Jump to content

БРИКС

Оцени ову тему

Препоручена порука

Umesto "rafala" koje cemo dobiti nikad, mogli smo da dobijemo 24 Suhoja 35 za godinu i po dana!

Srpsko oruzje ubija Ruse. Srpski dronovi gadjaju Rusiju. Trgoinski ras opada - a predsednik NE sme ni da se sastane sa bilo kim iz Rusiji, niti sme da ode na samit BRIKSa.

Подели на овим сајтовима

Колико је све покварено, Запад би волео да Срби не верују Вучићу, а сами су саблажњени Вучићем.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Владимир Владимирович Цар1

Св. владика Николај тешко да је рекао за некога да је ,,јајара и фукара". Где си то прочитао? Најјаче што каже за друге је да су ,,дрипци". А то си управо ти. :D

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

WWW.NOVOSTI.RS

ПРВИ талас проширења БРИКС догодиће се на самиту организације у Казању и обухватиће десетак земаља, рекао је за Спутњик министар спољних послова Белорусије Максим...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2024. at 12:26, Milan Nikolic рече
WWW.NOVOSTI.RS

ПРВИ талас проширења БРИКС догодиће се на самиту организације у Казању и обухватиће десетак земаља, рекао је за Спутњик министар спољних послова Белорусије Максим...

Srbija ce poslati Vulina, da kaze da je gospodar Vučić zauzet. 🤣🤣🤣🤣🤣

Подели на овим сајтовима

"Jes kako da nou" poštuju oni srpski narod, ne poštujemo se ni mi sami. Ovaj ministar Miloševićev sve proda i istoku i zapadu, a mi ćemo palačinke jesti. Kad dođu silni putevi, pruge, stadioni i k...... i palčevi na naplatu on ce piti neki koktel na karibima ili sejselima. A ti rundava maso jedi parizer i jaja, ako i to kroz crtu neko ne izvuče. 

Na kraju svi dođu po svoje. 

Zaboravili smo mi sebe, prijatelji

Подели на овим сајтовима

"Guzva u senaestercu" predsednika :)) ...koji smo mi vazali...bre....ko se seca pijaca od pre 30 godina, Poljaci prodavali klesta "jedna crvena, dve crvene"...a sad nema Estonija i Litvanija diriguju.

Donald Tusk u Beogradu u vreme samita BRIKS-a?

LAT.RT.RS

Nema zvanične potvrde informacije koju su objavili mediji "Junajted grupe" da će poljski premijer boraviti u poseti Srbiji 23. i 24. oktobra

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Вулин: Нећемо да уводимо санкције Русији ни због чланства у ЕУ - алтернатива је БРИКС

SPUTNIKPORTAL.RS

Економски савез Бразила, Русије, Индије, Кине и Јужне Африке, а недавно и још шест земаља, представља прилику за Србију да се удружи са државама које не траже ништа, а могу...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...