cloudking Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 као и обично грешиш, јер традиционално настављаш са лошим закључивањем... ... oprosti... Мукица. Jel postoji onda nesto drugo sto bih mogao da kazem pa da nas pustis da nastavimo temu? Као што си већ могао приметити ова тема нема будућност као што јој је и оно што стоји у наслову осуђено на пропаст, тј. негативан одговор. To si mogao odmah da kazes grigoriju koji je pokrenuo temu... ne znam sto si morao mene da ufiksiras... ne secam se da sam te nekad negde cackao? Ako jesam, evo ponovo... izvini... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Ја немам непријатеље. Писање, тј. ово што сам ти рекао је усмерено на изграђивање плодотворног дијалога и да већ једном завршимо са мантрама или вербалним дијарејама којима нас смарате. Заморно је слушати исте бајате приче изнова. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Ја немам непријатеље. Писање, тј. ово што сам ти рекао је усмерено на изграђивање плодотворног дијалога и да већ једном завршимо са мантрама или вербалним дијарејама којима нас смарате. Заморно је слушати исте бајате приче изнова. ...neverovatno... isto sam ja tebi hteo da napisem! Ali od reci do reci! Narocito poslednju recenicu пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Ја немам непријатеље. Писање, тј. ово што сам ти рекао је усмерено на изграђивање плодотворног дијалога и да већ једном завршимо са мантрама или вербалним дијарејама којима нас смарате. Заморно је слушати исте бајате приче изнова. ...neverovatno... isto sam ja tebi hteo da napisem! Ali od reci do reci! Narocito poslednju recenicu Знаш како кажу на тв-у: Имаш даљински, па промени канал. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Ја немам непријатеље. Писање, тј. ово што сам ти рекао је усмерено на изграђивање плодотворног дијалога и да већ једном завршимо са мантрама или вербалним дијарејама којима нас смарате. Заморно је слушати исте бајате приче изнова. брате, ти немој уопште учествовати ако се раздражујеш ... мислим да не треба овако да разговараш са неистомишљеницима, само ствараш контраефекат и "неплодотворност". smej.gif Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Ја немам непријатеље. Писање, тј. ово што сам ти рекао је усмерено на изграђивање плодотворног дијалога и да већ једном завршимо са мантрама или вербалним дијарејама којима нас смарате. Заморно је слушати исте бајате приче изнова. брате, ти немој уопште учествовати ако се раздражујеш ... мислим да не треба овако да разговараш са неистомишљеницима, само ствараш контраефекат и "неплодотворност". smej.gif Не видим одакле си закључио да се раздражујем. Њихово писање у мени буди једино осећање досаде. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Период у коме зло и грех достижу свој врхунац, али са друге стране: света вера, нада и љубав свој врхунац, јесу XX и ХХI век - период потпуне слободе: "Неправедни ће стремити да што више чине неправду, нечисти ће стремити да што више буду прљави, а правдни ће стремити да што више буду праведници, а ко је свет (тј. хришћанин) да што више буде свет." (Oткр. 22, 10-12) Посебно ће ХХI век бити век најсветијих светитеља икада, век препун најискренијих Христољубаца (верника). Хришћани неће обљутавити, него настављају да буду освећени квасац Божији који укисели све тесто, со која ће осоли земљу Божију и овог ХХI века. Наступа век хришћанског препорода за разлику од несрећног XX века, када ће већина људи одбацити социјалдарвинизам - теорију еволуције као свој лични начин живљења. Алтернатива? ,,Ум Христов да стекнемо, иако је потврђено постојање тог другог закона у удовима (у материјалном, у телу, у створеној природи...) који се бори против закона Ума Христовог (наука Христовог и СветоТројичне везе коју је донео посреди нас - у човечанство)." Схватиће многи, како је то индивидуа блажена ако због чињења јеванђелских врлина доживи несрећу или смрт, како то да је блажена жртва а не предатор, прогнан правде ради а не прогонитељ и сл. Људи ХХI века наново ће открити Јеванђеље! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Знаш како кажу на тв-у: Имаш даљински, па промени канал. Ovaj covek mi cita misli... mare, ti si taj koji je dosao da se i da lupa gluposti i pise baljezgarije... ako ti se ne svidja tema idi na neku prigodniju... imas kaladont ili sl. (evo sad cu da ti potrazim neku) u medjuvremenu probaj da mi oprostis zbog onoga sto sam malopre pomislio a u vezi je s tobom... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Добро је више, вас двојица. Претвористе тему у препуцавање. Имате ПП. Дакле: Basta! (ваљда се овако каже "доста", "прекини" у овим латиноамеричким серијама?) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 "Двадесет први век ће бити век религије или га неће бити". Емил Диркем, француски социолог и атеиста. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Дакле: Basta! (ваљда се овако каже "доста", "прекини" у овим латиноамеричким серијама?) ¡Ya basta! или само ¡Ya! кад их изнервираш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
XIO Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Дивно је видети да ви атеисти уопште не напредујете. Дивно је видети да верници немају чему да се лате осим личним увредама и ад хоминима према атеистима којим ова тема обилује, а оно мало кад су и покушали да направе икакав контрааргумент једино што су успели је да ЦИТИРАЈУ ТУЂЕ РЕЧИ! Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника. XIO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ocigledno je da broj ateista/agnostika u zapadnom svetu raste velikom brzinom, tako da je preko potrebno raditi na dijalogu i razumevanju izmedju dve grupe. Smrt religije - ne mogu to da zamislim, al sta ce biti za npr. 500 godina niko ne moze da zna. No verovatno da su u pravu oni koji rekose - dok je smrti, bice i religije. Ono sto bi veleo da vidim je izumiranje sujeverja i primitivizma koji ide uz mnoge religije. I to po ovako nekom receptu: The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Da li ce religija da izumre? Nece... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Дивно је видети да ви атеисти уопште не напредујете. Дивно је видети да верници немају чему да се лате осим личним увредама и ад хоминима према атеистима којим ова тема обилује, а оно мало кад су и покушали да направе икакав контрааргумент једино што су успели је да ЦИТИРАЈУ ТУЂЕ РЕЧИ! ma daj bre... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука