DankaM Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 А ти се шалиш, ја озбиљно мислим. ništa, s obzirom da živimo u palom materialnom svetu, da bi bilo ravnopravnosti, muškarci će da dobiju maramu da je nose, i to sa specijalnim cvetnim dezenom, u stilu Mire Marković greengrin Срђан Ранђеловић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Elem... Može se isto razgovarati i o nekim ograničenjima za muškarce (kao što su za žene marame, suknje određene dužine, šminkanje...) Samo što žene ne reaguju otvoreno ne znači da na njih ne utiče oblačenje muškaraca koje sam pomenula negde gore. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 evo jednog predloga Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Samo što žene ne reaguju otvoreno ne znači da na njih ne utiče oblačenje muškaraca koje sam pomenula negde gore. Reagovanje zena nije tema u svetu dominantnih muskaraca, cim o tome krene prica odmah se zastrani u rodnu ravnopravnost, kao, i zene su ljudi, i sve tako neke price... RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Reagovanje zena nije tema u svetu dominantnih muskaraca, cim o tome krene prica odmah se zastrani u rodnu ravnopravnost, kao, i zene su ljudi, i sve tako neke price... Dobro, o tome ćemo na drugoj temi. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Danijela, on 30 Jan 2013 - 15:10, said: Elem... Može se isto razgovarati i o nekim ograničenjima za muškarce (kao što su za žene marame, suknje određene dužine, šminkanje...) Samo što žene ne reaguju otvoreno ne znači da na njih ne utiče oblačenje muškaraca koje sam pomenula negde gore. Ево решењњња, сви мушкарци навуку овако нешто преко своје одеће, на улазу у храм: или још боље како би се лаици мирјани из авиона разликовали од клирика и монаха... заправо та бела одора може бити унисекс, па да је на улазу у храм навлаче преко своје одеће сви лаици... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtx fmqmtxХахахахаха, шта'c траж'ла то'c и доб'ла... 4chsmu1 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Nesam još "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 ništa, s obzirom da živimo u palom materialnom svetu, da bi bilo ravnopravnosti, muškarci će da dobiju maramu da je nose, i to sa specijalnim cvetnim dezenom, u stilu Mire Marković greengrin Natasa., DankaM and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Ma je l' to onaj što je u Jet Set-u predstavljen kao govedo? "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Nesam još Јел ово боље? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Ma je l' to onaj što je u Jet Set-u predstavljen kao govedo? Јест, онај што пасе са Сејом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Ma je l' to onaj što je u Jet Set-u predstavljen kao govedo? Да, овај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Nisam pristalica marama, jer mi je licemerno da ih nosim u crkvi a van crkve ne. I svaka žena, koja se gologlava moli Bogu ili prorokuje, sramoti glavu svoju; jer je jedno isto i kad je ošišana. Pa diskutabilno je da li uopste treba van crkve (molitve) nosti maramu...ovde pise dok se molimo. nana је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука