Jump to content

Rock&metal i pravoslavlje.Mogu li zajedno ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 weeks later...

Ма опусти се бре. Немој бити од оних који постану побожни па пређу на Гранд музику,јер је рок бахат и сатански. Идеја рок музике, не све наравно, је да пробуди успаване масе,да пробуди човека на размишљање, да пробуди бунт и истицање личности,да не дозволи да те медиокритети праве будалом. Мени су нпр Партибрејкерси највише помогли у сазнањима о слободи личности,о односу Бога са људима, о односу међу људима. Волим кад ме неко саветује кроз метафоре и тера ме да размишљам о томе шта је хтео да ми каже...Не треба да се стриктно уклапаш у шаблоне, у масе, па ни црквене ако мене питаш. Сви смо ми јединствене и непоновљиве личности и ко има жељу, може да поред заједничарења у Литургији осмисли још један начин како да се приближи Богу и обрати Му се. мани се шаблона и стереотипа, па Бог воли креативност,наравно у ганицама пристојности.

Па шта ако попијеш и неко пивце и упознаш неку девојчицу...па ако планираш породицу једног дана, хвала Богу да ћеш изаћи некад и покушати да муваш неку цуру,а не седети кући и тиховати јер си побожан.

ево једна песма... исти,посебан,слободан, само свој...и Божији наравно.

Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...