Чунга Лунга Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 Kad bez tebe prodje dan osjecam se bolestan boli dusa, drhti dlan kad bez tebe prodje dan Kad bez tebe prodje noc ne treba mi tad pomoc boli dusa, drhti dlan lutam tesko bolestan Ref. 2x Kako da ti kazem to nasa veza ima cudnu cud ako neko ode odnijece dobro, ostavice zlo kako da ti kazem toA kad s tobom prodje dan niko ko ja radostan topla dusa, topal dlan kad sa tobom prodje dan Tavita, АлександраВ, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 Me, I fall in love with you every single day I just wanna tell you i am So honey now... Take me into your lovin' arms Kiss me under the light of a thousand stars Place your head on my beating heart I'm thinking out loud Maybe we found love right where we are Tavita је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 https://youtu.be/XUM_W6n1KIc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Рапсоди, Караконџула and Tavita је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Караконџула, Tavita and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Definite Prince classic 'U have just accessed the Hate Experience Do U wish 2 change your entry? Very well, please enjoy your experience' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=muDZD3wgoHI Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Pancakes and Tavita је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 And I would say I love you, but saying it out loud is hard So I won't say it at all And I won't stay very long But you are the life I needed all along I think of you as my brother Although that sounds dumbWords are futile devices АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 Неке љубави су биле и остале религија за себе. АлександраВ, Караконџула, Tavita and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Rasiri ruke, o majko stara,ja cu ti doci kad dodje maj, kad nasa basta sva ozeleni, nadaj se majko meni... Volim te majcice moja Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Don't worry 'bout no attitude You just be yourself I could live with you In solitude And need no one else Give me your love Give me your love Give me your love Give me your love Give me, give me АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 On 23.6.2016. at 17:33, Pancakes рече Definite Prince classic 'U have just accessed the Hate Experience Do U wish 2 change your entry? Very well, please enjoy your experience' extended remix malo laganiji tempo - slow jam. Genije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука