Анастасија Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 Meda je baš rešio da mi "ogadi" kafu.Medo,neće moći,kafa mi je napitak broj dva i za sad ne želim da ga se odreknem 1414_feel klapklap :group111: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 Meeeedooooooo bleh bleh iz inata ću sad da pijem duplu dozu iste :group111: 1414_feel klapklap 1405_love Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 Мa бре, видите да је један од извора strarbucks.co.uk. Они и не продају кафу, него шећер и млеко са траговима кафе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 Цитат Meda je baš rešio da mi "ogadi" kafu.Medo,neće moći,kafa mi je napitak broj dva i za sad ne želim da ga se odreknem 1414_feel 0205_whistling :group111: па јес, уме то да буде проблем.не кафа, одсуство жеље prstgore :bla: 0102_laugh Цитат Meeeedooooooo bleh bleh iz inata ću sad da pijem duplu dozu iste 0102_laugh 0102_laugh 1405_love таман имаш скалу да можеш да срачунаш greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15681.msg483643#msg483643 date=1310753227] Цитат Meda je baš rešio da mi "ogadi" kafu.Medo,neće moći,kafa mi je napitak broj dva i za sad ne želim da ga se odreknem prstgore 1414_feel па јес, уме то да буде проблем.не кафа, одсуство жеље prstgore :group111: 0102_laugh Цитат Meeeedooooooo bleh bleh iz inata ću sad da pijem duplu dozu iste 1405_love greengrin 0102_laugh bleh таман имаш скалу да можеш да срачунаш bleh greengrin greengrin Aaa gori si od mene,mora tvoja zadnja iiihhh greengrin greengrin elem,za mene je bre to viša matematika,ne znam ti ja to da sračunam,lepo mi ovako i prija svakom šoljom sve više 0205_whistling :bla: 0102_laugh Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 Tursku cesto sa puno secera, espreso mnogo retko, jedino sa mlekom (makijato) 0205_whistling http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 Pijem uglavnom nes,sa mlekom i secerom. 0205_whistling Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 Пијем 3 у 1 strong, а када је пост онда српску (турску) и то јако заслађену. Раније сам можда и претеривао, пио сам по 3-4 дневно, али сада ми је мера две, и то редовно после доручка и ручка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 Nikakvu whackado Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 Цитат Pijem uglavnom nes,sa mlekom i secerom. smej.gif Tako sam i ja kad sam bio mali 1405_love . milan. је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тоња Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Цитат Цитат Продужена са млеком, додатак.. кисела вода..и Политика. .........................off Dobrodosla na forumU... :cheesy: (Hmmm, Tonja... jesi li ti mozda Antonina Ivanovna iz Zvezde KEC? prstgore) молим? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Цитат Цитат Цитат Продужена са млеком, додатак.. кисела вода..и Политика. .........................off Dobrodosla na forumU... :cheesy: (Hmmm, Tonja... jesi li ti mozda Antonina Ivanovna iz Zvezde KEC? молим? Znao sam da nisi... Salim se, naravno... glavni zenski lik u romanu "Zvezda KEC" Aleksandra Beljajeva zove se tako - Antonina Ivanovna, sa nadimkom Tonja, pa reko mozda si bas tu knjigu citala... (ovo je bio off...) "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vucicdr Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Кратку, са млијеком...Мада је тешко пити кафу у задње вријеме од како покушавам да бацим цигаре... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Не пијем кафу уопште, и нисам је никад пила :cheesy: Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Цитат Не пијем кафу уопште, и нисам је никад пила znaaaaao Ne znas sta propustas. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука