drvce Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Svaki admin ima pravo da to uradi. RYLAH, pink panter and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Svaki admin ima pravo da to uradi. Banovali ga .smeha. Јевсевије је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 QQ hahahahhahahahhaha није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Срамота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 10, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Никад краћих коментара на неку тему, ако изузмемо каладонт Плутон, RYLAH and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Ono kad te sramota od tudjeg blama... ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 10, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Ono kad te sramota zato sto je drugi napravio kolosalan blam... трансфер блама.... obi-wan and Даница Благојевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 трансфер блама.... Taj... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Ne vidim video? Samo fotografiju. Инсталирај нову верзију флеша. Apple прекјуче блокирао стару због рупа. Ако и даље не ради, пошаљи ми ПП да ти кажем шта да урадиш. Или отвори страницу у Chrome, он користи свој сопствени флеш. Crveni Baron and Zayron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Veoma sam iznenađen... Nemaju vremena.... :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Ovo neko namerno provocira. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Ignjatije, RYLAH, Даница Благојевић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Инсталирај нову верзију флеша. Apple прекјуче блокирао стару због рупа. Ако и даље не ради, пошаљи ми ПП да ти кажем шта да урадиш. Или отвори страницу у Chrome, он користи свој сопствени флеш. @Bilbija Uradi kako ti kaže Rebetis, dobro ti kaže, ja s tim nisam imao problema na Linuxu nego baš sad kako sam prešao na Windows al imam ga starog XP a tamo valjda ti update flasha nisu baš najažurniji, MS bi ga najrađe ukinuo a briga ga još za update nekakve, hahahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 A gdje Nole? Novak Djokovic prekida Tadica dok prica o Kosovu! http://youtu.be/qxFInuTgmos Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Виктор Станојевић Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Зашто су га и звали ако му већ не дозвољавају да каже што је наумио "Ми у заједницу Бога Оца улазимо једино преко Христа, а не личним подвизима и заслугама" Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука