Mилена КШ Написано Јун 16, 2016 Пријави Подели Написано Јун 16, 2016 БанеЛ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јун 16, 2016 Пријави Подели Написано Јун 16, 2016 Ay, this business of how long we try to stay alive Why to be here you first got to die so I gave it a try And what do you know Time was so long agoAnd things come back you see To where they don't belong and every drop of sea is the whole ocean Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 18, 2016 Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 18, 2016 Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 eno zeljko kaci mesica tamo u nekoj temi, ti olivera, odo ja spavati, grozan dan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 18, 2016 Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 23 minutes ago, kordun рече eno zeljko kaci mesica tamo u nekoj temi, ti olivera, odo ja spavati, grozan dan Kud si krenuo? Vraći se...nešto sam te htjela pitati... Osim onog, odmaraš li i piješ li čaj, bojim se oboriće mi fb nalog, pa trebam stručni savjet. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 Nije votka rakija, mada nocas udara tuga mi je velika, velika k'o Rusija ja ne mogu poslatiljubav jer se ne salje nit' sam mog'o ponetisobom tvoje poljupce https://www.youtube.com/watch?v=bmDQcy1BkL8 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 'Take me baby, kiss me all over Play with my love Bring out what's been in me for far too long Baby, you know that's all I've been dreaming of' https://www.youtube.com/watch?v=fTTN4y8AzXg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Ponekad se pitam da li se to dogadja ponekad se pitam da li je to istina Da l' je stvarno bilo ono sto sam video ono sto ja znam da li se dogodilo Masinovodja se bacio pod voz direktor ludnice posizeo je skroz Usamljeni sumar se izgubio spasilac na plazi se udavio a sto, jer ludilo je totalno Mladi talenti svi su otisli nosioci spomenice svi su pomrli Iskusni psiholog sad je pacijent nacelnik sup-a je postao delikvent a sto, jer ludilo je totalno Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Pjesma koju sam pjevala dvadeset godina ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Управо сада, Ayla рече Pjesma koju sam pjevala dvadeset gdina ... MOja mama obozava josipu lisac. Kada sam joj namestio kompjuter prvo sto mi je trazila da joj pokazem kako moze da slusa Josipu Ayla and Аурор је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 1 minute ago, Млађони рече MOja mama obozava josipu lisac. Kada sam joj namestio kompjuter prvo sto mi je trazila da joj pokazem kako moze da slusa Josipu Kao i sve mame, i tvoja mama zna šta je najbolje Млађони је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 @Ayla I kaze da sam najlepsi i najpametniji, i vala.. u pravu je zena, realno! Ayla and Аурор је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука