Jump to content

Episkop Grigorije: Jedino vjera može sabrati ljudsku osobu u jedno!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Е, Деки, претеко  си ме  са  овим  интервјуом,... 0205_whistling

Кад  морам  ко  кокошка  да  заспим... whackado

0110_hahaha :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 664
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"JEDAN VLADIKA MORA DA SE PONAŠA U SKLADU SA ČINOM KOJI NOSI...

...и да иде код фризера,игра мали фудбал и вежба гађање тројки... 0205_whistling

da,čin podrazumeva odgovornost za stado tj. vernike a ne predrasude... šta je loše u ovome što si naveo...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Međutim ko tačno tj koja revizorska služba kontroliše episkopa ?Uzimajući u obzir da osnovna i obrtna sredstva nisu njegova ?Već vlasništvo Crkve .

Razumeš lično možda episkop Grigorije nije manipulant i dobar je domaćin ,ali posle o.Artemija narod i javnost je malo skeptična .

Па да. О. Џомић тријумфално објављује документа о продаји црквене земље Шиптарима, а да хоће, к'o што неће, могао би да објави и документа о продајама црквене земље у Мостару и Дубровнику. Био је тамо и добро зна шта се радило у Херцеговини.

Подели на овим сајтовима

"JEDAN VLADIKA MORA DA SE PONAŠA U SKLADU SA ČINOM KOJI NOSI...

...и да иде код фризера,игра мали фудбал и вежба гађање тројки... 0110_hahaha

Ма пусти, нема му спаса, на последњем суду ће да изађе сва ошишана коса пред њега и да га удави  0205_whistling

Жврљо,  алал  ти  купус .... :)

Подели на овим сајтовима

Međutim ko tačno tj koja revizorska služba kontroliše episkopa ?Uzimajući u obzir da osnovna i obrtna sredstva nisu njegova ?Već vlasništvo Crkve .

Razumeš lično možda episkop Grigorije nije manipulant i dobar je domaćin ,ali posle o.Artemija narod i javnost je malo skeptična .

Па да. О. Џомић тријумфално објављује документа о продаји црквене земље Шиптарима, а да хоће, к'o што неће, могао би да објави и документа о продајама црквене земље у Мостару и Дубровнику. Био је тамо и добро зна шта се радило у Херцеговини.

Моја  Мила, сва  у  лила... 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Mislim da nema revizora koji rade u Crkvi .

To je kao kada bi meni i tebi neko podneo zavrsni racun ,mi mozemo da geldamo kao tele u sarena vrata pojma nemamo samo ako pise 00 na kraju sve je u redu .

Problem je otuđenje imovine itd .

Razlika između biznisa iz sopstvenih sredstava i biznisa sa eparhisko Crkvenim parama je velika .

I ti ja brate smo kod Raše učili istoriju  i sam znaš da je motiv za penjanje na episkopsku katedru dosta cesto bivao i novac .

Dakle ako si bogat ušao na katedru pa vodi biznis nije problem ali ako si ušao kao sirotinja ,a ovamo hoćeš da vodiš biznis to je diskutabilno .

Ne mešaj episkopa Irineja i episkopa Porfirija koga lično znam on i otac Branko Ćurčin  potiču iz najbogatijih Čuruških porodica ti ljudi su bili ultra bogati (u smislu zemlja ,traktori itd) .Danas sin oca Branka obrađuje zemlju i jedan je od najvećih poljoprivrednika u Vojvodini zemlju imaju u Kuli

I ne vidim ništa loše da se oni bave biznisom ,jer ne obrću svoja sredstva .

Ali vidim problem na drugom mestu .

Sem toga ni ja ni ti nismo na fakulteteu imali ekonomiju ,biznis i menadzment jednostavno nismo bas osposobljeni

za biznis u uskom smislu reci .

Tako da ko oltaru sluzi od oltara i da zivi .

Razumes samo se navlaci ljaga na Crkvu jer ljudi sa strane to ne vide tako

Подели на овим сајтовима

whackado 0205_whistling 0110_hahaha :)

Vladika Grigorije,jedna izuzetna ličnost od Gospoda poslata da svima nama pomogne da se vratimo na put spasenja!

U mom duhovnom uzdizanju, ima veoma veliku zaslugu, iako nikad nisam imala priliku da ga upoznam lično.Daće Bog da se to ostvari! 0409_feel

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

:bla: 0102_laugh .mislise. .mislise.

Vladika Grigorije,jedna izuzetna ličnost od Gospoda poslata da svima nama pomogne da se vratimo na put spasenja!

U mom duhovnom uzdizanju, ima veoma veliku zaslugu, iako nikad nisam imala priliku da ga upoznam lično.Daće Bog da se to ostvari! :)

.mislise.
Подели на овим сајтовима

Пошто би ме бановали, јер су ме већ упозорили да уносим немир, не могу ОУК да одговорим на његово избацивање ноторних неистина, у вези порекла владике Иринеја Буловића, Порфирија Перића, тј            Првослава и Срђе брата му, цвећара(завршио средњу цвећарску) и постао поп у Сомбору, и оца Бранка Ђурчина.

ко хоће одговорићу му на пп.

Подели на овим сајтовима

.mislise. 0102_laugh .mislise. .mislise.

U mom duhovnom uzdizanju, ima veoma veliku zaslugu, iako nikad nisam imala priliku da ga upoznam lično.Daće Bog da se to ostvari! :bla:

Није му лоша појава, ведар човек. Тако како га ти доживљаваш ја доживљавам незаборавног Владику Данила Крстића.
Подели на овим сајтовима

Mislim da nema revizora koji rade u Crkvi .

To je kao kada bi meni i tebi neko podneo zavrsni racun ,mi mozemo da geldamo kao tele u sarena vrata pojma nemamo samo ako pise 00 na kraju sve je u redu .

Problem je otuđenje imovine itd .

Razlika između biznisa iz sopstvenih sredstava i biznisa sa eparhisko Crkvenim parama je velika .

I ti ja brate smo kod Raše učili istoriju  i sam znaš da je motiv za penjanje na episkopsku katedru dosta cesto bivao i novac .

Dakle ako si bogat ušao na katedru pa vodi biznis nije problem ali ako si ušao kao sirotinja ,a ovamo hoćeš da vodiš biznis to je diskutabilno .

Ne mešaj episkopa Irineja i episkopa Porfirija koga lično znam on i otac Branko Ćurčin  potiču iz najbogatijih Čuruških porodica ti ljudi su bili ultra bogati (u smislu zemlja ,traktori itd) .Danas sin oca Branka obrađuje zemlju i jedan je od najvećih poljoprivrednika u Vojvodini zemlju imaju u Kuli

I ne vidim ništa loše da se oni bave biznisom ,jer ne obrću svoja sredstva .

Ali vidim problem na drugom mestu .

Sem toga ni ja ni ti nismo na fakulteteu imali ekonomiju ,biznis i menadzment jednostavno nismo bas osposobljeni

za biznis u uskom smislu reci .

Tako da ko oltaru sluzi od oltara i da zivi .

Razumes samo se navlaci ljaga na Crkvu jer ljudi sa strane to ne vide tako

Ovo je kao kad se priča o autokefalnosti CPC pa se forsira istoriska ,nacionalna i svaka druga priča a zaobilaze se kanoni i eklisiologija.

Manastir Studenica ima svoj motel ili hotel ne znam sad tačno i takvih primera ima mnogo.

Ovo su tvoji lični stavovi.

Činjenia je da su u eparhiji zahumskoj sa duhovnom obnovom počele i materijalne obnove.

Malo mi je bezveze diskreditacija +Grigorija zato što je iz siromašne porodice a opravdavanje +Porfirija zato što je iz bogate.

Po meni to nema nikakve veze jer je bogat onaj ko ima Boga u sebi ,a ova dva harizmatična episkopa to bogatstvo pokazuju iz dana u dan.

Sve što rade rade za korist Crkve.

Zar +Grigorije treba da ne radi ništa zato što je iz siromašne porodice?

Ako ćemo tako da svrstavamo ljude ,kao što si ti naveo,gde je onda Hristos  u toj priči?

O kakvoj pastirskoj brizi mi onda govorimo?

Ljaga na Crkvu se ne navlaci na ovaj način sigurno.

Подели на овим сајтовима

Од оволиког текста у којем човек сведочи на сјајан начин Јеванђеље људи виде само новац. То више говори о тим и таквим кукавним људима него о владици.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...