Jump to content

Rock&metal i pravoslavlje.Mogu li zajedno ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne verijem a i ako popijem ban pa sta forum mu je katastrofalan

U pravu si,imamo mi nas sestodnev za pitanja o kreacionizmu,vise nismo primorani na creation6days.

osamucen osamucen confused

joooj joooj joooj winter  I još bih al me boli glava.

I Miroljuba zabolela glava images?q=tbn:ANd9GcQYFnq4ZM56vjzyFLicYadsOgrsLWV7y4VS2MgBJYEh0uXVYHLGxg

0409_feel

Подели на овим сајтовима

Ma bre pali na gitarijadu i uzivaj osamucen!!

Pravoslavan znaci biti odgovoran i donositi odluke u zivotu. Znaci ako ti se ide, idi bre i uzivaj. Ako cujes neku pesmu koja ti se ne svida zatvori usi i cekaj da prodje. 0409_feel!1

Gitarijade znaju da budu jako dobre i veoma kavlitetne znaci  osamucen confused

Ora et labora

Подели на овим сајтовима

Secam se sta mi je Miroljub rekao za Gitarijadu:"Nemoj da ides u to leglo demona ako neces da izgines najstrasnije" Pazi,da ne izginem,ne znam da li je mislio na shutku  crutches osamucen

Ja sam ga sad bas isto pitao videcu sta ce da odgovori

Pitao si ga za to? jel se ti šališ?  0504_music

Jesam sto bas da vidim sta ce da odgovori ako mi ne izbrise poruku

Naravno da će da ti kaže da je to bal vampira i demona i da ni ti nisi ništa bolji kad ti je takvo pitanje uopšte palo napamet  0512_music

Pitaj svog sveštenika ako si već u tolikom tripu i nedoumici a ne razne kvazi teologe kao Miroljub ili bilo koje pravoslavne forume.

Daj sta ti je ja ga pitao iz zezanja onako kad sam video ovu temu mozda ce jos nesto da doda

pored bala vampira

Подели на овим сајтовима

Ma bre pali na gitarijadu i uzivaj crutches!!

Pravoslavan znaci biti odgovoran i donositi odluke u zivotu. Znaci ako ti se ide, idi bre i uzivaj. Ako cujes neku pesmu koja ti se ne svida zatvori usi i cekaj da prodje. 0512_music!1

Gitarijade znaju da budu jako dobre i veoma kavlitetne znaci  osamucen whackado

Normalno...zdrav stav  0504_music

Подели на овим сајтовима

Grišo,drago mi je što ne misliš ozbiljno,mislim to bi bila katastrofa.Volim rok muziku i gotik i metal ... ne vidim ni jedan razlog zašto je ne bih slušala. A koncerti,što da ne?Ja ih nikad nešto posebno nisam volela ali ako neko voli ne vidim razlog zašto ne bi otišao.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

03.Zvona_pakla.avi

Upozoravaju se svi koji su alergicni na glas Miroljuba Petrovica da ovaj video gledaju na sopstvenu odgovornost.Postavljac ovog videa ne snosi nikakvu odgovornost za moguce posledice!!!

Ima mnogo da se slusa

Ali vredi zaista,ima puno korisnih i zanimljivih informacija.

Подели на овим сајтовима

03.Zvona_pakla.avi

Upozoravaju se svi koji su alergicni na glas Miroljuba Petrovica da ovaj video gledaju na sopstvenu odgovornost.Postavljac ovog videa ne snosi nikakvu odgovornost za moguce posledice!!!

Ima mnogo da se slusa

Ali vredi zaista,ima puno korisnih i zanimljivih informacija.

Čekaj,jesi li ti ovde došao da postavljaš Miroljubove klipove "u kojima ima korisnih i zanimljivih " informacija.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...