Jump to content

Песма којом бисте изразили тренутно расположење или упитаност...

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.8k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

а овде можемо поставлјате пјесме које тренутно слушамо

pa upravo ste zaključali temu koja nosi naslov : šta ja trenutno slušam

??

па управосам ти у предходном посту одговорио зашто сам тако поступио

чинило ми се прикладније због наслова јер теме која сам закључао имале  су описни карактер везан за вријеме или осјећаје. Не замјерите, те "пјесма коју бисте подјелили са неким  остаје" а овде можемо поставлјате пјесме које тренутно слушамо, која нам се допада, коју неволимо, за јутро, дан, сумра и вече, те за Босну, Хрватску, Србију, Ескиме итд 4chsmu1 tuzansmajli8904 winter :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

а овде можемо поставлјате пјесме које тренутно слушамо

pa upravo ste zaključali temu koja nosi naslov : šta ja trenutno slušam

??

па управосам ти у предходном посту одговорио зашто сам тако поступио

чинило ми се прикладније због наслова јер теме која сам закључао имале  су описни карактер везан за вријеме или осјећаје. Не замјерите, те "пјесма коју бисте подјелили са неким  остаје" а овде можемо поставлјате пјесме које тренутно слушамо, која нам се допада, коју неволимо, за јутро, дан, сумра и вече, те за Босну, Хрватску, Србију, Ескиме итд 4chsmu1 tuzansmajli8904 winter :drugarstvo:

da a posle si objasnio da treba da postavimo u ovoj temi šta trenutno slušamo,a temu sa takvim naslovom ste zaključali

drugo: ako je razlog vrijeme i osjećaji za zaključavanje teme,

šta da radim ja ako nisam trenutno upitan,

i da li možemo na pdf muzika razdvajati raspoloženje i osjećaje itd i tome sl

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

ево Огло надам се да ти сада наслов ове теме више одговара.... prstgore 4chsmu1

tuzansmajli8904 winter :drugarstvo:

Wooow

solomonsko rješenje  dance67890

svašta!frankeštajn tema

7896634

Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

е да. предлажем и да се https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,266.0.html закључа, па да све иде у ову упитну...

то је опет нешто друго и то не би дирао, нити објашњавао разлоге због којих нећу то да урадим.

Огло ријеч је била у наслову теме, нисам гледао која тема је "популарнија" и која је старија, сада сам грешку исправио надам се да си задовољан?! Дакле остала је тема "шта ја тренутно слушам" са дугачијим насловом. Да ли је сада у реду? tuzansmajli8904

Подели на овим сајтовима

Lele,šta se desilo sa muzičkim temama? 0442_feel

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...