Zeebedee Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Da dodam. Bolja vam je tema: Zašto da pravoslavac postane pravoslavac. Ja sam video zadrti nacionalizam, ne znanje, mržnju prema drugima i drugačijima, inertnost, nezainteresovanost za ljude koji im se obrate, ne zainteresovanost za probleme društva i pojedinaca, tešku zagledanost i isključivu koncentraciju na prošlost i to davnu (nacionalnu), lenjost, halapljivost, kotistoljublje. Možda će ovo nekoga vređati, ali , braćo, zato sam delimično ja postao katolik. A Hristos je isti. ја...а код римокатолика нема тога...пољаци, хрвати ,ирци итд... Neverovatno ali istinito ali ja se slozih u necemu sa leo kriminalac bangin 0110_hahaha Cinjenioca je da je SPC prepuna mitova, nacionalizma, iskljucivosti; ali dragi moj brate M idrase radi toga ode tamo gde svega toga ima jos vise i gde je mrznja i nacionalizam trademark? da se svi zajedno sastave muslimani, ateisti, agnostici, jevreji i slicni opet nisu vise zajedno naudili Hristosu i hriscanstvu kao sto je to uradila Rimokatolicka C. pocevsi od Papizma, Galileja,genocida po J Americi, fasizma, pedofilije pa da ne nabrajamo dalje... Da, a zaboravio si zemljotrese, poplave i cunamije, kugu, udarce meteora i slične stvari koje je KC takođe izazvala. Prvo da ne bude zabune; ja Katolickoj Crkvi apsolutno priznajem svete tajne; ali nacin na koji se ta organizacija vodi je kriminal koji je stvroio ateisticku Evropu. A ti umesto sto pokusavas biti ironican pokusaj da opovrgnes makar jednu stvar koju sam naveo: _ da li je papizam doveo do raskola prvo sa pravoslavnima pa protestantima? --Da li ste spaljivali naucnike jer ste se utripovali kao danasnji kreacionisti da je Biblija udzbenik iz Fizike i biologije? -- da li je rimokatolicka odigrala sramnu ako ne genocidnu ulogu u Juznoj Americi a iskompromitovala sebe i sa vezeama sa fasistima samo zato jer su neki od fasista bili katolici? --Da li ste prakticno unistili RC u USA pedofilijom i drugi bestijalnostima? pa samo u gradu gde ja zivim imali ste desetak hapsenja p[edofila, zatvorili prekop 50% crkava a RC placa i cak 7 decijih alime3ntacija za popoivsku decu? Umestro ironije dragi moj brate malo samokriticnosti ne bi ti skodilo; a za moju samokritcnost leo i slicni me nazivaju izdajnicima; jer sam u stanju da uvidim nase pogreske koje su mrvice onoga sto je vatikan uradio i radio. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Ti budi ironican i negiraj cinjenice a ova stranica ce da raste iu raste http://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_sex_abuse_cases a sotone u vasim redovima poput dobrog dela americkih epiksopa se izravnu rugaju hristu za sve sto su uradili u ime Crkve. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 @Ivan Zelic, zayron kako vaši svetitelji govore o pravoslavlju? Dakle ne teolozi, nego baš oni koje smatrate za svetitelje? Imate li takvih zapisa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Ti budi ironican i negiraj cinjenice a ova stranica ce da raste iu raste http://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_sex_abuse_cases a sotone u vasim redovima poput dobrog dela americkih epiksopa se izravnu rugaju hristu za sve sto su uradili u ime Crkve. Ništa nisu puno kraće ni vaše stranice samo što su na tri dijela, kad bi se stavile zajedno izašle bi skoro isto velike ko i ta naša jedna! Osim toga mi imamo skoro 3000 eparhija, u apsolutnom broju smo 4 puta veći. Un-Orthodox Behavior Catholicism isn't the only religion with sexual abuse scandals. Three S.F. women are working to expose cases within the Orthodox Church. Nastavak dole na linku: http://www.sfweekly.com/2002-05-22/news/un-orthodox-behavior/ Orthodox Sex Abuse General http://www.eurekaencyclopedia.com/index.php/Category:Orthodox_Sex_Abuse_General Greek Orthodox Abuse http://www.eurekaencyclopedia.com/index.php/Category:Greek_Orthodox_Abuse Other Orthodox Abuse http://www.eurekaencyclopedia.com/index.php/Category:Other_Orthodox_Abuse Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Smesno ti je poredjenje jer ni izbliza toliko veliko. A i promasio si poentu; nije problem sto postoje sotone koje su se uvukle u redove katolicke crkve i zlostavljale decu, problemn su sotone koje su to prikrivale i koje su pedofile samo prevbacivali na drugo mesto. