Jump to content

Напето на форуму а око Косова и Метохије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Potom sam ja napostovao sve to ponovo šta je bilo obrisano i opet su i meni ta dva glavna osnivača

sajta sve obrisali. Znači deletovali tog člana potom i mene kad sam to postavio umjesto njega ponovo

Re: Brisanje tema - Deleting Of Topics

Postby Josip » Tue 13 Apr, 2010 16:41

Michal Borovicka wrote:i deleted

u Joe wrote u was offend in this topic and also others

so i delete all topics

btw about jasenovac i think here is one huge topic

V pořadku, ted sem ja to udělal znovu, je to podle pravidel a má prioritu tj. musi byt zveřejněno kvůli obecně velkému vyznamů pro dějine a mezinarodne vztahy na Balkaně.

http://slavic-unity.com/viewtopic.php?f=83&t=2199&hilit=jasenovac#p34998

Re: Brisanje tema - Deleting Of Topics

Postby joe belladonna » Thu 06 May, 2010 11:46

Someone is deleting posts again. I think that is not nice thing to do, so I ask that person not to do that again. Thanks in advance. Also, deleted post was not offending to anyone.

joe belladonna

Подели на овим сајтовима

• Одговори 299
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Sorry, ali nemamo izvore koji govore da su Srbi živeli, barem u većem broju, u Liki, Baniji i Kordunu pre 16. veka. Sa druge strane, i današnja Slavonija nije ondašnja Slavonija koja je obuhvata onomad severnu Hrvatsku sa Zagrebom i deo zapadne Bosne negde do Banjaluke, dokle je Hrvatska obuhvatala jedino primorsku Hrvatsku, kad tad sa severnim delom Dalmacije.

http://www.mek.iif.hu/porta/szint/egyeb/terkep/magyar15/magy15_1.jpg

U vezi Vlaha, takozvani Maurovallaches ili Crni Vlasi naseljavali su krajeve Dalmacije i ostrva koje su kasnije postale uglavnom hrvatske. Na ove podseća i nadimak za Dalmatince Vlaja, a Vlaje su uvek hrvatski Dalmatinci. Znači, Vlasi su se utopili i u Hrvate i u Srbe, da ne bude da su Krajišnici poreklom posrbljeni Vlasi.

trening

Imamo mi na sajtu specijalistu lingvistu i istoričara koji se zabiva samo Vlasima i Vlahinjama, o ničem drugo ni ne priča, ko lud je za njima, studira i rumunski pored latinskog, francuskog i italijanskog a zato ga zovemo Vlah, kako bi inače drugačije, hahahaha.

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Ваља написати да у историји, природи и проче, не постоји вакуум; Срби су напунили земље на западу које су скоро остале без становника после турског пустошења по Мохачкој бици. Ови су Срби били насељавани од стране хрватских великаша, као и од аустријских генерала. Исти су знали да Срби умеју да се бију и ратују, па ће то обилато рабити.

Хоћу да кажем да досељени ником нису заузели животни простор, а да су још мање дошли незвани.

Подели на овим сајтовима

Ваља написати да у историји, природи и проче, не постоји вакуум; Срби су напунили земље на западу које су скоро остале без становника после турског пустошења по Мохачкој бици. Ови су Срби били насељавани од стране хрватских великаша, као и од аустријских генерала. Исти су знали да Срби умеју да се бију и ратују, па ће то обилато рабити.

Хоћу да кажем да досељени ником нису заузели животни простор, а да су још мање дошли незвани.

To niko nije tvrdio niti je o tom bila riječ. Poanta je u tome da vrlo dugi istorijski period od nekoliko vijekova nisu bili u kontaktu s realijama jer su živjeli u umjetno stvorenom izolovanom a strogo namjenskom necivilnom vojno-političkom sistemu. A kada su razlozi takvog tog položaja pominuli u novonastalim izmjenjenim političkim uslovima su htjeli zadržati svoje benefite koji u realnosti više nisu imali nikakvu svrhu ni opravdanje. I nije se ustvari ni radilo toliko o nikakve te takve neke konkretne benefite koliko o tom ukupnom pogledu na realnost i osjećaju nadređenosti nad ostalim pučanstvom i slobode, prosto nisu htjeli prihvatiti a ni prihvatali da bi ikakva lokalna forma hrvatske izvršne vlasti imala na njihovom teritoriju nekakav veći pravni značaj po njih. Naravo, i kad znamo da je to sve bila Austrougarska izvršnu lokalnu vlast je ustvari praktično imalo u rukama lokalno vazalno leni plemstvo i sveštenstvo, u Hrvatskoj hrvatsko, u Češkoj češko, u Slovačkoj slovačko a u Mađarskoj mađarsko itd.

Подели на овим сајтовима

У преводу:

панслависти као "објективан" свијет који подједнако воли Србе и Хрвате су једноставно обрисали тему о Доњој Градини и Јасеновцу, најстрашнијем стратишту Словена (поред Аушвица), јер, забога, нису сигурни да је тамо побијено 700.000 него "само" пола милиона, па им је тако та усађена страст према објективности довела до тога да немају проблем да из историје једноставно избришу и игноришу пола милиона људи.

Да рикнеш од смијеха, чисти Монти Пајтон...

А ако ћемо поштено - то се презизно зове неонацизам запакован у рухо "дружења" и некаквих панславенских идеала у којима је лијепо бити словен АЛИ пожељно - римокатолик.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Опет овај усташа некажњено просипа свој отров овде. Штета што су му се измигољили преци са Блајбурга.

