Zeebedee Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Sramota cega? Sto se plasimda ne napravimo istu gresku kao u krajini. Цитат Помени @ Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Of kaurs, dajem i moju Zvezdaru samo da više ne ratujemo greengrin Повежем те сјутра...за трансфер.. можеш да бираш албанија или албанија E neće moći- može jedino Kanada, Vankuver po mogućnosti- da begam iz Srbije jer ovde nema leba zbog politike nekih tamo "patriota" greengrin Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 @ mrvica, zeebedee Kakva sramota... neverovatno da ovako nesto moze da napise jedan hriscanin?! Voleo bih samo da vase "mirotvorne" misli sad mozete da kazete u lice ljudima koji dole brane svoja ognjista, bez ikakve podrske ove anti-drzave! Fala Bogu da se vi ne pitate kad ce nesto da se daje a kad ne... што неки људи воле кад чују пуц-пуц и звец-звец joooj Takve bi' ja poslala malo južnije kad su već ovoliki "junaci" greengrin greengrin Ja sam bio dole kad je bilo gusto, ajde kazi sta imas, cekam da cujem mudrost! Koliko znam, hrišćanin treba da se kloni oružja Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Koliko znam, hrišćanin treba da se kloni oružja Ma nemoj! Sto si mi sad naivna k`o mlada! Jos jedan ovakav bezobrazluk i imas od mene expresnu opomenu! Цитат Помени @ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ranjeni policajac preminuo. Eto dokle je došlo. Otišao je jedan ljudski život, a zbog čega? greengrin Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Koliko znam, hrišćanin treba da se kloni oružja Ma nemoj! Sto si mi sad naivna k`o mlada! Jos jedan ovakav bezobrazluk i imas od mene expresnu opomenu! Pa ja sam navikla da mi daješ opomene čim se ne slažem s tobom. Slobodno nastavi, ja neću promeniti mišljenje. greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ranjeni policajac preminuo. Eto dokle je došlo. Otišao je jedan ljudski život, a zbog čega? Zbog cega velis?! Zbog cega je otisao treba da priupitas g. Tacija i njegove nalogodavce, ne ovde nas... Koliko znam, hrišćanin treba da se kloni oružja Ma nemoj! Sto si mi sad naivna k`o mlada! Jos jedan ovakav bezobrazluk i imas od mene expresnu opomenu! Pa ja sam navikla da mi daješ opomene čim se ne slažem s tobom. Slobodno nastavi, ja neću promeniti mišljenje. greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> Do sad nikom nikad nisam dao ni jednu opomenu, bice da si me zamenUla s nekim, ili pak svesno izmisljas. Ali cu lako da pocnem, samo ti nastavi ovako sa bezobrazlukom... Цитат Помени @ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 tacno, a ja ne znam dokle narod trpi ovakve IDIOTSKE vlasti..... trebalo je ostro da se reaguje, a kako stvari stoje ovi ce pustiti siptare do leskovca...... napomena: mrvice ne zezaj obija, jer ako se lati lightsabera bice strasno bliss jeeee Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15934.msg490564#msg490564 date=1311712616] што неки људи воле кад чују пуц-пуц и звец-звец joooj Takve bi' ja poslala malo južnije kad su već ovoliki "junaci" bliss jeeee :group111: ја баш не би, такви нису за нека нормална решења. Koliko znam, hrišćanin treba da se kloni oružja 1405_love не видим разлога зашто да се клони оружја? не треба да хладнокрвно убија, ал има све право на самоодбрану, само што све има своје последице. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,15923.msg489197.html#msg489197 Цитат Помени @ клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ma neka daju to Kosovo više pa da završimo priču s tim. Uostalom, odavno nije naše tako da ništa ne gubimo. Muka mi je više od tih dešavanja na Kosovu- neka ga daju već jednom i čiča miča gotova priča! А да игром случаја баш ти живиш овог момента на Космету и да су ти тамо сви пријатељи и родбина? Нешто нисам сигуран да би тако причала... ŽIVELA SAM U KRAJINI TAKO DA MI JE SVE VEĆ JASNO- ISTI SCENARIO, ISTE ŠUPLJE PRIČE I NEKAKVI MITOVI O NEBESKOJ SRBIJI I OSTALIM NEBULOZAMA. TAKO DA VRLO DOBRO ZNAM ŠTA SAM REKLA I O ČEMU PRIČAM. DOSTA MI JE VIŠE TE DESNIČARSKE POLITIKE! DA LI JE GREH AKO ŽELIM U OVOJ ZEMLJI MIR, bliss jeeee? Па јел живиш у Хрватској?...