Jump to content

Литијум

Оцени ову тему

Препоручена порука

Дмитриј Медведев је данас жестоко искритиковао нацистички запад, а између осталог споменуо је литијум у Донбасу.

https://t.me/medvedev_telegram/526

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 24. 8. 2024. at 16:15, Milan Nikolic рече

Зацртано је да Рудник буде максимално обезбеђен, те зато је извесно да ће бити изграђен.

Као што је обезбеђен рудник у Бору?

Лепо је рекао један професор, једино су безбедни рудници где не постоје јаловишта, и такви рудници постоје, ал је скупо. 

Како би био рудник безбедан, видимо на примеру рудника у Бору. Четвртина становништва болује од канцера.

Подели на овим сајтовима

Жалосно је што владика Јеротеј чека "стручњаке" да се договоре да би одредио свој став. Стручњаци испред САНУ су рекли свој став, што је став независне науке, а то је да рудник у долини Јадра носи превише ризика за уништење живог света. Дакле "струка", "наука" је рекла своје.

Е сад наравно, Рио Тинто има своје научнике, и има чиме да их купи, као и наше политичаре, који ће рећи да је рудник безбедан. Ти су научници исто говорили и тамо где сад више нема живота, а где су они копали.

Подели на овим сајтовима

Мени је једино чудно што Рио Тинто још није купио опозицију. Јер моја процена је да ће опозиција да каже како је рудник добар, ал само ако они контролишу процесе, и владају.

Каква да је ова власт, морамо да је натерамо да она укине рудник, и прекине рударење. Јер свака следећа власт ће дати и више него ова.

То смо имали са Вучићем, и СНС, када смо претходну власт скинули због успостављања границе са КиМ, и довели ову да поправи шта се поправити може. Кад они гори од претходне и предаше све албанцима, и још ће и да протерају заједно са албанцима то мало срба што је остало на КиМ.

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Ђорђе Р рече

на примеру рудника у Бору. Четвртина становништва болује од канцера.

Јел можеш да ми наведеш релевантан податак? Хвала.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Ђорђе Р рече

Жалосно је што владика Јеротеј чека "стручњаке" да се договоре да би одредио свој став. Стручњаци испред САНУ су рекли свој став, што је став независне науке, а то је да рудник у долини Јадра носи превише ризика за уништење живог света. Дакле "струка", "наука" је рекла своје.

Е сад наравно, Рио Тинто има своје научнике, и има чиме да их купи, као и наше политичаре, који ће рећи да је рудник безбедан. Ти су научници исто говорили и тамо где сад више нема живота, а где су они копали.

Видели смо да критике нису биле од ,,стручњакâ". Појединци могу да трабуњају нешто што нема везе са животом, као онај стручњак што каже да се опростимо од Космета.

Рио Тинто не може да купи цео свет, или све стручњаке на свету из дате области. Очигледно је да коментари као што су твоји указују на дејство медијске пропаганде.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Да нису стручњаци одавде?

WWW.PAKT.ORG.RS

I pored Rešenja Poverenika za informacije od javnog značaja br 071-01-2658/2020-03 od...

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Ђорђе Р рече

То смо имали са Вучићем, и СНС, када смо претходну власт скинули због успостављања границе са КиМ, и довели ову да поправи шта се поправити може. Кад они гори од претходне и предаше све албанцима, и још ће и да протерају заједно са албанцима то мало срба што је остало на КиМ.

Полако мало са предајом Космета. Једна чудна карактеристика краси све вас, са обе стране, и еврофанатике и еврофобике, а то је да нема наде за Космет, сваког у својој крајности. Шиптарима одговара да од нас направе хамасовце, да срљамо како нам наместе.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вукашин рече

Да нису стручњаци одавде?

WWW.PAKT.ORG.RS

I pored Rešenja Poverenika za informacije od javnog značaja br 071-01-2658/2020-03 od...

Не разумеш колико је то бесмислено. Доведи кога хоћеш да покаже стручну анализу рудника Јадар, а не глумце и певаче или електротехничаре из САНУ.

Чудим се како можеш једним линком са чудним памфлетом, да прогањаш факултет у Београду због некаквих пара, донација итсл. Зар није мало глупо.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Milan Nikolic Какви стручњаци кад је председник рекао да ће лично он надзирати. Мени не треба већа гаранција.12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Председник рекао да ће нешто надзирати и то је теби јако чудно? Дај се молим те бави нечим корисним.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Pomislim da bi tuneli tog rudnika mogli bi da budu dobri za kasnije. Bog zna za šta, mi ne znamo nikad. Ali zašto da se ne iskoristi.

U vezi rudnika, ne treba bi ZA ni PROTIV iz inata i političkog strančarenja, ono da protivnik ne sme da bude u pravu ni onda kada je u pravu (rekoše npr. ovi iz antifa 1970-ih).

Geološki institut Srbije ako je, kako mnogi tvrde, korumpiran, onda to neka se objavi dokazima, a ne što možda zastupaju nešto što se ne slaže sa mojim stavovima, a ja pošto ne mogu da odgovorim argumentima, krećem u klevetovanje.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Milan Nikolic рече

Председник рекао да ће нешто надзирати и то је теби јако чудно? Дај се молим те бави нечим корисним.

Да ботујем из куће за коју црвену?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...