Биљана Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Нема овдје ријечи, а све је речено! Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Саша од Москве, Natasa. and Silence је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Драшко and Ayla је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Tvojoj lik jas go sonam kako ikona, nezna, bliska, dalecna. Moja prva platonska ljubov cista kako solza. Sega koga porasnav svativ sto si ti. Dojdov pak, tajno moja, zvezda pracam da te povika. Nisto ne e smeneto suska molika. Temno e , tajno moja, a vo dusa svetat feneri. Se sto imav zaloziv da ti peam pod pendzeri. Dali si uste sama, dali taguvas, dali isto cuvstuvas? Moram da gi dofatam site visini na svetot za da sepak otkrijam sto mi znacis ti. Sara" and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 сад видех да је и сестра Јоана поставила исто не чуди ме , ми смо на истим "таласима" Ayla , Silence and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 "let me touch that part of you you want me to...." "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MgICk_RTDIs ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 I'm in love with you, you silly thing Anyone can see What is it with you, you silly thing Just take it from me It was not a chance meeting Feel my heart beating you're the one You could take all this, take it away I'd still have it all Cause I've climbed the tree of life And that is why, no longer scared if I fall When I get lost in space I can return to this place Cause, you're the one Nothing fails No more fears Nothing fails You washed away my tears Nothing fails No more fears Nothing fails Nothing fails I'm not religious But I feel so moved Makes me want to pray, Pray you'll always be here I'm not religious But I feel such love Makes me want to pray When I get lost in space I can return to this place Cause, you're the one I'm not religious But I feel so moved I'm not religious Makes me wanna pray I'm not religious But I feel so moved I'm not religious Makes me want to pray Nothing fails No more fears Nothing fails You washed away my tears Nothing fails No more fears Nothing fails Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Иста песма, други стил. nana је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 iako neznam grcki ... ili mozda bas zato Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 jes narodna al je volem Raymond Red Reddington and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 On 22. 10. 2013. at 22:29, Mилена Ристић рече jes narodna al je volem јао..од када нисам рокија чуо. http://www.youtube.com/watch?v=-2IoG3UK9sY Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 a ovo razumem i stojim iza svega http://www.youtube.com/watch?v=usfDvrbrAeU Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука