Jump to content

10 Pitanja ateiste na koja svaki hrišćanin mora da odgovori?

Оцени ову тему

Препоручена порука

mnogo je logicnije da postoji neki zakon koji bi rekao ovko nesto:

"Da se ne cine cepanja atoma sto proizvodihu velike temperature i razna zracenja jer tu lezi vatra djavolova. Tu sam vatru stvorio da zvezdama sluzi a coveku za nauk da tu ne dira..."

Ili tako nesto...  1000000001010

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Idemo onda lagano...

Zar mislis da je ta "licnost" koja je kadra za prozivesti zakone koji upravljaju termonuklearnim reakcijama, zainteresovana za jelovnik hriscana?

То што смо ми фасцинирани законима нуклеарне физике је само последица нашег незнања и ограничености. За Твоца они нису ништа спектакуларно. Он је све то створио са циљем да на крају створи живот и човека који су најважнији од свега.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Брана,

Сејо ја са људима волим да разговарам као са себи равним, зрелим и одраслим особама. Подилажење сматрам за увреду.

Па и дидактика је једне врсте подилаженје, дакле наука о поучавању.

Ја одгоји дјецу, и вјерујте ми, није било толико питања, у читавом  животу,

све им је било јасно, до 5 године. да ми поставе овакава питанња као одрасли људи,

сматрала би мој живот промашеним и да ништа урадила нисам.

Подели на овим сајтовима

Мрачњак, мислим да верници не коментаришу зато што су ти примедбе прилично бесмислене.

На пример, не видим уопште какве везе имају термонуклеарне реакције са старозаветним законима? И зашто те ствари поредиш, или шта већ радиш са њима...

Idemo onda lagano...

Zar mislis da je ta "licnost" koja je kadra za prozivesti zakone koji upravljaju termonuklearnim reakcijama, zainteresovana za jelovnik hriscana?

Зар мислиш да је ико способан да схвати личност која је произвела законе који управљају универзумом и сам универзум , и да спозна зашта јесте или није заинтересована.

Подели на овим сајтовима

Idemo onda lagano...

То што смо ми фасцинирани законима нуклеарне физике је само последица нашег незнања и ограничености. За Твоца они нису ништа спектакуларно. Он је све то створио са циљем да на крају створи живот и човека који су најважнији од свега.

A sto je onda stvarao druge galaksije? One nemaju nikakve veze sa nama i postankom zivota? Za to sto ti pricas, dovoljan bi mu bio samo suncev sstem... pa zapravo cak ne ni ceo suncev sistem... ekonomski gledano, stvaranje univerzuma je onda bio cist promasaj...

Подели на овим сајтовима

Зар мислиш да је ико способан да схвати личност која је произвела законе који управљају универзумом и сам универзум , и да спозна зашта јесте или није заинтересована.

Upravo tako!!!  1000000001010

Подели на овим сајтовима

дидактика, сестро, треба имати стрпљења, то се очекује од хришћана,

------------------------------------------------------------------------------

pa imadoh na nekih pedesetak strana, pa obamrijeh vishe  1000000001010

Подели на овим сајтовима

jao..mene zabole glava...jedno je razgovor i diskusija a drugo kad pochne smaranje.

Mraki, ova poslednja rechenica ti je za Pulicera, majke mi  joooj

prastajte mi na netoleranciji ovog puta, ja ne mogu vishe..... 0409_feel

Emčice, ne treba svaki moj post citati kao pretnju.. otvori sce i pronadju humor u mojim recenicama   1000000001010

Подели на овим сајтовима

A sto je onda stvarao druge galaksije? One nemaju nikakve veze sa nama i postankom zivota? Za to sto ti pricas, dovoljan bi mu bio samo suncev sstem... pa zapravo cak ne ni ceo suncev sistem...

Неопрезно је рећи да ту нешто "нема везе". Далеко сми ми од тога да можемо да закључујемо тако далекосежно. Све је то повезано - човек не би постојао да нема Земље, Земља не би постојала да нема Сунчевог Система, Сунчев Систем не би постојао да нема Млечног Пута, Млечни Пут не би постојао да не постоје галаксије, све то заједно не би постојало да нема термонуклеарне фузије, кваркова, бозонa и да електрон нема спин 1/2...

ekonomski gledano, stvaranje univerzuma je onda bio cist promasaj...

Економија је наука о употреби ограничених ресурса, ако можеш да ствараш "ни из чега" нема никаквог смисла економисати.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...