Mилена КШ Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 @Francis, drago nas je sto smo uboli u zivac Inace reci su fenomenalne,nema bolje poruke o ljubavi(bar po meni,iako volim jos jednu al nije Rokijeva) Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 @Francis, drago nas je sto smo uboli u zivac Inace reci su fenomenalne,nema bolje poruke o ljubavi(bar po meni,iako volim jos jednu al nije Rokijeva) Аааа јооој...ту песму сам чуо још док сам био 8 разред и заљубљен до ушију...давноо...давно... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 jos 1 narodnjak od mene http://www.youtube.com/watch?v=E9G3mPwOI1U i zabavnjak Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Саша од Москве, Raymond Red Reddington, javor and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Никола Поповић and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Саша од Москве, Иоанна, Jelena 76 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука