JESSY Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Столе, MilanT and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Nemam kome da poručujem. Ali, da imam , recimo, ja se raspilavim kao kakvo pilence, na ovu pesmu, pa verujem da bi i tog nekoga obradovalo puno, puno. Pesmica, od Righteous brothers -a, "Unchained melody". (Romantika, uf! ) "Oh, my love, my darling,I've hungered for your touch,A long, lonely time... And time goes by so slowly,And time can do so much...Are you still mine? I need your love,I need your love.God speed your love to me! Lonely rivers flow,To the sea, to the sea,To the open arms of the sea, Lonely rivers sigh."Wait for me, wait for me"I'll be coming home, wait for me! Oh, my love, my darling...I've hungered, hungered for your touch...A long, lonely time, And time goes by so slowly,And time can do so much.Are you still mine? I need your love,I need your love,God speed your love to me! " мирођија, MilanT, Inner Truth and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1kiHBqxDcQI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CLAEZl-mXe8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 http://youtu.be/FhCbEvBOLDQ ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Само једну љубав имамСамо једну љубав имам, а та љубав, то си ти.Дошао сам да ти кажем да ћу с тобом остати.Само једну љубав тражим, сада сам је нашао.Дошао сам да ти кажем, да бих с тобом остао.Слетео сам ти у снове, питала си откуд ја.Схватио сам да те волим кад си ме пробудила.слетео сам ти у снове, мало си се чудила,почео сам да те љубим кад си се пробудила.Тражио сам те на мору и по океанима.Ти си дошла тихо, нежно и све си променила.Само једну љубав имам, а та љубав то си ти.Дошао сам да ти кажем да ћу с тобом остати.Слетео сам ти у снове, питала си откуд ја,схватио сам да те волим, кад си ме пробудила.Слетео сам ти у снове, мало си се чудила.Почео сам да те љубим, кад си се пробудила. ivona је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4P1x7Yy9CXI Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 JESSY, Дуња, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 ivona је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Jelena 76 and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Данче* је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Nemam kome, ali to me ne sprečava da maštam , štbbkbb (šta bi bilo, kada bi bilo, jel te ) . : ) Marina Perazić (Denis & Denis ), " Voli me još ovu noć " . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука