Данче* Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Bajaga, "Od kada tebe volim". "... da l' išta može da se sakrije , po licu kad se svetlost polije...od kada tebe volim, vreme ne ide..." Inner Truth, Рада., YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Crvena jabuka, "Neka gore svetovi". "Neka gore svetovi, ti kraj mene ostani..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mikelanđelo Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 NaGuAl је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 YOKA, Лидија Миленковић, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Lexington & Bilja Pecic, "Samo ostani tu". " Čuvam te, ne dam te nikom,ja samo s tobom zelim sve.Čuvam te, ne dam te nikom,ni da mi sve u zivotu stane. Cuvaj me, ne daj me nikom,ja tebe necu nikada. Da ti se svet srusi ceo,mog sveta deo, dacu, samo ostani tu,i kad ne znas gde ces,ni kako do srece, ja znacu, samo ostani tu. " Данче*, Inner Truth and Mikelanđelo је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mikelanđelo Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Срђан Ранђеловић and NaGuAl је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Mira Kosovka, "Za šaku ljubavi". http://www.youtube.com/watch?v=0ZSHzlp5b6g " Šta je bol, sta je bol, kad bez bola nema ljubavi. I šta je greh, sta je greh, kad se duša s' dušom sastavi u ljubavi . " Mikelanđelo and Inner Truth је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Santana - You are my kind NaGuAl, Натан and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=7rkaIl8gc8I Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 YU grupa, "Opasno te volim". Саша од Москве, Inner Truth and NaGuAl је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Great for me when I'm free... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3_NME1Iu79U Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Саша од Москве and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука