Jump to content

RON PAUL - алтернатива?

Оцени ову тему

uros

Да ли је Ron Paul представља суштинску алтернативу досадашњем приступу вођења политике и економије САД?  

27 члановâ је гласало

1. 1. Да ли је Ron Paul представља суштинску алтернативу досадашњем приступу вођења политике и економије САД?

• Да, у потпуности
      14
    • Да, углавном
      8
    • Не, углавном
      2
    • Не, нимало
      3

Препоручена порука

Kakvo bre klasicno srpsko misljenje? To je moje licno misljenje koje je uzgred potvrdjeno dokazima u praksi. Hajde pokazi u cemu se to razlikuje Busova od Obamine spoljne politike (u praksi a ne u prici) osim u kolicini ratovanja gde je Obama pobednik?

Kakve blage veze imaju RKC, PC, republikanci i demokrete? Covece, i republikanci i demokrate vode ratove, imaju identicnu spoljnu politiku, ne razlikuju se apsolutno ni u nicemu. PC i RKC ne samo da se razlikuju nego imaju dijametralno suprotan nacin misionarenja (da uzmemo misionarenje kao nekakvu psevdo-"paralelu").

Eto vidis da nemas pojma. Obama ako nisi znao nema vecinu ni u jednom domu da bi izglasao povlacenje vojske iz ratova; a narocito je svestan da bi povlacenje iz Iraka znacilo i priznanje gubitka rata sto mu ovde niko ne bi oprostio.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 578
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Човече ја нисам члан никакве партије, нити сам икада био... Зар ти апсолутно ниси способан да водиш нормалан разговор?

Администрација, да ли ми морамо да толеришемо ове гадости да нас неко упоређује са фашистима и нацистима?

Ti ne znas ni da citas; posle Ti rekao sam u zagradi Ron Paul; njega sam nazvao fasistom i stojim iza toga i za njegovu partiju sam govorio.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Eto vidis da nemas pojma. Obama ako nisi znao nema vecinu ni u jednom domu da bi izglasao povlacenje vojske iz ratova;

Не треба му никакво гласање. Председник је "врховни командант" војске и може да нареди повлачење кад год жели.

a narocito je svestan da bi povlacenje iz Iraka znacilo i priznanje gubitka rata sto mu ovde niko ne bi oprostio.

Супер! Значи због своје фотење убија људе... Какав лидер!

Феноменално.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Super su tvoje metode kako da resis problem gladnih, tako sto zaposlis decu, prave nacisticke.

Зеебеедее први наредни пут када било кога а без јасног признања саговорника ословиш или доведеш у било какав однос са фашизмом... удаљићу те са форума! Владан

Подели на овим сајтовима

Ti ne znas ni da citas; posle Ti rekao sam u zagradi Ron Paul; njega sam nazvao fasistom i stojim iza toga i za njegovu partiju sam govorio.

Мене си упоредио са Степинцем. Осим тога, рећи да је Рон Пол фашиста је крајњи безобразлук.

Само показујеш свој карактер, напред.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Зеебеедее први наредни пут када било кога а без јасног признања саговорника ословиш или доведеш у било какав однос са фашизмом... удаљићу те са форума! Владан

Znam da bi ti top jedva docekao; ali sledeci put procitaj sta pise umesto da se provaljujes:

ZA RON PAULA SAM REKAO DA JE FASISTA I TO SAM LEPO NAGLASIO I REKAO DA JE NJEGOVA P ARTIJA FASISTICKA.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Мене си упоредио са Степинцем. Осим тога, рећи да је Рон Пол фашиста је крајњи безобразлук.

Само показујеш свој карактер, напред.

Ne lupaj gluposti i ne lazi, nisam tebe poredio sa Stepincem sem ako ti nisi njegov alter ego; ti si rekao si da je Ron Paul anti war.

Ja sam rekao da me to njegovo anti war podseca na Stepinca koji je isto bio anti fasist provodeci svo vreme sa fasistima. Tako i Ron Paul je anti war dok su svi njegovi glasaci i svi njegovi partijski prijatelji najgori ratni huskaci.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Зеебеедее ја ти рекох а ти се само прави "невина млада".. доста је више твог безобразлука и неваспитања.. свако ко се не слаже с тобом аутоматски постаје фашиста, нациста итд... очигледно је да имаш проблем ...

на први назнак да само желиш да окарактеришеш некога фашистом или сличним теби вољеним епитетима а без јасних аргумената (не твојих процјена) бановаћу те ! изволи 1000000001010

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

У сваком случају је непримерено поређење. Није уопште битно шта заступају други људи, овде говоримо о једној конкретној личности. Нису ни демократе ништа бољи по том питању, можда су и гори.

Могао си о томе да отвориш другу тему уместо што спамујеш овде.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

A ovaca za sisanje uvek ima 0205_whistling

Jep, to bas lepo demonstriras. Sposoban si da diskvalifikujes coveka samo zato sto pripada odredjenoj politickoj stranci (koja je uzgred IDENTICNA u politici kao ona druga stranka ciji si ti, kolko vidim, veliki fan). Svi koji citaju imaju priliku da na zivom primeru vide kako fino i efikasno sljaka ta udica koju spinuju americki mediji ne bi li svom narodu predstavili autokratsku tiraniju kao - demokratiju.

I uzgred, reci mi, ko je veca ovca: onaj sto je glasao za Obamu na konto njegove "mirotvoracke" price (koja se ispostavila da je bila bestidna LAZ) ili neki neo-con rednek koji je glasao za Busa (da i ne uzmemo u obzir da je Bus pobedio dobrim delom opet zahvaljujuci istoj toj mirotvorackoj prici kao kontra Klintonu)?

Подели на овим сајтовима

Pa kada neko toliko skrene u bezumlje da mu novac određuje etiku. Naročito kada taj isti tako zdušno brani jednog američkog hitleroida, onda se to treba osuditi.

Где сам ја то рекао да новац одређује етику?

По чему је овај човек "хитлероид"?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Значи боље је да буду сиромашни, голи, боси и гладни него да се запосле и зараде за живот. Свака част како их закон "штити".

А како ово третирати?

http://www.nytimes.com/2011/08/18/us/18immig.html?_r=1&pagewanted=all%3Fsrc%3Dtp&smid=fb-share

Подели на овим сајтовима

Eto vidis da nemas pojma. Obama ako nisi znao nema vecinu ni u jednom domu da bi izglasao povlacenje vojske iz ratova;

Haha, strasno.. Jeste, verovatno je zbog te ratnohuskacke vecine zaobisao isti (prvi put posle Nixona prekrsivsi ustav SAD, sto je uostalom postao "dobar dan" kod njegovih prethodnika) pri napadu na Libiju? Ali nema veze, isao je da trazi dozvolu u plemenite i pravedne Ujedinjene nacije. I od Arapske lige. I od EU. Dobricina i mirotvorac, nema sta. Pa nije valjda dzaba dobio Nobelovu nagradu za mir?

a narocito je svestan da bi povlacenje iz Iraka znacilo i priznanje gubitka rata sto mu ovde niko ne bi oprostio.

Zvonkov komentar je rekao sve. Sa druge strane jedan covek (cesto i jedini) je glasao protiv _svih_ ratova i "Patriot act"-ova i ostalih horora koje su obe stranke nasle za shodno da iznesu pred taj isti parlament, i za koje su _vecina_ senatora/kongresmena iz obe stranke glasali (ukljucujuci i napad na SRJ). A to je Ron Pol.

Ali koga briga za glasove i konkretne poteze, bitna je pricica za laku noc po kojoj Amerika ima demokratiju sa principijelnim i iskrenim politicarima demokratama i fasistima republikancima, jel? Kakve veze ima to sto su rezultati vladavine jednih kada se suprotstave drugima identicni?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Људи мешају републикаснку партију и либерализам. Републиканци јесу либертаријанци у економском смислу (на речима, на делима је питање ко је од њих грђи социјалиста у оном најгорем смислу), али су у свему осталом фашисти. Рон Пол показује републиканско (а не либерално) лице по питању имиграције, показује да је глуп као ноћ по питању науке (баш као и остали републиканци) и слично. Али остаје да је од свих њих најближи класичном либерализму. А либерализам по себи је чисто европска тековина коју су оци америчке нације попут Џеферсона по први пут усадили у саму идеју нације и државе коју су основали. Међутим, класични либерали (укључујући и тзв. оце америчке нације) нису били тврди противници ствари као што су јавне школе. Урошево становиште више нагиње ка десном анархизму, који има своје добре разлоге (пре свега неповерење према држави), а ја бих волео да га видим у пракси. Иако верујем да је то добро решење за 95% проблема, за неких 5% нисам сигуран.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...