Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Uopšte u crkvi ima tog patrijahalnog odnosa prema ženama ... te gde ko stoji na liturgiji, pa marama da muškarce ne bi sablažnjivala kosa, pa ne sme da se vidi da ne bi sablažnjavala i mamila. 

Ako toliko ne mogu da odole tom prostom porivu nek zamišljaju kako žene izgledaju bez kože i organa.  greengrin

Извињавам се за оф, је л' ник због Хенсброуа из Индијане? :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Nemam zelju da se raspravljam na ovoj temi, niti bilo gde....cini mi se, dragi moji, da sam zrela za

Pozdravljam vas :).

Стварно досади дискусија после неког времена, а чини се да се неких пет-шест великих тема нон-стоп врти, гејеви, еволуција, жене и тсл. :)

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

@@Срђан Шијакињић,

zaboravio si teme o  ateistima  :D gringrin gringrin

О да, свакако, атеисти, па онда ко ће да се спасе и помало политика. И онда завртимо у круг, па испочетка, са новим члановима. :)

Подели на овим сајтовима

51779-Geekhackorg-offline-No-need-to-dpZ   

:0104cheesy:

Ау рођени, где њега нађе, то је као да си извукао Боб Шуру. :D Нисам ни чуо за њега док нисам куцао на гуглу и сетих се прексиноћ кад сам га гледао против Мајамија. :)

Подели на овим сајтовима

Ау рођени, где њега нађе, то је као да си извукао Боб Шуру. :D Нисам ни чуо за њега док нисам куцао на гуглу и сетих се прексиноћ кад сам га гледао против Мајамија. :)

Moraš baš da budeš navijač kluba i da pratiš ligu ... šta misliš da su boje na avataru onako slučajno izabrane?  greengrin

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Moraš baš da budeš navijač kluba i da pratiš ligu ... šta misliš da su boje na avataru onako slučajno izabrane?  greengrin

Хахах веелики риспект за избор, скроз алтернативно. :D Држимо палчеве да се деси чудо, beat the Heat. :D

Подели на овим сајтовима

Стварно досади дискусија после неког времена, а чини се да се неких пет-шест великих тема нон-стоп врти, гејеви, еволуција, жене и тсл. :)

"Ideologija homoseksualizma kroz prizmu ateističko-feminističkog darvinizma"    greengrin

Подели на овим сајтовима

"Ideologija homoseksualizma kroz prizmu ateističko-feminističkog darvinizma"    greengrin

Додај "у контексту политичке сцене у Србији, ЕУ и КиМ" и да направимо једну тему, да се не врти безвезе пет посебних. :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...