Jump to content

Како би свет изгледао да нема хришћана?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 97
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Стварно нисам видео или није мени било директно упућено. Верујем у Бога, а сматрам теорију еволуције у начелу онако како је Дарвин, а не неки други (његови питбулови) изложио, најтачнијим објашњењем развоја човека након уласка у реалност овог света и закона, тачније након изгона из Еденског врта.

Dakle verujes da je coveka stvori obog pucanjem prstiju a zenu od njegovog rebra? Ne namecem da to mislis samo  pitam?

To verujes?

Oprosti , a od čega je čovjek nastao?

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Jeli ti zaista vjeruješ iskreno da je čovjek od majmuna nastao?

Oprosti na pitanju!!!

A ko je od  naucnika ikada rekao da je covek nastao od majmuna?Mozes li da citiras?

To bih i ja volela da vidim. Dokle vise trivijalizovanje TE, na prosto da je covek nastao od majmuna  4chsmu1

Ja vise nemam snage da ukazujem na to  4chsmu1.

Подели на овим сајтовима

Jeli ti zaista vjeruješ iskreno da je čovjek od majmuna nastao?

Oprosti na pitanju!!!

Ne verujem ja znam da jeste jer za to ima dokaza.

I nije nastao od majmuna covek je vrsta majmuna.

Sta tebi je logichnije da je covek stvoren od jednom, a zena od njegovog rebra? 4chsmu1

Ateista na prvom mjestu nebi bilo!!! 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1

Ateizam je starija ideja i od hriscanstva i od islama.

\

Владари-кољачи!? Ово је ваљање од смеха... Страшно какво непознавање и мржња. Заиста сте фасцинатни, јер толика количина мржње је запањујућа.

Да, да, Википедија је савршен извор! Врло релевантан у начним круговима. Страшно како робујете марксистичким методама, па се после љутите када нас подсећате на комунисте.

Имају, покажи или наведи извор. Мада, вероватно ћемо морати сачекати неку репризу на Хисторију за то.

Не, ви сте ти који се само позивате на логику и науку, а најобичнији сте идеолози који немају основно знање, наука вам је само изговор, а формалну логику готово да не познајете. О критичком размишљању да не говоримо. Мада, ви сте критизери, ту сте доста добри, али критичко мишљење вам је страно.

4chsmu1

Sad mi je jasan tvoj subjektivizam u sudu. I tebi dakle smetaju ateisti.

Ista ste sorta ti, marko i predrag da prostis.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Мислим да сам ја дао најјаснију дефиницију прихватљивости ТЕ. Јер настанак описан у Светом Писму и онај о коме говорио ТЕ нису исте реалности.

"Moja vera u Boga ne smeta mi da usvojim svu pravu nauku od alfe do omege! Najbolja nauka stoji u savršenoj harmoniji sa najboljom verom. A najbolji se nikad ne prepiru: najbolji se razumeju i ljube. Niski ili nejednaki se prepiru i glože i uživaju u prepiranju i gloženju. No prepiranje i gloženje psevdovere i psevdonauke pokoleba mnoge proste duše u veri." Sveti Nikolaj Velimirovic

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Мислим да сам ја дао најјаснију дефиницију прихватљивости ТЕ. Јер настанак описан у Светом Писму и онај о коме говорио ТЕ нису исте реалности.

"Moja vera u Boga ne smeta mi da usvojim svu pravu nauku od alfe do omege! Najbolja nauka stoji u savršenoj harmoniji sa najboljom verom. A najbolji se nikad ne prepiru: najbolji se razumeju i ljube. Niski ili nejednaki se prepiru i glože i uživaju u prepiranju i gloženju. No prepiranje i gloženje psevdovere i psevdonauke pokoleba mnoge proste duše u veri." Sveti Nikolaj Velimirovic

Koliko sam te skapirao,sva saznanja posle Darvina su pogresna,jer si rekao da prihvatas samo ono sto je Darvin rekao?

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Koliko sam te skapirao,sva saznanja posle Darvina su pogresna,jer si rekao da prihvatas samo ono sto je Darvin rekao?

Лоше си скапирао. Рекао сам да не прихватам учења идеолога и фундаменталиста познатих као Дарвинови питбулови.

Подели на овим сајтовима

Лоше си скапирао. Рекао сам да не прихватам учења идеолога и фундаменталиста познатих као Дарвинови питбулови.

Sta konkretno ne prihvatas?

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Sta konkretno ne prihvatas?

Не прихватам уплитање биологије као једне природне науке у питање исконског стварања човека и покушај да се да одговор или апсолутно негира реалност живота ван садашњег стања ствара.

Подели на овим сајтовима

Slabo ti razumes i nauku i istoriju nauke. Jos jednom. Nesto si nacutao sve ti je prebutano nisi ti tome dovoljno vremena posvetio.

Prvo niko nije nazvao nikog darivnove pitbulle nego je darvin imao saradnike koje je odredjeni kreacionista hriscanin naucnig tog vremena zvao davinovi darvinovi BULLDOZI, u cilju ismevanja njegove ekipe.

Al to nisu bili nikakvi ideolozi i fundamentaliste vec ljudi koji su saradjivali sa darvinom ( vecinu teorija naucnici nisu sami razvili, posebno ne tako kompleksnih kao evolucija )

Takvi ideolozi ( kako ih oni zovu darwinisti ) ne postoje to je uglavnom izmisljotina kreacionista koji od darvina pokushavaju da naprave neku ideologiju slichno kao ti od ateizma.

Не прихватам уплитање биологије као једне природне науке у питање исконског стварања човека и покушај да се да одговор или апсолутно негира реалност живота ван садашњег стања ствара.

Postoji razlika izmedju Oobjektivne t.j misljenja da nema dokaza za zivot van sadasnjeg stanja stvari i subjektivne realnosti kada neko bez postenih dokaza misli da postoji zivot ( kao ti i ostali hriscani ) van ovog.

Problem dolazi kada vernici namecu da je njihovo subjektivno misljenje deo objektivne realnosti. Naprimer tvoje misljnje o zivotu van itd. To je samo tvoje misljenje isto kao sto je ne postojanje boga moje misljenje.

Nauka ne porice da je vase misljenje istinito ali jasno istice da nema dokaza za to samim tim nije naucno objektivno misljenje vec subjektivno. I svaki hriscanin koji ne moze sa time da se pomiri moze slobodno da napusti naucne vode.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...