Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

А ти се шалиш, ја озбиљно мислим.

ništa, s obzirom da živimo u palom materialnom svetu, da bi bilo ravnopravnosti, muškarci će da dobiju maramu da je nose, i to sa specijalnim cvetnim dezenom, u stilu Mire Marković greengrin

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Elem... Može se isto razgovarati i o nekim ograničenjima za muškarce (kao što su za žene marame, suknje određene dužine, šminkanje...)

Samo što žene ne reaguju otvoreno ne znači da na njih ne utiče oblačenje muškaraca koje sam pomenula negde gore.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

evo jednog predloga :D

00070m.jpg

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Samo što žene ne reaguju otvoreno ne znači da na njih ne utiče oblačenje muškaraca koje sam pomenula negde gore.

Reagovanje zena nije tema u svetu dominantnih muskaraca, cim o tome krene prica odmah se zastrani u rodnu ravnopravnost, kao, i zene su ljudi, i sve tako neke price...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Reagovanje zena nije tema u svetu dominantnih muskaraca, cim o tome krene prica odmah se zastrani u rodnu ravnopravnost, kao, i zene su ljudi, i sve tako neke price...

Dobro, o tome ćemo na drugoj temi.

Подели на овим сајтовима

Danijela, on 30 Jan 2013 - 15:10, said:

Elem... Može se isto razgovarati i o nekim ograničenjima za muškarce (kao što su za žene marame, suknje određene dužine, šminkanje...)

Ево решењњња, сви мушкарци навуку овако нешто преко своје одеће, на улазу у храм:

17-63-large.jpg

или још боље

101-164-large.jpg

како би се лаици мирјани из авиона разликовали од клирика и монаха...

заправо та бела одора може бити унисекс, па да је на улазу у храм навлаче преко своје одеће сви лаици...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx

Подели на овим сајтовима

ništa, s obzirom da živimo u palom materialnom svetu, da bi bilo ravnopravnosti, muškarci će da dobiju maramu da je nose, i to sa specijalnim cvetnim dezenom, u stilu Mire Marković greengrin

crni2.jpg

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Nisam pristalica marama, jer mi je licemerno da ih nosim u crkvi a van crkve ne.

I svaka žena, koja se gologlava moli Bogu ili prorokuje, sramoti glavu svoju; jer je jedno isto i kad je ošišana.

Pa diskutabilno je da li uopste treba van crkve (molitve) nosti maramu...ovde pise dok se molimo.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...