Милан Меденица :) Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 е то ти причам џаба радост ако се не дели navijanje klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 ? ????? ? ?????????... 0205_whistling e to je sele vec druga prica :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 Мој ''девојачки'' иконостас, слава СвЈован, пре реновирања стана за бебу .. још увек нисам направила нов Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 Veoma lepo, samo ne vide se ove gornje ikone, mozes li nam reci o kojima se radi? :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 Јерусалимска Богородица, Казанска и Жировицкаја Биле су и неке иконе Господа али док их не реорганизујем, нећу приказивати 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 Предивно Машо... 0202_238 Ја немам тако један кутак него на више места по куђи, и зато ако неко зна да постоји правило у вези обог кутка, нека нам овде изложи да да и ја уредим свој кутак.... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 bas mislim da nije preteran to je svega par ikonica a sto se kovcezica tice pa nisu nakiceni obicni su jedan je metalni drugi su drveni, pa nekolkiko svetinja tipa mostiju, mira... :smiley: ???????? ???????,??????? ????... 1303_womens ????? ??? ??????? ??????? ? ??? ??????????. :smiley: "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Април 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Ја нажалост још нисам направио тај кутак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Септембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Невероватно! Зар је прошло већ две године!? Ја и даље нисам направио моливени кутак... :rolleyes: ...али тренутак се сасвим приближио - молим за помоћ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Dvije godine??? Šala. Čim uradim fotku postaviću ovdje - ne vjerujem da će ti biti od neke koristi, ali vrijedi pokušati. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 Јадранка-Дервента, АлексаС and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Баш лепо изгледа! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Још увек нисам завршио кутак, али напредујем... Драшко and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 18, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2017 -Владимир-, АлександраВ, мирођија and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 On 9/7/2012 at 13:46, Протомајстор рече Још увек нисам завршио кутак, али напредујем... Добила сам сличну идеју да и ја направим кутак, прилагодим и искористим простор чудних ивица и углова, посебно за иконе. Када је у питању више лични део дневне собе...Овде сам инспирисана да ставим све иконе на истом зиду/полици...Ово даје занимљив ефекат и истовремено много личности дневној просторији...укључујући наравно пријатно осветљење тако да када се седне неће моћи да се гледа у извор светлости...сво остало осветљење постављено је иначе у висини очију, није ни сувише високо ни сувише ниско, него пуно светлости указује на под или на зид...и тако варијације моје личности, и сада знам кад видим осветљење у мојој дневној соби да сам озбиљно растројена и поремећена Протомајстор је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука