Гости Guest Написано Децембар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Ova vest koja je izneta ovde je samo jos jedan ocajnicki pokusaj da se dokaze ono sto je van svake pameti - da je gmo stetna po ishranu. Šta li tebe pokreće?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Šta li tebe pokreće?? Postojanje ljudi kao ti. (: Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Нек је ван памети, ја бих да их заобиђем ако је икако могуће . Drži se toga ... iako to uskoro neće biti sasvim jednostavno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Drži se toga ... iako to uskoro neće biti sasvim jednostavno. Na osnovu cega to tvrdis? Sopstvene imaginacije ili imas neki realan primer? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 To je tacno, zato sam ja protiv uzgajanja, ali ne i protiv prodaje. još jedan biser ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 sa GMO postoje ne baš pristojne namere dok sa stočnom hranom koja je dovela pojave ludih krava,... priona,... i nije bilo loše namere ...pa ipak. ni sa talidomidom nije bilo loše namere ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 još jedan biser ... Dakle sopstvene imaginacije, nemas kvalitetnih dokaza i argumenata pa eto.. malo da prozboris po forumu - nista ne kosta. Ako, praktikuj svoju slobodu govora. 8086.gif oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 novinarima ne treba vijerovati Ko nima ic veruje, okreni RTS ili neki drugi vesti da vidis kako peru mozak, iz usta ne pustaju EU. ljudi govore kako ce nesto pametno uraditi a cuteci kao pussy ne pricaju nista, sa tim cutima kopaju grob drugima TV+NOVINE+ POLITIKA = kurva cista “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos Tijanic Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Након http://www.newscientist.com/article/dn22287-study-linking-gm-crops-and-cancer-questioned.html?full=true#.Ura5W1bNqCw, прочитао сам http://gmoseralini.org/criticism-the-statistical-methods-seralini-used-are-inadequate-and-his-experiment-has-no-statistical-power/ и остале одговоре на критике: http://gmoseralini.org/category/critics-answered/ Млађони је реаговао/ла на ово 1 "You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Драги моји ЖРУ чланови. Зашто сте узајамно не толерантни. Осим оних који верују науци док се не докаже супротна, препознају се међу њима и они који пишу " пале " само да би створи ситуацију препирке тензије... Не примајте се на те индивидуе, можда су они сасвим у реду само им је мало досадно :bleh: . Ја бих сваком заступнику ГМО хране рекла, пријатно и на здравље Ти било. Има свако право да једе шта хоће и како и колико, и да мисли шта хоће. Избор је на нама, слобода од Господа дата. Ако Он допушта слободу избора ко смо ми да намећемо исправност свога става. Али са правом очекујем да мене пусте да једем оно што ја мислим и верујем да је за мене добро. Поздрав 8086.gifсвима!!! nana, blue, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Kada bi običan čovek zapravo shvatio šta se radi genetskom manipulacijom, teško da bi imali raspravu o mogućim posledicama... Kad bomba eksplodira posledice su jasne samo je kasno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Трива Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Ја видим да смо ми сви овде паметни (Срби) али нико није стручњак из ове области Но, ја као обични човјек не желим да ја или моја дјеца имају проблем због посљедица мог нездравог живота - исхрана, (не)спортске активности, духовни живот, итд... Ту спада и ГМО и прскани пољопривредни производи. Мени се лично не свиђа то играње са природом тј. са божијом творевином али сам за слободу. Нека производе или продају ако је по законима (оба). Истовремено сматрам да имам право на слободу да знам која је храна ГМО и да имам увид у озбиљне тестове истраживања штетности ГМО и свих нових "технологија". Мада реално не знам јел има мјеста за такве ствари поред Фарми, Гранд парада, Курсаџија, Равних Гора, Сулејмана, итд... (дуууууге три тачке кад су медији у питању...) Следећи проблем ми је монопол над било чиме што конзумирам ја и моја дјеца као обични људи. Посебно кад је у питању храна као (скоро) основи елемент у животу. У склопу овога поменуо бих наводну штетност поменутих ГМО за постојећа сјемена гледано са физичког аспекта поред овог економског, трговинског. Мада реално ово је празна прича као сво паметовање које ми Срби обожавамо... Док год смо бијесни једни на друге, док намећемо своје мишљење (најчешће лаичко), ићемо само назад а никад напријед у сваком смислу. Зато остаје борба за истину и слободу па шта заслужимо са том борбом тако ће нам бити.Свако добро! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Спојене све теме о ГМО... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 nana and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Notorna laž već u drugoj rečenici... pffff... Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука