Jump to content

Литијум

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 13. 7. 2024. at 1:05, Milan Nikolic рече

Вода ће бити још обогаћена минералима и таква квалитетнија него што је била враћена у ток. Рудник ће бити максимално контролисан нашим стручњацима.

Сматрам те за разумног човека, али кад прочитам овако нешто не знам шта да мислим, да ли тролујеш, или стварно верујеш свакој изговореној речи ових лобиста, који то говоре за новац?

Тек ово о контроли наших стручњака не бих коментарисао. Наше контроле су познате по ефикасности.

Подели на овим сајтовима

Друга ствар, није реч само о Јадру, цела Србија до Пирота на југу је ознчена за којекаква ископавања. Никад нећу подржати да пољопривреду-воћарство заменимо за рударарење.

Подели на овим сајтовима

To je ta bolest progresa po svaki cenu. Da raskopamo celu srbiju da bi zapadna industrija mogla sa lepo radi i obezbedi svojim gradjanima udoban zivot. 

Pa sve i da je za nase gradjane nije vredno toga. Prodas telo da izgubis dusu. Nije za ocekivati od hriscanina da se slaze sa ovakvim izivljavanjem nad Bogom nam darovanoj zemlji. Dobili smo je da gazdujemo njom i upravljamo kao domacini a ne da je silujemo. 

Civilizacija svojim postupanjem prema tvorevini srlja u propast. Na materijaljom nivou. Na duhovnom srlja unpropast svojim postupanjem prema Bogu i bliznjem. A Milane ti bi da Srbija ide u korak sa svetom po ovon pitanju. Nece da bude bez borbe. 

Otidi malo do Gore Atnoske vidi kakave sve modele funkcionisanja mozemo da imamo bez silovanja Planete. Uostalom i tamo vazi kad zute zmije zavladaju poluostrvon odnosno zrmljani putevi doci ce kraj sveta. Tako oni misle o progresu po svaku cenu. To ne znaci da mi imamo zemljane puteve svuda ali mera da postoji a rudnici litijuma nisu mera nego izivivkjavanje za tudj gros. 

Подели на овим сајтовима

Рио Тинто се оглашава само зато што се оглашава и бивша власт кроз безброј партија. Не би требало да се чује за њих од њиховог стида, осим у вестима о пресудама за пљачку земље.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Владимир Владимирович Цар1

Пре него што СНС настаде, ја јесам. 😄Биће ту светих људи, само да их Бог сачува од зла свакаквих. Као на пример од издајника који чак живе преко и све скупљају преко. Или анонимуса који крије неке невероватне ствари. Који је изједначио цркву са својим ногама змијским.

Били су неколико тандркала у мантијама и глумили свештена лица молећи се Вучићу као самом Богу или свецу, правећи пародију на тако јадан и болестан начин. А ти би се смејао и био би задовољан јер је то чиме се храниш. Ај' сад (...) на молитву Богородици да те исправи таквог.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2024. at 23:03, Вукашин рече

Сматрам те за разумног човека, али кад прочитам овако нешто не знам шта да мислим, да ли тролујеш, или стварно верујеш свакој изговореној речи ових лобиста, који то говоре за новац?

Тек ово о контроли наших стручњака не бих коментарисао. Наше контроле су познате по ефикасности.

Па имамо и ми стручне људе. То што смо кроз историју наивни, не значи да смо глупи. А тек шта следи. Могућности су такве да већина нас то не може да појми. Од промене климе некима на несрећу а некима на срећу до космичког истраживања. Ми не треба да се стидимо опште безбедносне структуре као Државе. Булумента букача мизерне мањине у Србији не треба направити, не дај Боже, неки исход несрећан по нас. Само треба да потрајемо овај век до краја. Чудеса будућег века биће све виднија.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2024. at 23:07, Вукашин рече

Друга ствар, није реч само о Јадру, цела Србија до Пирота на југу је ознчена за којекаква ископавања. Никад нећу подржати да пољопривреду-воћарство заменимо за рударарење.

Ти си баш паметан, сви су ти у криву

Али да си свестан, иш'о би у њиву

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Група лобиста и плаћеника око владе нису сви, већ Јуде. 

Многи академици су дали свој суд, па ником ништа.

Изгледа да је за те "све" идеал да се раскопа Србија, да би се  у Бриселу и Лондону возили у електричним аутомобилима. 

Све је то део зелене агенде.

Подели на овим сајтовима

Како ци паметан. Па зашто пропагираш луксембуршке медије? Неки од вас имају терапију са гледањем тих канала. Деведесет одсто линкова вам је њихово.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...