Jump to content

RON PAUL - алтернатива?

Оцени ову тему

uros

Да ли је Ron Paul представља суштинску алтернативу досадашњем приступу вођења политике и економије САД?  

27 члановâ је гласало

1. 1. Да ли је Ron Paul представља суштинску алтернативу досадашњем приступу вођења политике и економије САД?

• Да, у потпуности
      14
    • Да, углавном
      8
    • Не, углавном
      2
    • Не, нимало
      3

Препоручена порука

Да се вратимо на веру, велики број либерала су верници. Али знате шта је још занимљивије - готово нико од њих није верних социјалистичких религија, тј. религија које уче да је узрок ван човека, као што су будизам, хиндуизам, ислам, католичанство, магија, шаманство итд. Они или су верници у некакве силе универзума, или су традиционални протестанти или Православни.

Narocito su politicari poput Ron Pola bas duhovni... toliko da trazeci Boga bas lutaju u veri a duhovnost im se nekim cudom uvek poklapi sa preteznim birackim telom...

http://www.youtube.com/watch?v=otxf8gbBSoY

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 578
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

хахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахах

ахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахах

ахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахахх

ахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахх

хахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахаха

хахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахах

ахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахах

ахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххах

ахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахаххха

хахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахаха

хахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахах

аххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахах

ахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахах

ахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахахахахахахахахахххахахахахаххахаха

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Лепо је што си се потрдио да ставиш оволико смајлија, ипак је то неки напор.

Ти људи којима се ти подсмеваш су учинили живот многих људи бољим и срећнијим, и многим људима су помогли. За разлику од таквих попут тебе који само знају да попљују оне који су бољи од њих.

То се зове злоба и завист, а ти добро размисли ко је ту за смејање.

Подели на овим сајтовима

Narocito su politicari poput Ron Pola bas duhovni... toliko da trazeci Boga bas lutaju u veri a duhovnost im se nekim cudom uvek poklapi sa preteznim birackim telom...

Извини пријатељу али верујем да ти не знаш много о Рон Паулу. Из тебе у овом посту проговара чиста злоба, као код Ивице горе.

Ја сам управо говорио о духовним разликама између људи који су социјалисти и људи који су либерали. Ево погледај пример Дарка, дечко је декларисани атеиста, али је слободан човек, и кад сам ја хвалио веру, са чим се он није сложио, он је најкултурнији могући начин рекао да се са тим не слаже. Без злобе, пљувања и надмености.

А вас двојица управо демонстирате оно што социјалистички поглед на свет прави од људи - надменост, охолост и љубомору према људима који имају неке боље особине од њих. На пример, Дејл Кернеги, кога је Ивица исмејао као необразованог човека, је особа је 40 година своје каријере провела у образовању, човек који је зачетник неколико ХР дисциплина, и човек који је основао сопствени едукативни институт са мрежом у целој САД. Човек који је написао књигу која је после Библије друга највише штампана књига у историји света. Попљувати таквог човека као необразованог, то само може завидни социјалистички дух.

Подели на овим сајтовима

Извини пријатељу али верујем да ти не знаш много о Рон Паулу. Из тебе у овом посту проговара чиста злоба, као код Ивице горе.

Izvini, ali boli me uvo u sta ti verujes povodom mog znanja... iz tebe u ovom postu progovara cist poriv da nesto kao "odgovoris", naravno uz nipodastavanje sagovornika, ali tako da u potpunosti preskocis smisao onoga sto je on napisao jer na to nemas odgovor.

Iskreno, ja nemam pojma da li onaj tip u klipu laze i da li su svi navedeni politicari menjali konfesiju tako da im se poklopi sa preteznom konfesijom njihovih biraca... ako je tako napisi da laze, napisi da nije u pravu i zasto nije u pravu... ali nemoj da mi prosipas suplje price o tome sta ja ne znam i o mojoj zlobi... ne interesuje me sta ti mislis o meni i to sam ti vec napisao par puta...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Izvini, ali boli me uvo u sta ti verujes povodom mog znanja... iz tebe u ovom postu progovara cist poriv da nesto kao "odgovoris", naravno uz nipodastavanje sagovornika, ali tako da u potpunosti preskocis smisao onoga sto je on napisao jer na to nemas odgovor.

Iskreno, ja nemam pojma da li onaj tip u klipu laze i da li su svi navedeni politicari menjali konfesiju tako da im se poklopi sa preteznom konfesijom njihovih biraca... ako je tako napisi da laze, napisi da nije u pravu i zasto nije u pravu... ali nemoj da mi prosipas suplje price o tome sta ja ne znam i o mojoj zlobi... ne interesuje me sta ti mislis o meni i to sam ti vec napisao par puta...

Опусти се, нема разлога да се нервираш. То никако није добро за здравље.

Ако немаш појма да ли тип на виду лаже, што си га стављао? Не знаш да ли лаже али си ипак на основу клипа тврдио да је Рон Паул мењао веру?

Пријатељу, како неко да верује таквим аргументима. И онда се још нервираш што ми овде не верујемо теби који ни сам не знаш да ли је то што си тврдио истина или лаж. :rolleyes:

Подели на овим сајтовима

P.S. Uostalom ako bas hoces da pricas o mojim karakternim osobinama onda ih bar povezi sa onim sto sam napisao i klipom koji sam postavio... dakle, ja sam napisao da mnogi americki politicari, ukljucujuci i Ron Pola menjaju svoju konfesiju u skladu sa preteznom konfesijom svojih biraca (usled cega izrazavam sumnju u njihovu duhovnost)...

Na osnovu cega si iz moje poruke zakljucio da malo znam o Ron Polu?

Sta konkretno u mojoj poruci ukazuje na zlobu?

Odakle ti ideja da sam ja ljubomoran na bilo koga od njih?

Odakle ti ideja da oni imaju bolje osobine od mene? (poznajes li njih i mene?)

Da li zaista mislis da iznosenje gomile nepotkrepljenih kvalifikacija sagovornika ima bilo kakvog uticaja na ono sto je sagovornik napisao?

Подели на овим сајтовима

Опусти се, нема разлога да се нервираш. То никако није добро за здравље.

Odakle ti ideja da se nerviram? :)

Ако немаш појма да ли тип на виду лаже, што си га стављао? Не знаш да ли лаже али си ипак на основу клипа тврдио да је Рон Паул мењао веру?

Pa, eto, ti znas sve i svasta o njemu, pa ces da ga ispravis ako nije u pravu...

Подели на овим сајтовима

P.S. Uostalom ako bas hoces da pricas o mojim karakternim osobinama onda ih bar povezi sa onim sto sam napisao i klipom koji sam postavio... dakle, ja sam napisao da mnogi americki politicari, ukljucujuci i Ron Pola menjaju svoju konfesiju u skladu sa preteznom konfesijom svojih biraca (usled cega izrazavam sumnju u njihovu duhovnost)...

Na osnovu cega si iz moje poruke zakljucio da malo znam o Ron Polu?

Sta konkretno u mojoj poruci ukazuje na zlobu?

Odakle ti ideja da sam ja ljubomoran na bilo koga od njih?

Odakle ti ideja da oni imaju bolje osobine od mene? (poznajes li njih i mene?)

Da li zaista mislis da iznosenje gomile nepotkrepljenih kvalifikacija sagovornika ima bilo kakvog uticaja na ono sto je sagovornik napisao?

Стварно не могу сада да ти одговарам на оволика питања, касно је и нисам концентрисан.

Ја уопште немам претензију да доказујем да је неко у праву а неко у криву. Мене не интересују исправљање људи. Свако има слободу да својим животом како жели. Моја амбиција је да овде покажем, колико је то у мојој моћи, да је социјализам отров који уништава личност сваког ко га конзумира.

Веруј ми да ти ту уопште ниси битан као личност. Ако заступаш те идеје, жао ми је, али то је твој избор и можеш да живиш како желиш. Али ја знам да ће ово да читају неки други млади људи, који имају право да знају да постоји алтернатива свевладајућој клими депресије, негативности и критицизма, који су последица социјализма. Постоји алтернатива и она се зове слобода. Сваки човек је обдарен неограниченим креативним снагама и ја знам да ће многи млади људи схватити да је њихова судбина у њиховим рукама и да могу да промене свој живот.

Ако само један човек открије слободу и почне да се лечи од социјалистичког отрова, онда су месеци писања Звонка, Уроша и других либерала овде на форуму имали сврху.

Исто тако, Рон Паул ће изгубити изборе у САД. Али ће добити неке друге изборе и битке, а то си битке у којој је многим људима (укључујући и мене) показао да постоји другачији пут, и да су људи робови или слободни само и искључиво у својим главама.

По томе је Рон Паул човек који је урадио велику ствар, не само за људе у САД, већ и за многе друге широм света.

Подели на овим сајтовима

Ја уопште немам претензију да доказујем да је неко у праву а неко у криву.

Mogao si onda da ne odgovoris na moju poruku...

Веруј ми да ти ту уопште ниси битан као личност.

Ne znam ni zasto bi ti bio bitan... samo vidim da se tvoji odgovori meni mahom odnose na "analize" moje licnosti...

Подели на овим сајтовима

Moja naklonost prema Ronu Polu je završena, da vas obavestim.

Брате, треба увек ствари стављати на тас и бити свестан пропорционалности доброг у односу на зло, то је страховито битна ствар у животу и представља предуслов за објективност макар и у најмањој мери. Рон Пол нуди Америци (и посредно свету) нешто што би мало ко могао да замисли пре само неколико година: да веома енергично и одмах почне да уклања највећа зла данашњице, пре свега да заустави америчке ратове. Да поновим: главна, број један ставка у програму Рон Пола је да заустави америчке ратове и повуче војску назад у америку. То је примарна, основна, суштинска, најопипљивија и најнепосреднија ставка Половог програма коју нико други не нуди. И што је налуђе од свега, он је једини човек на изборима у стотину година уназад који је својим гласом током вишедеценијског боравка у конгресу то потврдио. Значи једини човек коме заиста можемо да верујемо да ће дати све од себе до последње капи крви да тако нешто заиста спроведе у дело (а такође и нешто на основу чега је један од најагресивнијих убица у историји, Обама, добио изборе; зар није одвратна америчка медијска машинерија захваљујући којој је анти-ратни покрет преко ноћи такорећи нестао само зато што је се у Белој кући налази црнац који је притом погазио сва обећања о "повлачењу из Ирака" итд.?).

Стави дакле на тас све ствари које су по теби зле (као на пример ова прича о еволуцији) па упореди то са стварима које су добре па онда донеси одлуку.

Ево шта каже један ултра-атеиста, ултра-еволуциониста и ултра-либертаријанац, жестоки противник политичке акције (дакле бављења политиком уопште), жестоки критичар Рон Пола по многим, по њему, Половим контроверзним ставивима, а све то зато што разуме значај сразмерности добрих у односу на лоше идеје:

Подели на овим сајтовима

Брате, треба увек ствари стављати на тас и бити свестан пропорционалности доброг у односу на зло, то је страховито битна ствар у животу и представља предуслов за објективност макар и у најмањој мери. Рон Пол нуди Америци (и посредно свету) нешто што би мало ко могао да замисли пре само неколико година: да веома енергично и одмах почне да уклања највећа зла данашњице, пре свега да заустави америчке ратове. Да поновим: главна, број један ставка у програму Рон Пола је да заустави америчке ратове и повуче војску назад у америку.

Стави дакле на тас све ствари које су по теби зле (као на пример ова прича о еволуцији) па упореди то са стварима које су добре па онда донеси одлуку.

Manje zlo (više dobro) dakle?

Dobro, možda sam malo afektivno to rekao ali većina stvari koje smo rekli za njega važe i dalje. A tu je i glavnina oduševljenja likom. ;)

Ево шта каже један ултра-атеиста, ултра-еволуциониста и ултра-либертаријанац

Ne razumem, šta je to evolucioNIZAM? Ko su evolucionisti?

To ne postoji, ne znam odakle vam termini. To zvuči kao da je nekakva ideologija, a da sa tim ultra dobija nekakvu ekstremističku dimenziju. Realnost je da ne postoje evolucionisti ništa više nego gravitacionisti ili specijalnoteoriorelativisti.

Ево шта каже један ултра-атеиста, ултра-еволуциониста и ултра-либертаријанац

жестоки противник политичке акције (дакле бављења политиком уопште),

Jao, 15 minuta traje :/ Odgledao sam pola.

Nisam znao za ovoga, zanimljiv je...

A kad smo već kod tih, moram reći da mi je omiljeni ovaj:

Ovde pominje i onu ideju da je hrišćanstvo = patriotizam.

A pazi njegov citat još iz '07:

"How many right-wing Christians are gonna vote for a liberal Jew? You've got more chance at getting blood out of a Jehovah's Witness. 'He's from the Middle East and he looks like a God damned hippie!' The Fox network would crucify him; if he hadn't already been arrested as a terrorist. I think right now America might just be a little bit too Christian... for Jesus."

0110_hahaha

A može i Bill M. , ali on nije libertarijanac, ali evo vidi zašto mu se to prašta:

"Mr. Christ, America can't AFFORD another cheek!"

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ne razumem, šta je to evolucioNIZAM? Ko su evolucionisti?

To ne postoji, ne znam odakle vam termini. To zvuči kao da je nekakva ideologija, a da sa tim ultra dobija nekakvu ekstremističku dimenziju. Realnost je da ne postoje evolucionisti ništa više nego gravitacionisti ili specijalnoteoriorelativisti.

Постоји. Разлика је у спремности да еволуцију бране на све стране агресивно у односу на индиферентност код других који попут првих уопште не оспоравају теорију еволуције. Зато сам и нагласио са "ултра" јер овај тип спада у категорију оних првих.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...