мирођија Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Е, Деки, претеко си ме са овим интервјуом,... 0205_whistling Кад морам ко кокошка да заспим... whackado 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 "JEDAN VLADIKA MORA DA SE PONAŠA U SKLADU SA ČINOM KOJI NOSI... ...и да иде код фризера,игра мали фудбал и вежба гађање тројки... 0205_whistling da,čin podrazumeva odgovornost za stado tj. vernike a ne predrasude... šta je loše u ovome što si naveo... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mila Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Međutim ko tačno tj koja revizorska služba kontroliše episkopa ?Uzimajući u obzir da osnovna i obrtna sredstva nisu njegova ?Već vlasništvo Crkve . Razumeš lično možda episkop Grigorije nije manipulant i dobar je domaćin ,ali posle o.Artemija narod i javnost je malo skeptična . Па да. О. Џомић тријумфално објављује документа о продаји црквене земље Шиптарима, а да хоће, к'o што неће, могао би да објави и документа о продајама црквене земље у Мостару и Дубровнику. Био је тамо и добро зна шта се радило у Херцеговини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 "JEDAN VLADIKA MORA DA SE PONAŠA U SKLADU SA ČINOM KOJI NOSI... ...и да иде код фризера,игра мали фудбал и вежба гађање тројки... 0110_hahaha Ма пусти, нема му спаса, на последњем суду ће да изађе сва ошишана коса пред њега и да га удави 0205_whistling Жврљо, алал ти купус .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Međutim ko tačno tj koja revizorska služba kontroliše episkopa ?Uzimajući u obzir da osnovna i obrtna sredstva nisu njegova ?Već vlasništvo Crkve . Razumeš lično možda episkop Grigorije nije manipulant i dobar je domaćin ,ali posle o.Artemija narod i javnost je malo skeptična . Па да. О. Џомић тријумфално објављује документа о продаји црквене земље Шиптарима, а да хоће, к'o што неће, могао би да објави и документа о продајама црквене земље у Мостару и Дубровнику. Био је тамо и добро зна шта се радило у Херцеговини. Моја Мила, сва у лила... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Mislim da nema revizora koji rade u Crkvi . To je kao kada bi meni i tebi neko podneo zavrsni racun ,mi mozemo da geldamo kao tele u sarena vrata pojma nemamo samo ako pise 00 na kraju sve je u redu . Problem je otuđenje imovine itd . Razlika između biznisa iz sopstvenih sredstava i biznisa sa eparhisko Crkvenim parama je velika . I ti ja brate smo kod Raše učili istoriju i sam znaš da je motiv za penjanje na episkopsku katedru dosta cesto bivao i novac . Dakle ako si bogat ušao na katedru pa vodi biznis nije problem ali ako si ušao kao sirotinja ,a ovamo hoćeš da vodiš biznis to je diskutabilno . Ne mešaj episkopa Irineja i episkopa Porfirija koga lično znam on i otac Branko Ćurčin potiču iz najbogatijih Čuruških porodica ti ljudi su bili ultra bogati (u smislu zemlja ,traktori itd) .Danas sin oca Branka obrađuje zemlju i jedan je od najvećih poljoprivrednika u Vojvodini zemlju imaju u Kuli I ne vidim ništa loše da se oni bave biznisom ,jer ne obrću svoja sredstva . Ali vidim problem na drugom mestu . Sem toga ni ja ni ti nismo na fakulteteu imali ekonomiju ,biznis i menadzment jednostavno nismo bas osposobljeni za biznis u uskom smislu reci . Tako da ko oltaru sluzi od oltara i da zivi . Razumes samo se navlaci ljaga na Crkvu jer ljudi sa strane to ne vide tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 whackado 0205_whistling 0110_hahaha Vladika Grigorije,jedna izuzetna ličnost od Gospoda poslata da svima nama pomogne da se vratimo na put spasenja! U mom duhovnom uzdizanju, ima veoma veliku zaslugu, iako nikad nisam imala priliku da ga upoznam lično.Daće Bog da se to ostvari! 0409_feel "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
