Natasa. Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Nemam zelju da se raspravljam na ovoj temi, niti bilo gde....cini mi se, dragi moji, da sam zrela za Pozdravljam vas . sqny је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Uopšte u crkvi ima tog patrijahalnog odnosa prema ženama ... te gde ko stoji na liturgiji, pa marama da muškarce ne bi sablažnjivala kosa, pa ne sme da se vidi da ne bi sablažnjavala i mamila. Ako toliko ne mogu da odole tom prostom porivu nek zamišljaju kako žene izgledaju bez kože i organa. greengrin Извињавам се за оф, је л' ник због Хенсброуа из Индијане? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Nemam zelju da se raspravljam na ovoj temi, niti bilo gde....cini mi se, dragi moji, da sam zrela za Pozdravljam vas . Стварно досади дискусија после неког времена, а чини се да се неких пет-шест великих тема нон-стоп врти, гејеви, еволуција, жене и тсл. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Извињавам се за оф, је л' ник због Хенсброуа из Индијане? :0104cheesy: Mironosica and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 @@Срђан Шијакињић, zaboravio si teme o ateistima ;D ;D Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 @@Срђан Шијакињић, zaboravio si teme o ateistima gringrin gringrin О да, свакако, атеисти, па онда ко ће да се спасе и помало политика. И онда завртимо у круг, па испочетка, са новим члановима. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Tema je toliko smorila da ovog Drazena niko i ne pljuje niti napada...propao mu trol . Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 :0104cheesy: Ау рођени, где њега нађе, то је као да си извукао Боб Шуру. Нисам ни чуо за њега док нисам куцао на гуглу и сетих се прексиноћ кад сам га гледао против Мајамија. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Ау рођени, где њега нађе, то је као да си извукао Боб Шуру. Нисам ни чуо за њега док нисам куцао на гуглу и сетих се прексиноћ кад сам га гледао против Мајамија. Moraš baš da budeš navijač kluba i da pratiš ligu ... šta misliš da su boje na avataru onako slučajno izabrane? greengrin Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Moraš baš da budeš navijač kluba i da pratiš ligu ... šta misliš da su boje na avataru onako slučajno izabrane? greengrin Хахах веелики риспект за избор, скроз алтернативно. Држимо палчеве да се деси чудо, beat the Heat. hansbrough је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Стварно досади дискусија после неког времена, а чини се да се неких пет-шест великих тема нон-стоп врти, гејеви, еволуција, жене и тсл. "Ideologija homoseksualizma kroz prizmu ateističko-feminističkog darvinizma" greengrin Срђан Шијакињић and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 "Ideologija homoseksualizma kroz prizmu ateističko-feminističkog darvinizma" greengrin Додај "у контексту политичке сцене у Србији, ЕУ и КиМ" и да направимо једну тему, да се не врти безвезе пет посебних. sqny је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Добро је, доста је спема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Па продајемо оно што иде, ко свака фирма... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука