Jump to content

Exit

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Их бре,који сте талибани,пустите  децу да се искачу, а у то име, вечерашњи учесници и директно на ртс 2...

House of  Pain  jump around  free-jumping-smileys-849.gif

House Of pain - Jump Around Music Video

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

A što je EXIT uvek u sred Apostolskog posta, a Guču vrnuše opet u Bogorodičin post? Daj bre malo 5-6 dana gore dole...

Guca je od pre par godina uvek pocetkom tj drugi vikend u avgustu.. da ne bude vise u postu

Samo je prosle godine bila opet u postu a to zato sto bio jubilarni i sto je trajao 10 dana...

Ove godine je opet pre posta...

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Najobicniji shit, psevdokultura, Sodoma savremene umetnosti.

Nema reci da opise koliko je ta manifestacija nenormalna...

Молим?????

Pa pitao je covek za misljenje... 0102_laugh

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Najobicniji shit, psevdokultura, Sodoma savremene umetnosti.

Nema reci da opise koliko je ta manifestacija nenormalna...

Молим?????

Pa pitao je covek za misljenje... 0205_whistling

A погледа ли списак учесника пре него што си формирао то мишљење?

Подели на овим сајтовима

Ne vredi brate, alergija je alergija...

Pre svega, sam takav koncept anarhicnog odrzavanja necega - ma sta da je - odbojan mi je do krajnosti.

O "muzici" da i ne pricam - za mene vecina ovog sto se tamo cuje jednostavno nije muzika, i to je to.

A jos kad vidim onaj gore B-92 link za reklamiranje same manifestacije, gde su kao naslovnu sliku stavili dve lezbace - bukvalno mi se gadi od muke!

Prosto receno - muka mi je stvarno od ovakvih stvari, ali najozbiljnije, ne zezam se... a kako vreme ide - sve vise imam odbojnost prema svemu tome...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

a jeste li videli na sajtu B92 reklamu za EXIT? evo slike:

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=271&yyyy=2011&mm=07&dd=07&nav_id=523793

a sa desne strane je baner, takođe za EXIt, vrlo gej muško društvo. I šta nam sad B92 poručuje? Naravno, moj komentar nisu objavili. Kao u 90% slučajeva.

uh sada mi je jasno

zašto muškarci radije gledaju dvije cure nego dva muškarca

cure su iskrenije

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Uh... kako bi ja isao na : Deadmau5 (unhooked), Digitalism live, Steve Aoki, Paul Kalkbrenner

http://eng.exitfest.org/news-all-fiktivni-94/12021-deadmau5-digitalism-live-steve-aoki-paul-kalkbrenner

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...