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Smesno ti je poredjenje jer ni izbliza toliko veliko. A i promasio si poentu; nije problem sto postoje sotone koje su se uvukle u redove katolicke crkve i zlostavljale decu, problemn su sotone koje su to prikrivale i koje su pedofile samo prevbacivali na drugo mesto. Poenta je u tom također da čitaoci imaju biti objektivno informirani, zar ne! Što se tiče tog prikrivanja tu ne igra nikakvu ulogu nikakav kvantitet, pa pogledaj, i to smo jednom rješavali. I kako je to onda s tim vašim prebacivanjem i prikrivanjem? Inače zašto se vaši postovi tako često pretvaraju u propagandnu kampanju? Ovako stalno moram informirati opet i ponovo o tom o čem je bilo već riječi. Srpska država nije bila u stanju da osudi jednog pedofila samo zato što je pripadnik Crkve! Pedofilija pod zaštitom srpske države i crkve Pahomije nedodirljivi http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/42356-Pahomije-nedodirljivi.html Пахомије Гачић http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B5_%D0%93%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%9B Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Осетљива тема, али је важно питање. Очигледно да је у РКЦ тај проблем мало "системскији" него у другим црквама (иако га има свуда у друштву, наравно). Питање је - зашто? Мени се чини да то јасно упућује на папизам и хијерархију на којој почива. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Zayron se ponasa kao srpski fasisti kada im spomenes Srebrenicu oni te piotaju za Jasenovac. zayron kakve veze ima Pahomije sa cinjenicom da je tvoja organizacija najpoznatija pedofislka organizacija u USA? da su katolicki epskiopi prikrivali pedofile, silovatelje i slicne stvari? Da li se o tome ne sme pricati? Samo ti zabijaj nos u pesak a ovde cete da izumrete upravo radi toga. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 @Ivan Zelic, zayron kako vaši svetitelji govore o pravoslavlju? Dakle ne teolozi, nego baš oni koje smatrate za svetitelje? Imate li takvih zapisa? Na to bih se ja morao pripremiti, akko hoćeš znati više, s tim citatima itd. pa evo blaženi Papa Inan Pavle II, Vojtila je pravoslavnu Crkvu nazivao sestrinskom Crkvom. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Zayron se ponasa kao srpski fasisti kada im spomenes Srebrenicu oni te piotaju za Jasenovac. zayron kakve veze ima Pahomije sa cinjenicom da je tvoja organizacija najpoznatija pedofislka organizacija u USA? da su katolicki epskiopi prikrivali pedofile, silovatelje i slicne stvari? Da li se o tome ne sme pricati? Samo ti zabijaj nos u pesak a ovde cete da izumrete upravo radi toga. To si možeš dozvoliti tu na svojem terenu, s takvim prostacima ja ne razgovaram! Otkud pa tebi dadoše da budeš neko svešteno lice, ako to jesi koliko sam to shvatio? :cheesy: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 @Ivan Zelic, zayron kako vaši svetitelji govore o pravoslavlju? Dakle ne teolozi, nego baš oni koje smatrate za svetitelje? Imate li takvih zapisa? Na to bih se ja morao pripremiti, akko hoćeš znati više, s tim citatima itd. pa dobro je da znamo na koji nacin nas vidite, katolici pravoslavne ...pa evo blaženi Papa Inan Pavle II, Vojtila je pravoslavnu Crkvu nazivao sestrinskom Crkvom. daj nesto nezvanicno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Prostak je onaj koji zatvara oci nad silovanom decom. A naziv teme je zasto Rimokatoik postaje pravoslavac ja ti navodim razlog kao planina zasto rimokatolici postaju pravoslavni, ateisti, protestanti sve ostalo. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Prostak je onaj koji zatvara oci nad silovanom decom. A naziv teme je zasto Rimokatoik postaje pravoslavac ja ti navodim razlog kao planina zasto rimokatolici postaju pravoslavni, ateisti, protestanti sve ostalo. Prostak je takav katolik koji pravoslavnu Crkvu nazove mafijaškom organizacijom ili pravoslavac koji katoličku Crkvu nazove pedofilnom organizacijom. Takav kod nas ne može ni čistit nekakvu crkvu a kamo li u njoj biti sveštenikom. Jel sad sasvim jasno ko je to prostak? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 "Католике у животу одржава ред и дисциплина а Православне само Бог држи у животу". :cheesy: algabacaju algabacaju Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Smesno ti je poredjenje jer ni izbliza toliko veliko. A i promasio si poentu; nije problem sto postoje sotone koje su se uvukle u redove katolicke crkve i zlostavljale decu, problemn su sotone koje su to prikrivale i koje su pedofile samo prevbacivali na drugo mesto. Poenta je u tom također da čitaoci imaju biti objektivno informirani, zar ne! Što se tiče tog prikrivanja tu ne igra nikakvu ulogu nikakav kvantitet, pa pogledaj, i to smo jednom rješavali. I kako je to onda s tim vašim prebacivanjem i prikrivanjem? Inače zašto se vaši postovi tako često pretvaraju u propagandnu kampanju? Ovako stalno moram informirati opet i ponovo o tom o čem je bilo već riječi. Srpska država nije bila u stanju da osudi jednog pedofila samo zato što je pripadnik Crkve! Pedofilija pod zaštitom srpske države i crkve Pahomije nedodirljivi http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/42356-Pahomije-nedodirljivi.html Пахомије Гачић http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B5_%D0%93%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%9B За вријеђање угледа канонских Епископа по правилима Форума се добија аутоматски трајни бан, молим уредништво да реагује. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука