Zeebedee Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 A sta vi predlazete vlasti u Srbiji; da postupe kao sto su postupili u Kninu, Vukovaru ili Sarajevu? Koji je pozitivan primer? Sreca pa sem lupetanja po netu nista se ne pitate.neka Gospod sacuva nasu bracu na Kosovu i neka nam da hladne i mudre glave da donesemo dobre odluke a ne prenagljenje i glupave. Цитат Помени @ Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 УПОЗОРАВАМ те, последњи пут. Немој да провоцираш и уништаваш сваку тему на форуму. Владан A dopustas njegov fasizam na forumu? OK da igramo po tim pravilima i da kazem; na srecu Tadic nije ludak i izdajnik kao Dodik, Karadzic i slicni fasisti tako da ce srbi na Kosovu opstati. Цитат Помени @ Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 одлучног реаговања Београда Сачувај Боже... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Posto ne smem licno da prozovem pojedince. Vidim ovde dosta onih koji su za rat. da pitam ima li neko od njih da se prijavi u dobrovoljce; ja placam put u Zubin Potok. 1312_womens womens Цитат Помени @ Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Plati kartu nekom do Minesote, imate ce vise vajde!!! 1312_womens Цитат Помени @ Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Posto ne smem licno da prozovem pojedince. Vidim ovde dosta onih koji su za rat. da pitam ima li neko od njih da se prijavi u dobrovoljce; ja placam put u Zubin Potok. 1312_womens womens не видим из чега си то могао закључити... ал добро, драго ми да си схватио.... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Iz cega sam zakljucio? pa procitaj sta pojedinci pisu. Цитат Помени @ Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Rat? Samo nam još jedan rat treba, pa smo ga ugasili za narednih 100 godina... Цитат Помени @ https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Rat? Samo nam još jedan rat treba, pa smo ga ugasili za narednih 100 godina... Eh da su svi pametni kao ti ne bih se plasio. Mogu da potpisem sada ako treba da u slucaju da Toma i slicni dodju na vlast; dve godine posle toga, mucenici iz Mitrovice i ostatka ce da budu izbeglice u Srbiji a mi cemo da kukamo o nepravednom zapadu i zaveri svetskih sila. Цитат Помени @ Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Rat? Samo nam još jedan rat treba, pa smo ga ugasili za narednih 100 godina... Па ми неможемо ни да ратујемо кад немамо војску... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 na srecu Tadic nije ludak i izdajnik kao Dodik... i slicni fasisti tako da ce srbi na Kosovu opstati. Извини, ако можеш мало да поткријепиш по чему је то Додик "лудак, издајник и фашиста" а Тадић није??? Значи по теби свако ко се увлачи у буљу Америма је патриота? Mogu da potpisem sada ako treba da u slucaju da Toma i slicni dodju na vlast; dve godine posle toga, mucenici iz Mitrovice i ostatka ce da budu izbeglice u Srbiji a mi cemo da kukamo o nepravednom zapadu i zaveri svetskih sila. Да, а овако ће српска заједница на Космету под Тачијевим наркобосовима баш да доживи процват...Нико не говори да се безглаво улази у ратове, али ово што ради Београд је најблаже речено смијешно. Цитат Помени @ Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 ја сутра изјутра одо код психијатра.. дал сам ја луд..или морон који пише вести.... Ево шта вели Тањуг... Крај кризе на северу Косова? После више од 20 сати и одлучног реаговања Београда, али и међународне заједнице, на распоређивање специјалних снага Косовске полиције на административној линији - назире се крај кризе на северу Косова, пошто је вечерас, у другом покушају, потврђен договор о повлачењу припадника РОСА у Приштину. Па дал има ко нормалан на власти у Србији? 1312_womens womens :group111: 0102_laugh dada Врховни командант војске Србије - Србија неће ратовати ! Тачно су блесави Брате! Цитат Помени @ Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 @ Evgenik; sta ti dakle predlazes; da Tadic kopira Srebrenicu, Vukovar, Knin ili sarajevo? Ili neku petu srpsku pobedu ostvarenu nad nacionalistima i patriJotama? Za Dodika to sam napisao samo da vidim da li se svi politicari smeju vredjati ili samo odabrani. Цитат Помени @ Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ma neka daju to Kosovo više pa da završimo priču s tim. Uostalom, odavno nije naše tako da ništa ne gubimo. Muka mi je više od tih dešavanja na Kosovu- neka ga daju već jednom i čiča miča gotova priča! Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 @ Evgenik; sta ti dakle predlazes; da Tadic kopira Srebrenicu, Vukovar, Knin ili sarajevo? Ili neku petu srpsku pobedu ostvarenu nad nacionalistima i patriJotama? Дакле по теби постоје само два глупа и (доказано) неплодна рјешења: - ратовање без икаквог смисла, зацртаних циљева и тактике (уз тоталну анархију на терену) - тотална пасивност уз опште одустајање од одбране државних интереса? Не пада ти на памет да озбиљне државе не улазе ни у један од ова два (већ устаљена) српска дискурса? Цитат Помени @ Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.