JESSY Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Стварно јака ствар. Хтео сам да идем на концерт Ваљка и неколико дана пред концерт ми украду новчаник са картом за исти и уместо на концерт у пандурску станицу по нову личну. Се ла ви (што би наш народ рекао)! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xBbF74JnKhI "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PDP94FP23os ПЧЕЛИЦА and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Katarina J. Ако се питаш да ли да се ошишаш на кратко, ни случајно,то је само тренутна криза... Long live long hair... Срђан Ранђеловић, drvce and Silence је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Oglo and Silence је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Hahaha o tome razmišljam .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 http://youtu.be/7Q71Xm_XM0w "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Кад је сунце нема боље песме. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука