Jump to content

E.S. Posthumus - bend o kome će se tek čuti

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

e nisam odoleo... sredio sam srpsku verziju pesme SELISONA... večeras il sutra ću postaviti klip

kao ono misheard lyrics i to

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

evo ga stiže... molim-KOMENTARIŠITE

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

komentar sa youtube-a

I tried for many years of my life to enter my dream college. Days before the final result, I was listening to ES Posthumus all the time. It gave me so much hope, even though I would cry my heart to sleep every night, in fear. The night before the final result was the hardest, and Antissa was there with me. I remember the sun rising, the bright orange sky, I haven't slept that night. Hours later, I saw my name on the admission's list. ES Posthumus was the score of the dawn of my life. Thanks.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

komentar sa klipa Caarano pi

Reminds me of what I said to my friend who believed they were going to hell; If it is within my power, I'll save you (And if it isn't?) Then I'll die for you.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 27. 6. 2012. at 8:05, w.a.mozart рече

bravo ajvanho... ajd sledeći put da odviraš Odenal Pi deonicu za frulu

evo na brzaka :) samo za tebe (i kome god se svidi ovo pištanje :))

malo krči, ali frula je izuzetno glasna u višem registru, previše za običan mikrofon na kamerici

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...