фелицита Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 :bla: 0102_laugh .mislise. .mislise. Vladika Grigorije,jedna izuzetna ličnost od Gospoda poslata da svima nama pomogne da se vratimo na put spasenja! U mom duhovnom uzdizanju, ima veoma veliku zaslugu, iako nikad nisam imala priliku da ga upoznam lično.Daće Bog da se to ostvari! .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Пошто би ме бановали, јер су ме већ упозорили да уносим немир, не могу ОУК да одговорим на његово избацивање ноторних неистина, у вези порекла владике Иринеја Буловића, Порфирија Перића, тј Првослава и Срђе брата му, цвећара(завршио средњу цвећарску) и постао поп у Сомбору, и оца Бранка Ђурчина. ко хоће одговорићу му на пп. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Evo daj ja da saynam nesto novo napisi na pp Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 .mislise. 0102_laugh .mislise. .mislise. Vladika Grigorije,jedna izuzetna ličnost od Gospoda poslata da svima nama pomogne da se vratimo na put spasenja! U mom duhovnom uzdizanju, ima veoma veliku zaslugu, iako nikad nisam imala priliku da ga upoznam lično.Daće Bog da se to ostvari! :bla: Није му лоша појава, ведар човек. Тако како га ти доживљаваш ја доживљавам незаборавног Владику Данила Крстића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Mislim da nema revizora koji rade u Crkvi . To je kao kada bi meni i tebi neko podneo zavrsni racun ,mi mozemo da geldamo kao tele u sarena vrata pojma nemamo samo ako pise 00 na kraju sve je u redu . Problem je otuđenje imovine itd . Razlika između biznisa iz sopstvenih sredstava i biznisa sa eparhisko Crkvenim parama je velika . I ti ja brate smo kod Raše učili istoriju i sam znaš da je motiv za penjanje na episkopsku katedru dosta cesto bivao i novac . Dakle ako si bogat ušao na katedru pa vodi biznis nije problem ali ako si ušao kao sirotinja ,a ovamo hoćeš da vodiš biznis to je diskutabilno . Ne mešaj episkopa Irineja i episkopa Porfirija koga lično znam on i otac Branko Ćurčin potiču iz najbogatijih Čuruških porodica ti ljudi su bili ultra bogati (u smislu zemlja ,traktori itd) .Danas sin oca Branka obrađuje zemlju i jedan je od najvećih poljoprivrednika u Vojvodini zemlju imaju u Kuli I ne vidim ništa loše da se oni bave biznisom ,jer ne obrću svoja sredstva . Ali vidim problem na drugom mestu . Sem toga ni ja ni ti nismo na fakulteteu imali ekonomiju ,biznis i menadzment jednostavno nismo bas osposobljeni za biznis u uskom smislu reci . Tako da ko oltaru sluzi od oltara i da zivi . Razumes samo se navlaci ljaga na Crkvu jer ljudi sa strane to ne vide tako Ovo je kao kad se priča o autokefalnosti CPC pa se forsira istoriska ,nacionalna i svaka druga priča a zaobilaze se kanoni i eklisiologija.Manastir Studenica ima svoj motel ili hotel ne znam sad tačno i takvih primera ima mnogo. Ovo su tvoji lični stavovi. Činjenia je da su u eparhiji zahumskoj sa duhovnom obnovom počele i materijalne obnove. Malo mi je bezveze diskreditacija +Grigorija zato što je iz siromašne porodice a opravdavanje +Porfirija zato što je iz bogate. Po meni to nema nikakve veze jer je bogat onaj ko ima Boga u sebi ,a ova dva harizmatična episkopa to bogatstvo pokazuju iz dana u dan. Sve što rade rade za korist Crkve. Zar +Grigorije treba da ne radi ništa zato što je iz siromašne porodice? Ako ćemo tako da svrstavamo ljude ,kao što si ti naveo,gde je onda Hristos u toj priči? O kakvoj pastirskoj brizi mi onda govorimo? Ljaga na Crkvu se ne navlaci na ovaj način sigurno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Од оволиког текста у којем човек сведочи на сјајан начин Јеванђеље људи виде само новац. То више говори о тим и таквим кукавним људима него о владици. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 ''Људи'' као што је оук треба игнорисати... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Vladiku ne poznajem licno,ali znam kako smo docekani i ugosceni u Trebinju i uopste u svim mestima u hercegovini, koja smo obilazili. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука