Jump to content

Песма којом бисте некоме поручили да га волите

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нема овдје ријечи, а све је речено! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Tvojoj lik jas go sonam kako ikona,

nezna, bliska, dalecna.

Moja prva platonska

ljubov cista kako solza.

Sega koga porasnav

svativ sto si ti.

Dojdov pak, tajno moja,

zvezda pracam da te povika.

Nisto ne e smeneto

suska molika.

Temno e , tajno moja,

a vo dusa svetat feneri.

Se sto imav zaloziv

da ti peam pod pendzeri.

Dali si uste sama,

dali taguvas,

dali isto cuvstuvas?

Moram da gi dofatam

site visini na svetot

za da sepak otkrijam

sto mi znacis ti.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

сад видех да је и сестра Јоана поставила исто :)

не чуди ме , ми смо на истим "таласима" :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

I'm in love with you, you silly thing

Anyone can see

What is it with you, you silly thing

Just take it from me

It was not a chance meeting

Feel my heart beating

you're the one

You could take all this, take it away

I'd still have it all

Cause I've climbed the tree of life

And that is why, no longer scared if I fall

When I get lost in space

I can return to this place

Cause, you're the one

Nothing fails

No more fears

Nothing fails

You washed away my tears

Nothing fails

No more fears

Nothing fails

Nothing fails

I'm not religious

But I feel so moved

Makes me want to pray,

Pray you'll always be here

I'm not religious

But I feel such love

Makes me want to pray

When I get lost in space

I can return to this place

Cause, you're the one

I'm not religious

But I feel so moved

I'm not religious

Makes me wanna pray

I'm not religious

But I feel so moved

I'm not religious

Makes me want to pray

Nothing fails

No more fears

Nothing fails

You washed away my tears

Nothing fails

No more fears

Nothing fails

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Иста песма, други стил.

• Волим 1

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 22. 10. 2013. at 22:29, Mилена Ристић рече

jes narodna al je volem :)

јао..од када нисам рокија чуо.

http://www.youtube.com/watch?v=-2IoG3UK9sY

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...