Jump to content

E.S. Posthumus - bend o kome će se tek čuti

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

• 4 months later...

levo je Helmut, on je živ i da, on je završio arheologiju na UCLA

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

meni je ova vrh... podseća me na ljubav u svojoj suštini, na Boga, na Hrista, na moju decu, na ženu... na nešto van vremena i prostora

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

pogledaj ovaj kanal sa kog sam postavio poslednji klip

soundtracklibrary

nigde ne napišu koja je muzika u pitanju (mada je to možda i namerno da bi ih copyright  teže ,,pronalazio")

baci pogled ovde: http://www.youtube.com/user/ThePrimeAres2/videos

ima i posthumus i još nekih samo su niže na listi

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...

Posthumus.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/E.S._Posthumus

E.S. Posthumus ili "Experimental Sounds" posthumus je grupa koja je pravi muziku sličnu filmskoj.Inspirisani su pitagorejskim učenjem o tome da je muzika harmonija suprotnosti.Osnovani su 2000. godine a članovi su braća Helmut i Franz Vonlichten.Majka ih je učila da sviraju klavir.Nakon srednje škole,jedan je radio u studiju za snimanje a drugi je diplomirao arheologiju na UCLA.U mnogim emisijama i filmovima se može čuti njihova muzika a jedan od filmova je i Equilibrium.

Objavili su 3 albuma-Unearthed,Makara i Cartographer...

Maja 2010. godine,Franz je umro i osim par singlova koji su kasnije objavljeni,grupa neće biti aktivna.

Što reče jedan lik na youtube-u... DA BIBLIJA IMA SOUNDTRACK,TO BI BILA OVA MUZIKA facenew22222222 8086.gif

5182YZHBH2L._SL500_AA300_.jpg

ESPosthumus-Makara-cover.jpg

es_cartographercover.jpg

A sad,izbor po mom ukusu

Феноменално! Хвала за постављање!

Подели на овим сајтовима

a evo i himne

7gGjxXu.gif

Мени се овај Cartographer - Piri Reis Remixes учинио занимљивим. Слободно се може рећи и Cartographer - Hadži Muhjudin Piri Remixes, ал' то није сва слојевитос', mozzo јел конташ ту типографију?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...