Andre Williams Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 slava3 Људи па ово и није тако лоше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 jos da mi objasnis tacno gde ce da stoji logo jer si me poludeo, moram da naucim nekako da se ne nerviram Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2011 jos da mi objasnis tacno gde ce da stoji logo jer si me poludeo, moram da naucim nekako da se ne nerviram Нема лога! Лого скини слободно. Нема га, њега постављамо посебно, да би могао да буде активан. Мислим на лого ЖРУ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Ček da isprobam ovo novo čudo od tehnike xexexeee... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 vid sad i ovog dizzy999 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! lako je da ga skinem, mene treba informjacija gde ce tacno biti i to u pixel koordinate taj novi gumb-logo, da bih mogao da detaljisem i zavrsim header da izgleda kako treba, ako cete zbog gumba da se odreknete vinograda oket 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karanovic dragana Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Svaka pohvala za uvijek neko osvijezenje iz kuhinjice zru! Samo jedno pitanje ,jel ce mo morati da se ponovo prijavljujemo ili ce da vazi stare lozinke? Hvala i ugodno bdijenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Ја на новој верзији! klapklap brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli А има и нових смајлија :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Z6qe3D8sCYc&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja888 Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 :lol: najs Two wrong doesn't make it right Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja888 Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 hehehe u isto vreme girl_jumping Two wrong doesn't make it right Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Svaka pohvala za uvijek neko osvijezenje iz kuhinjice zru! Samo jedno pitanje ,jel ce mo morati da se ponovo prijavljujemo ili ce da vazi stare lozinke? Hvala i ugodno bdijenje. Све као и до сада, само што ћете имати јопш једно 500 побољшања Није још све активно шта смо планирали, јер је огроман посао у питању. Када будемо поставили све, изложићу историју посла. До тада уживајте у новом форуму. Ваша Администрација Nicholas је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 ukljucio stare linkove. treba IPB FURL da ukljucim (skraceni linkovi) inace ovi novi linkovi imaju cirilicu u sebi 0304_smile4 Тај FURL je закон Нема оних километарских линкова :-))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Ехејјјјјјј људи па ово је дивно facenew22222222 ! Чекао сам , чекао и од силног чекања се уморих , па умеђувремену ми стигоше унуци и одоше тек после утакмице и кад упалих ЖРУ кад напооооооооооокооооон нови ЖРУ slava3 kolo2 kolo2 kolo2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 У, да, добро је. Лепо изгледа. Треба се сада снаћи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука