Снежана Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 А сме ли А ко брани? :.mislise. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Модни трендови. Пошто видим да сви имају неке своје критеријме како би мушко/женско требало да изледа и да буде обучен у Цркви. Па реко како се у те фешн стајлинг критеријуме уклапа нпр. такав неки "несрећник/несрећница". Не уклапају се, они нису интересна група модне индустрије, нити оговарачко - трачерских кланова у цркви. Paradoksologija, Gordana ., Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Е, ствРно, кад смо код мушке моде... Мушкарци обавезно да носе кајш. Па колико се пута десило, све изгледа океј и пристојно, и онда се сагне да целива икону, а цео " водоинсталатерски" забљесне нас јадне што волимо да стојимо позади у цркви. Па како не примети да му је хладно по бубрезима, да ми је знати. Много гора ситуација од средовечне жене у хеланкама или цицојке без мараме. Данче*, Arsenija and Снежана је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 "водоинсталатерски" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Опет жене на тапету! Где је тема о мушкарцима? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dada 982 Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Mi nismo Опет жене на тапету! Где је тема о мушкарцима? Mi nismo predmet iteresovanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Мислила сам да си ти женско. А ко каже да нисте предмет интересовања? Вараш се. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 @@Gordana ., Данче*, Gordana . and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Кончитина ћосава тетка са села? Снежана, Arsenija, ИгорМ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Recite vi meni zasto samo zene moraju da budu fit,bez viskova ,bez manjkova... Dok se muskarcima ne zamera ta nekultura tela...suvisni kilogrami,mlitavost... tromost,nesposobnost...To je jedna slika koja govori da on jede masa jela, beli hleb,da spava posle podne,gleda utakmice !!! i da je lenj,ne namesta krevet ,ima kolekciju prljavih carapa i nekom uglu ili raybacane po citavoj kuci ...i da sigurno,ali ponavljam sigurno ima fleke od aivara i na pizami.... Zato,muskarci da ne robuju telu,da se ne opterecuju misicima ,ali da svakako obrate paznju na svoju telesnu tezinu.... Toliko od mene. Pozdrav.... ВИЛМА and Zayron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Recite vi meni zasto samo zene moraju da budu fit,bez viskova ,bez manjkova... Dok se muskarcima ne zamera ta nekultura tela...suvisni kilogrami,mlitavost... tromost,nesposobnost...To je jedna slika koja govori da on jede masa jela, beli hleb,da spava posle podne,gleda utakmice !!! i da je lenj,ne namesta krevet ,ima kolekciju prljavih carapa i nekom uglu ili raybacane po citavoj kuci ...i da sigurno,ali ponavljam sigurno ima fleke od aivara i na pizami.... Zato,muskarci da ne robuju telu,da se ne opterecuju misicima ,ali da svakako obrate paznju na svoju telesnu tezinu.... Toliko od mene. Pozdrav.... Kakva je razlika izmedju muškaraca i prasića? Prase ne postane muškarcem kad se napije! http://images.slideplayer.cz/8/2354389/slides/slide_36.jpg Снежана је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Ovde je prica o kilazi ili odeci? :.mislise. 3006 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 aha, znači tu smo Ahaaa, a sta cu kad se ne uklapam u danasnje zenske standarde... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Кончитина ћосава тетка са села? И ми Кончиту за цркву имамо Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Јун 3, 2015 Пријави Подели Написано Јун 3, 2015 Recite vi meni zasto samo zene moraju da budu fit,bez viskova ,bez manjkova... Dok se muskarcima ne zamera ta nekultura tela...suvisni kilogrami,mlitavost... tromost,nesposobnost...To je jedna slika koja govori da on jede masa jela, beli hleb,da spava posle podne,gleda utakmice !!! i da je lenj,ne namesta krevet ,ima kolekciju prljavih carapa i nekom uglu ili raybacane po citavoj kuci ...i da sigurno,ali ponavljam sigurno ima fleke od aivara i na pizami.... Zato,muskarci da ne robuju telu,da se ne opterecuju misicima ,ali da svakako obrate paznju na svoju telesnu tezinu.... Toliko od mene. Pozdrav.... Stereotip. Kao i glupa plavuša. A i ako ima pravu ženu pored sebe, sigurno ne izgleda kao opisani. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука