Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

По чему је онда у исламу Мухамед истакнутији у односу на Исуса?

U jednom hadisu on a.s. kaže:U jednom hadisu kaže:Dato mi je pet stvari koje nisu date ni jednom od Poslanika  prije mene..... prijašnji poslanik je bio poslan svome naroda a ja sam poslan cjelom čovječantvu!

U drugom hadisu kaže:Tako mi Allaha kada bi došao moj brat Mojsije ne bi imao drugog izbora osim da me slijedi!

Isus će suditi po Muhammedovom vjerozakonu kada dođe i po tome je Muhammed istaknutiji od njega.

Naš stav prema Isusu je kao što brat Mikael reče:On je jedan od prvih o plejade odabranih.Svako dobro!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Зашто ислам није толерантнији према хришћанима, тамо где је доминантан, када постоје такве сличности између хришћанства и ислама?

0110_hahaha

Noćas na iftaru kod mene je bila slovenka(katolkinja)Bernarda, Zdenko hrvat katolik, Merjem, muslimanka iz Beograda, Marica (Obrenovac)ja Eniz, musliman, koji eto izgleda ne toleriše nemuslimane kao što vidite iz priloženog, još sam teolog, itd.I to bili su kod mene u gradu gdje su muslimani preko devedeset posto.

Sa muslimanskim kriminalcima sam se zakačio i glavu u torbu stavio zbog prvog komšije katolika, 20 km sam nosio 20 kg krompira na leđima zbog katolika i meni kao muslimanu d asa ekaže muslimani nisu tolertantni....

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

А како ће Исус судити по Мухамедовом закону по спорним питањима, где је његова наука другачија од Мухамедове? Као помазаник Господњи он неће одступити од свог учења. "Небо и земља ће проћи, али моје речи неће проћи." (Мат. 24,35)

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

А како ће Исус судити по Мухамедовом закону по спорним питањима, где је његова наука другачија од Мухамедове? Као помазаник Господњи он неће одступити од свог учења. "Небо и земља ће проћи, али моје речи неће проћи." (Мат. 24,35)

Ali po muslimanima Indžil(Novi Zavet)je iskrivljen od strane ljudi.Islam uči da nema razlike između onoga što je propovedao Muhamed i Isaa(Isus).Jesam li u pravu Enize?

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

a,ko kaza da ce Isaa suditi Muhamedu?a ni Muhamed nece suditi nikom...
Подели на овим сајтовима

Ali po muslimanima Indžil(Novi Zavet)je iskrivljen od strane ljudi.Islam uči da nema razlike između onoga što je propovedao Muhamed i Isaa(Isus).Jesam li u pravu Enize?
u pravu si
Подели на овим сајтовима

Како то проверити? Само на основу Мухамедове тврдње?

Подели на овим сајтовима

Муслимански теолози верују да је изворно јеванђеље тзв. Варнавино јеванђеље. Тај апокриф као да је и писао неко ко припада исламу. Међутим, научна критика је показала да тај спис, за који муслимани тврде да је из времена Исуса, потиче тек из 13-14 века.

Подели на овим сајтовима

dali pripadnici religija imaju  svi razlicita misljenja o sudu ,hm nekako da po razvijenosti  ili sta kako  reci to da jednostavno razlicito  zamisao o sudu imaju rijec sud  nemora znaciti da to u principu zemaljskog suda ili slicno sud daje , ce se odviti   ,ili  prepustaju to da sam Bog zna samo  kako je  Gospod nezamisliv i nemoze se  opisati tako i sud

Подели на овим сајтовима

a,ko kaza da ce Isaa suditi Muhamedu?a ni Muhamed nece suditi nikom...

Ениз је рекао да ће Исус судити по Мухамедовом закону:

Isus će suditi po Muhammedovom vjerozakonu kada dođe i po tome je Muhammed istaknutiji od njega.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...