мислим РСК? Pa zahvaljujući Miloševiću, Tuđmanu i ostalim ludacima iz politike 90-ih, ne živim tamo više. Dosta mi je više ovih desničarskih trabunjanja, treba dati Kosovo i tačka. Kad je to sve počelo eeeeej čoveče...pa ja se nisam ni rodila a stalno neke pizdarije oko Kosova...pa došlo je vreme da se reši stvar. Па врати се тамо да живиш, умро је и Туђман и Милошевић. Ја бих пре дао Београд, него Косово и Метохију. Нико то није добио да би могао да даје. Живот је борба, и Христос није дошао да донесе мир, него рат. Сваки сантиметар наше земље је плаћен са хиљадама живота. И морала би њих да питаш да би дала ту земљу окупаторима и зликовцима. Чему њихова жртва, ако би их ти продала, и њих и њихове мошти, због "благостања". Више срба је убијено у благостању, путем абортуса, него у било ком рату. Сви су себични, и гледају само своје дупе. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Па врати се тамо да живиш, умро је и Туђман и Милошевић. Ја бих пре дао Београд, него Косово и Метохију. Нико то није добио да би могао да даје. Живот је борба, и Христос није дошао да донесе мир, него рат. чему овакав тон?ја не бих дао нити једно, а Христос није донео телесни рат већ духовни, са поднебесјем и његовим злим становницима. рат треба да је ПОСЛЕДЊА мера, а не прва. Цитат Помени @ клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15934.msg490659#msg490659 date=1311715019] Па врати се тамо да живиш, умро је и Туђман и Милошевић. Ја бих пре дао Београд, него Косово и Метохију. Нико то није добио да би могао да даје. Живот је борба, и Христос није дошао да донесе мир, него рат. чему овакав тон?ја не бих дао нити једно, а Христос није донео телесни рат већ духовни, са поднебесјем и његовим злим становницима. рат треба да је ПОСЛЕДЊА мера, а не прва. facenew22222222 Kako neki ljudi znaju da iskrive Hristove reči, svako prema svojim potrebama. 4chsmu1Strašno je i pomisliti da je Isus došao da donese rat a ne mir, ali nije na meni da o tome prosuđujem. Što se tiče mog povratka, ja sam odatle otišla još 80-ih godina PROŠLOG VEKA i nemam nameru da se vraćam (a i da hoću, nemam gde jer je sve zapaljeno). A i iz Bg-a ću da palim uskoro, ako Bog da, jer u ovoj zemlji nema života. Toliko o ovoj temi. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 A i iz Bg-a ću da palim uskoro, ako Bog da, jer u ovoj zemlji nema života. Toliko o ovoj temi. Па кад већ сматраш да у овој земљи нема живота, одакле ти право да онда пресуђујеш о њеној даљој судбини? Србија се одрекне своје територије на Космету и остави тамошњи народ на милост и немилост Тачијевим кољачима и? Ти свеједно "палиш", па што се онда секираш? Цитат Помени @ Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Па врати се тамо да живиш, умро је и Туђман и Милошевић. Ја бих пре дао Београд, него Косово и Метохију. Нико то није добио да би могао да даје. Живот је борба, и Христос није дошао да донесе мир, него рат. чему овакав тон?ја не бих дао нити једно, а Христос није донео телесни рат већ духовни, са поднебесјем и његовим злим становницима. рат треба да је ПОСЛЕДЊА мера, а не прва. Наравно, духовни рат, али дакле рат, као борбу, дакле не предају да би живели безбрижније. Пре неки дан смо обележили годишњицу страдања жетеоца из Старог Грацког. И неко би да пљуне на те људе и њихову жртву и да поклања њихову земљу и њихове куће, да би они живели у "миру". Такав "мир" нам не треба. Многи хришћани су ради мира се одрекли своје вере и Христа, и дал нам су нам они идеал, или свети мученици? Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 A i iz Bg-a ću da palim uskoro, ako Bog da, jer u ovoj zemlji nema života. Toliko o ovoj temi. Па кад већ сматраш да у овој земљи нема живота, одакле ти право да онда пресуђујеш о њеној даљој судбини? Србија се одрекне своје територије на Космету и остави тамошњи народ на милост и немилост Тачијевим кољачима и? Ти свеједно "палиш", па што се онда секираш? A ko mene pita šta želim? Ili se ti možda nešto pitaš? Biće onako kako mora biti- doduše, bolno, ali jednom se mora rešiti i pitanje Kosova. P.S. Đorđe reče da mu je ideal mučeništvo. Pa da, naš narod voli da bude žrtva, da se pati...jedan kontinuirani mazohizam za posmatranje. Lepo je pokojni Jovan Rašković rekao da je srpski narod lud (čak nam je dodelio kolektivnu dijagnozu) facenew22222222 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.