ОПОМЕНА ПРЕД БАНОВАЊЕ!

Вријеђање на националној основи је строго забрањено!

Владан

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

У преводу:

панслависти као "објективан" свијет који подједнако воли Србе и Хрвате су једноставно обрисали тему о Доњој Градини и Јасеновцу, најстрашнијем стратишту Словена (поред Аушвица), јер, забога, нису сигурни да је тамо побијено 700.000 него "само" пола милиона, па им је тако та усађена страст према објективности довела до тога да немају проблем да из историје једноставно избришу и игноришу пола милиона људи.

Да рикнеш од смијеха, чисти Монти Пајтон...

А ако ћемо поштено - то се презизно зове неонацизам запакован у рухо "дружења" и некаквих панславенских идеала у којима је лијепо бити словен АЛИ пожељно - римокатолик.

Ja sam bio taj koji je taj post ponovo postavljao,

vlasnici i glavni na tom sajtu su Crnogorac i Slovak.

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Опет овај усташа некажњено просипа свој отров овде. Штета што су му се измигољили преци са Блајбурга.

Daješ si previše za pravo! Ne shvatam uopšte koga i šta tu glumiš! Ko si i šta si je jasno vidjet i ovako.

Подели на овим сајтовима

Не знам како тај планира да "гради" заједништво и разумевање међу Словенима, ако не на истини.

Јасеновац је велика трагедија коју је комунистички режим прикривао и погрешно представљао, ако желимо да икада заиста дође до помирења два народа то треба разјаснити. И Блајбург је ратни злочин за сваку осуду, ту нису страдали само Хрвати, него и неколико хиљада Срба.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

ОПОМЕНА ПРЕД БАНОВАЊЕ!

Вријеђање на националној основи је строго забрањено!

Владан

Подели на овим сајтовима

Како беше: Antemurale Christianitatis? А предзиђе зидали српски мајстори?

И то би требало да буде вештачка стварност: добри смо докле мачем бранимо префињени запад, а кад Исмаилћани занемоћају онда смо балкански разбојници.

Наравно да ће Срби у новим приликама кад је Турска постала једва болесник на Босфору да се боре против прозелитизма и асимилације у Војној крајини.

Нека буде ово Истине ради иако сматрам да нема хришћанског народа у националном смислу. Хришћанин је тек појединац, а народ хришћански Тело Христово.

Подели на овим сајтовима

Не знам како тај планира да "гради" заједништво и разумевање међу Словенима, ако не на истини.

Јасеновац је велика трагедија коју је комунистички режим прикривао и погрешно представљао, ако желимо да икада заиста дође до помирења два народа то треба разјаснити. И Блајбург је ратни злочин за сваку осуду, ту нису страдали само Хрвати, него и неколико хиљада Срба.

Ti Zvonko nemaš predstavu na šta su ličile te radobi "istorijske rasprave" i utvrđivanje istine, inače svi panslavisti na cijelom svijetu i hrišćanski i ti rodnovjerni, neopaganski su upravo radi toga takoreći odnedavno, od prošle godine praktično zaveli totalni i strogi EMBARGO, zabranu publikovanja i Jasenovca i Katina i svih tih takvih sličnih stvari praktično na svim panslavističkim Forumima i FB grupama. Tako se riješilo da istorija ostane domenom tih koji su za nju kvalifikovani: istoričara i faktografa. Mi nismo istorijsko društvo već strogo profilirana politička organizacija sa svojim ciljevima a sve što ne vodi direktno k njima ili čak ometa mi to ostavljama stranom, svejedno da li je to Katin, Jasenovac, Blajburg ili nešto drugo. O istoriji kod nas sad imaju pravo govoriti praktično samo diplomirani istoričari i slični priznati faktografi na zatvorenim grupama.

Подели на овим сајтовима

Не знам, заиста не пратим те ствари. Претпостављам да они нису начисто како да се поставе према свему томе. Много смо и ми "Јужни Словени" забрљали. Колико мржње, одвратних злочина, невине крви... Не улазим сада уопште у то "ко је крив" или "ко је први почео", мада имам неко мишљење.

Замисли човече како би лепе биле ове наше државице да није било свега тога. Ми смо сви још под утиском рата, али замисли само да се Југославија поделила мирно као Чехословачка, а не кроз ону срамоту. Ех, лањски снегови...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Не знам, заиста не пратим те ствари. Претпостављам да они нису начисто како да се поставе према свему томе. Много смо и ми "Јужни Словени" забрљали. Колико мржње, одвратних злочина, невине крви... Не улазим сада уопште у то "ко је крив" или "ко је први почео", мада имам неко мишљење.

Замисли човече како би лепе биле ове наше државице да није било свега тога. Ми смо сви још под утиском рата, али замисли само да се Југославија поделила мирно као Чехословачка, а не кроз ону срамоту. Ех, лањски снегови...

Zato nas niko ni ne voli, svim ostalim pozli kad tamo na našim panslavističkim Forumima čuju o čemu se raspravlja kod Jugoša. Čak smo jedno vrijeme bili zatvoreni na nekakav podforum ko u popravni dom, izolovano od ostalih, u karanteni da ne bi valjda zarazili ostale. A s tom praksom se prekinulo upravo tada kad sam se ja domogao pozicije tamo i tome se usprotivio da nas zatvaraju ko u dom za besprizorne.

:group111:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...