Ратко :( Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 а нисам био пијан ни напушен... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 4chsmu1 s.o.s. ма ни то ... чист као ружа са сунцем у очима.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Их бре,који сте талибани,пустите децу да се искачу, а у то име, вечерашњи учесници и директно на ртс 2... House of Pain jump around House Of pain - Jump Around Music Video "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Najobicniji shit, psevdokultura, Sodoma savremene umetnosti.Nema reci da opise koliko je ta manifestacija nenormalna... Молим????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Evo i prvih slika od jednog forumaša,pa,slikano pre sat i po... 0102_laugh "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 A što je EXIT uvek u sred Apostolskog posta, a Guču vrnuše opet u Bogorodičin post? Daj bre malo 5-6 dana gore dole... Guca je od pre par godina uvek pocetkom tj drugi vikend u avgustu.. da ne bude vise u postu Samo je prosle godine bila opet u postu a to zato sto bio jubilarni i sto je trajao 10 dana... Ove godine je opet pre posta... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Najobicniji shit, psevdokultura, Sodoma savremene umetnosti.Nema reci da opise koliko je ta manifestacija nenormalna... Молим????? Pa pitao je covek za misljenje... 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Najobicniji shit, psevdokultura, Sodoma savremene umetnosti.Nema reci da opise koliko je ta manifestacija nenormalna... Молим????? Pa pitao je covek za misljenje... 0205_whistling A погледа ли списак учесника пре него што си формирао то мишљење? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Ne vredi brate, alergija je alergija... Pre svega, sam takav koncept anarhicnog odrzavanja necega - ma sta da je - odbojan mi je do krajnosti. O "muzici" da i ne pricam - za mene vecina ovog sto se tamo cuje jednostavno nije muzika, i to je to. A jos kad vidim onaj gore B-92 link za reklamiranje same manifestacije, gde su kao naslovnu sliku stavili dve lezbace - bukvalno mi se gadi od muke! Prosto receno - muka mi je stvarno od ovakvih stvari, ali najozbiljnije, ne zezam se... a kako vreme ide - sve vise imam odbojnost prema svemu tome... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Идеално место за мисионарење Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 a jeste li videli na sajtu B92 reklamu za EXIT? evo slike: http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=271&yyyy=2011&mm=07&dd=07&nav_id=523793 a sa desne strane je baner, takođe za EXIt, vrlo gej muško društvo. I šta nam sad B92 poručuje? Naravno, moj komentar nisu objavili. Kao u 90% slučajeva. uh sada mi je jasno zašto muškarci radije gledaju dvije cure nego dva muškarca cure su iskrenije "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Uh... kako bi ja isao na : Deadmau5 (unhooked), Digitalism live, Steve Aoki, Paul Kalkbrenner http://eng.exitfest.org/news-all-fiktivni-94/12021-deadmau5-digitalism-live-steve-aoki-paul-kalkbrenner http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 Exit live stream... Exit Music TV - live streaming video powered by Livestream "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 hahhaahahha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука