RYLAH Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Za moj pojam je blam kada neko koristi ultra modernu frazu - transfer blama. Potpuno neinventivna stvarčica. Klip kida. Фраза дизелаша из деведесетих. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Bolje fraza iz devedesetih (mada nije to fraza iz devedesetih nego tvoja povređena sujeta pa si morao nešto pošto poto da odgovoriš) nego devetnaestogodišnjačka moderna fraza iz dvadesetih, ovoga veka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Bolje fraza iz devedesetih (mada nije to fraza iz devedesetih nego tvoja povređena sujeta pa si morao nešto pošto poto da odgovoriš) nego devetnaestogodišnjačka moderna fraza iz dvadesetih, ovoga veka. Онда када је та фраза измишљена, они који су је користили нису били само клинци, и то испод деветнаест година, него и шабани најгоре врсте, тако да је сад два нула за нас који користимо "трансфер блама". Ајд пуцај даље, мени си забаван. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Neću da pucam što sam ti zabavan nego što mi je lepo kada te vidim da se nerviraš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Neću da pucam što sam ti zabavan nego što mi je lepo kada te vidim da se nerviraš. Сад више ниси забаван, почео си да философираш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Тема!!! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Дивна радио станица и одличан радио дуел...и глас који несумњиво припада Александру Вучићу. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Fora je sto se dosta simpatizera Dveri angazovalo oko ovoga, slali mejlove, poruke, sherovali po drustvenim mrezama kao da ce biti pravi duel na datom radiju sto je i bilo najavljeno. I onda kad su culi o cemu se radi, ispadose budale. Рилски, RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Једни лупетају, други булазне...те две струје мишљења стално се смењују на нашој политичкој сцени. Млађони, RYLAH, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Za moj pojam je blam kada neko koristi ultra modernu frazu - transfer blama. Potpuno neinventivna stvarčica. Klip kida. Da .. prosto puca od gluposti ... To su salve .. ma ERUPCIJE gluposti ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Тема!!! https://www.youtube.com/watch?v=7eZ94hkQg-Y Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Шта је бре овим људима... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Шта је бре овим људима... А јесте му фотка као џон вејн ))) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Ал` он стално тако нешто позира, стварно је смешан... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Ал` он стално тако нешто позира, стварно је смешан... Политичар ко политичар.. ко глумац само у стварном животу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука