ines Написано Март 26, 2017 Пријави Подели Написано Март 26, 2017 ...evo nisam nekako našla adekvatni naslov teme pa sam prilog postavila vamo...i naša crkva ima tarifu...u stvari nije mi baš poznato da koja kod nas nema...http://www.srbijajavlja.rs/2017/03/ненаду-поп-тражио-10-000-динара-за-крштење-д/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Април 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2017 On 19.1.2017 at 10:49, Тања1 рече Добила сам сличну идеју да и ја направим кутак, прилагодим и искористим простор чудних ивица и углова, посебно за иконе. Да видимо, како то изгледа? Чудим се, прошло је 8 година откад сам поставио тему и 5 година откад сам поставио фотке. Никада нисам завршио тај кутак како сам замислио, а сад већ живим у другом стану и поново покушавам. Занимљиво, овај члан с почетка теме, sasluzitelj, такође је променио кутак јер је одавно већ игуман у неком манастиру. С осталима не знам како је. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 On 11.9.2011. at 23:38, Протомајстор рече молим за помоћ. Већ неколико недеља је како сам угасио кандилце, и оставио иконе. Овде у гостима се молим пред једним, голим источним, зидом, није "Зид плача", и док се молим моје иконе су преда мном. Можда и у мени, не знам Бог зна. Протомајстор and Postomolitvom је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука