Jump to content

Песма којом бисте изразили тренутно расположење или упитаност...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Питам се,да ли овде форумаши заиста бирају песму по свом тренутном расположењу или упитаности,или онако...

Ево,Александрида,шта ти то одбројаваш коначно?  :cheesy:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.8k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Питам се,да ли овде форумаши заиста бирају песму по свом тренутном расположењу или упитаности,или онако...

Ево,Александрида,шта ти то одбројаваш коначно?  0212_rolleyes

Pa pazi kad sam znala da ćeš da me pitaš,ali ne vidim nikakav razlog da ti odgovorim,kao ni razlog tvog pitanja,na kraju,spamujemo bespotrebno...uživaj  :drugarstvo: 1405_love

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0304_smile4' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1307_womens' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1307_womens' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1307_womens' />
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...