Jump to content

Rock&metal i pravoslavlje.Mogu li zajedno ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

E kad se samo setim 7 Decembra 2003 godine i koncerta Deep Purple. Da li ide ili ne zavisi koga pitas, ako

pitas bilo kog svestenika recice ti ok, ako pitas nekog kaludjera sigurno ce da ti kaze sine djavolja rabota

Zasto vi verujuci uopste nekog pitate za dozvolu? Odrastao covek ide gde zeli valjda.

Подели на овим сајтовима

E kad se samo setim 7 Decembra 2003 godine i koncerta Deep Purple. Da li ide ili ne zavisi koga pitas, ako

pitas bilo kog svestenika recice ti ok, ako pitas nekog kaludjera sigurno ce da ti kaze sine djavolja rabota

Zasto vi verujuci uopste nekog pitate za dozvolu? Odrastao covek ide gde zeli valjda.

Jesam odrastao ali za koncert su podrebne pare pa sam morao da pitam mamu i tatu
Подели на овим сајтовима

Jesam odrastao ali za koncert su podrebne pare pa sam morao da pitam mamu i tatu

0409_feel istina  osamucen

Mislila sam zasto pitate svestenike za dozvolu. Mamu i tatu si pitao za pare, a ne da li smes ili ne smes  osamucen

Подели на овим сајтовима

Secam se sta mi je Miroljub rekao za Gitarijadu:"Nemoj da ides u to leglo demona ako neces da izgines najstrasnije" Pazi,da ne izginem,ne znam da li je mislio na shutku  0409_feel osamucen

Ja sam ga sad bas isto pitao videcu sta ce da odgovori

Pazi se brate Grigorije sta radis,jer mozda spiunira ovaj forum pa dobijes  confused .On stalno menja stavove,ko zna mozda ce pomisliti da se od same reci Gitarijada moze prizvati demon u komp.pa da mu padne sajt. osamucen

Подели на овим сајтовима

Secam se sta mi je Miroljub rekao za Gitarijadu:"Nemoj da ides u to leglo demona ako neces da izgines najstrasnije" Pazi,da ne izginem,ne znam da li je mislio na shutku  0409_feel osamucen

Pazi se brate Grigorije sta radis,jer mozda spiunira ovaj forum pa dobijes  confused .On stalno menja stavove,ko zna mozda ce pomisliti da se od same reci Gitarijada moze prizvati demon u komp.pa da mu padne sajt. osamucen

Ne verijem a i ako popijem ban pa sta forum mu je katastrofalan
Подели на овим сајтовима

Zasto vi verujuci uopste nekog pitate za dozvolu?

Pa takvi smo ti mi,cudni neki ljudi  osamucen

Ne smej se, stvarno pitam  0409_feel. Ides na koncert, sta sad...pa ne mozes se sakriti od sveta ako si hriscanin...valjda  osamucen

Подели на овим сајтовима

Secam se sta mi je Miroljub rekao za Gitarijadu:"Nemoj da ides u to leglo demona ako neces da izgines najstrasnije" Pazi,da ne izginem,ne znam da li je mislio na shutku  osamucen osamucen

Pitao si ga za to? jel se ti šališ?  0409_feel
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ne verijem a i ako popijem ban pa sta forum mu je katastrofalan

U pravu si,imamo mi nas sestodnev za pitanja o kreacionizmu,vise nismo primorani na creation6days.

0409_feel osamucen osamucen

winter joooj joooj confused  I još bih al me boli glava.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Secam se sta mi je Miroljub rekao za Gitarijadu:"Nemoj da ides u to leglo demona ako neces da izgines najstrasnije" Pazi,da ne izginem,ne znam da li je mislio na shutku  osamucen osamucen

Jesam sto bas da vidim sta ce da odgovori ako mi ne izbrise poruku
Подели на овим сајтовима

Secam se sta mi je Miroljub rekao za Gitarijadu:"Nemoj da ides u to leglo demona ako neces da izgines najstrasnije" Pazi,da ne izginem,ne znam da li je mislio na shutku  osamucen confused

Jesam sto bas da vidim sta ce da odgovori ako mi ne izbrise poruku

Naravno da će da ti kaže da je to bal vampira i demona i da ni ti nisi ništa bolji kad ti je takvo pitanje uopšte palo napamet  osamucen

Pitaj svog sveštenika ako si već u tolikom tripu i nedoumici a ne razne kvazi teologe kao Miroljub ili bilo koje pravoslavne forume.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...