Jump to content

Какву кафу пијете?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Meda je baš rešio da mi "ogadi" kafu.Medo,neće moći,kafa mi je napitak broj dva i za sad ne želim da ga se odreknem  1414_feel  klapklap :group111:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Цитат

Meda je baš rešio da mi "ogadi" kafu.Medo,neće moći,kafa mi je napitak broj dva i za sad ne želim da ga se odreknem  1414_feel  0205_whistling :group111:

па јес, уме то да буде проблем.

не кафа, одсуство жеље  prstgore

:bla: 0102_laugh

Цитат

Meeeedooooooo  bleh bleh iz inata ću sad da pijem duplu dozu iste  0102_laugh 0102_laugh :drugarstvo: 1405_love

таман имаш скалу да можеш да срачунаш  greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15681.msg483643#msg483643 date=1310753227]

Цитат

Meda je baš rešio da mi "ogadi" kafu.Medo,neće moći,kafa mi je napitak broj dva i za sad ne želim da ga se odreknem  prstgore  :drugarstvo: 1414_feel

па јес, уме то да буде проблем.

не кафа, одсуство жеље  prstgore

:group111: 0102_laugh

Цитат

Meeeedooooooo  bleh bleh iz inata ću sad da pijem duplu dozu iste  1405_love greengrin 0102_laugh bleh

таман имаш скалу да можеш да срачунаш  bleh greengrin greengrin

Aaa gori si od mene,mora tvoja zadnja iiihhh  greengrin greengrin elem,za mene je bre to viša matematika,ne znam ti ja to da sračunam,lepo mi ovako i prija svakom šoljom sve više  0205_whistling :bla: 0102_laugh

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Tursku cesto sa puno secera, espreso mnogo retko, jedino sa mlekom (makijato) 0205_whistling

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Пијем 3 у 1 strong, а када је пост онда српску (турску) и то јако заслађену. Раније сам можда и претеривао, пио сам по 3-4 дневно, али сада ми је мера две, и то редовно после доручка и ручка.

Подели на овим сајтовима

Nikakvu  whackado

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Pijem uglavnom nes,sa mlekom i secerom. smej.gif

Tako sam i ja kad sam bio mali 1405_love .

• Волим 1

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Продужена са млеком, додатак.. кисела вода..и Политика.

.........................off

Dobrodosla na forumU... :cheesy:

(Hmmm, Tonja... jesi li ti mozda Antonina Ivanovna iz Zvezde KEC? prstgore)

молим?  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Продужена са млеком, додатак.. кисела вода..и Политика.

.........................off

Dobrodosla na forumU... :cheesy:

(Hmmm, Tonja... jesi li ti mozda Antonina Ivanovna iz Zvezde KEC? :))

молим?  sFun_bat

Znao sam da nisi... :)

Salim se, naravno... glavni zenski lik u romanu "Zvezda KEC" Aleksandra Beljajeva zove se tako - Antonina Ivanovna, sa nadimkom Tonja, pa reko mozda si bas tu knjigu citala...

(ovo je bio off...)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...