Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

A mogu li nekako da se vide samo teme u kojima sam ucestvovao a ne sve nove teme od poslednje posete?

I mene ovo interesuje ? Za pocetak mi ovo sve djeluje prilicno konfuzno ali nadam se da cu se navici ;)

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

I mene ovo interesuje ? Za pocetak mi ovo sve djeluje prilicno konfuzno ali nadam se da cu se navici ;)

Kad klikneš na svoj profil desno gore, pojavljuje ti se nekoliko opcija. Jedna od njih je 'moj sadržaj'. Kad uđeš na nju, pojavljuje ti se nekoliko opcija (levo od 'najnovije informacije'). Jedna od njih je i 'pogledaj sve teme na kojima je odgovarao ili započeo...'

1000000001010

Подели на овим сајтовима

Kad klikneš na svoj profil desno gore, pojavljuje ti se nekoliko opcija. Jedna od njih je 'moj sadržaj'. Kad uđeš na nju, pojavljuje ti se nekoliko opcija (levo od 'najnovije informacije'). Jedna od njih je i 'pogledaj sve teme na kojima je odgovarao ili započeo...'

1000000001010

Nasao, puno hvala 1000000001010

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Kada copiram link iz browsera i kada ga paste on mi nesto automatski promeni pa ispadne tako kako ispadne...

moram da zalepim link i da pomerim kursor na liniju-dve nize i onda radi OK.

Само кликни на типку "медија"... Ако хоћеш ручно код је [media] ..... [ /media] (само иде спојено на крају наравно)

Подели на овим сајтовима

А што ми се мени неће промени слика? Кад одем на мој профил видим слику коју сам `тела (розе старкице girl_jumping ), али када се вратим на форум, ондак и даље ћути оно srcee. И тако већ неки дан...

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Ценим труд и рад који је у ово уложен,али све што је мени било потребно,било је и на старом форуму,и уз то десет пута прегледнији и и једноставанији за употребу!

заиста је нови форум јак, врло упечатљив дизајн, али ич` се не сналазим... гдје је стара добра опција "погледај нове ажуриране поруке или одговоре на своје поруке" и како да га преокренем да ми буду најфришкије на врху, а не најстарије на једној теми...ни то нисам успјела да сконтам - првих пар дана сам као истраживла па одустала... јел има игдје овде добра душа с тим знањем да помогне... ко бјеше спомињао упутство "навигација на новом лавиринту, читај форуму 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

А што ми се мени неће промени слика? Кад одем на мој профил видим слику коју сам `тела (розе старкице girl_jumping ), али када се вратим на форум, ондак и даље ћути оно srcee. И тако већ неки дан...

Idi na 'moja podešavanja' (gore desno od profila), pa idi na 'profil', i tu imaš 'promeni SLIKU' (to je ono što se vidi kad neko uđe u tvoj profil), i 'promeni AVATAR' (tvoja slika vidljiva drugima na tvojim postovima na forumu).

Подели на овим сајтовима

1000000001010

хвала!

гдје да нађем да се теме слажу одоздо нагоре? и шта је с овим емотиконима, само она прва мања група или ни то све

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...