@... Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 имам информације из прве руке јер су ми сви у полицији (стричеви, ујаци, био отац...)...Породични посао.... Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Ne treba generalizovati. U svakom zitu ima kukolja,a ja sa sigurnoscu mogu reci da velika vecina svestenika i ostalih crkvenih verodostojnika zivi po nacelima onog sto propovedaju. To sto su ovi drugi "vidljiviji",ne znaci da treba zmuriti na to ali ne znaci ni da treba na osnovu toga sve izjednaciti i proglasiti istima,jer jednostavno nije tako. zuti car, florenntina and pink panter је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sinčasnog Ozrena Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Разлика између Артемита и Качавита је у томе што Качавити располажу са далеко више пара и утицаја у службама од Артемита. Ваља погледати истини у очи - ми смо земља Трећег света, код нас је све могуће остварити корупцијом. Kačaviti nisu postojali i neće postojati !!! Ali šta će da se dešava u eparhiji zvornićko tuzlanskoj posle svega zna samo Gospod , ono što se ne može poreći da je ona blistava i sva u spomenu na Gospoda zahvaljući ep Vasiliju u miru...Podmecu se tu priče o bleštavilu , luksuzu ja naprotiv kažem video sam bljestavije manastirske konake u Srbiji , video sam još vladičanskih dvorova , bio sam poniosan posel svih dešavanja na raskrsnici sam i pitam kamo ...Odgovor će verovatno pristići veoma brzo! Кад се опорави епископ Василије многима ће болест узнапредовати , живи били па видели ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sinčasnog Ozrena Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Vladika Grigorije je lepo predočio tužno stanje u našoj Crkvi,sve se zna a ništa se ne rešava dok ne izadje u novine.... Nemojte se zavaravati,ja kao prost čovek znam dosta,jer narod priča a tek vladike onda koliko znaju...za sve ove godine se zna i ko je gej i ko je pedofil i ko ima ženu , ko ima decu ....samo je tragedija što se čeka da osvane naslov u novinama da se nešto reši. Ako se ta tradicija bude nastavila SPC će prodavati hramove jer će biti prazni a ako sama bude inicijator,pokretač i ona koja će u javnost da iznosi i rešava ovakve i slične slučajeve,gradiće hramove . Slažem se Dejane , do kraja ili nikako , il vracas povjerenje il ga ljuljas stvarajući raskole i praveci prolaz za akakijevce i ostale vukove !!! Кад се опорави епископ Василије многима ће болест узнапредовати , живи били па видели ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Mене лично интересује.. (осим ''чварака и кавурме-што 'но веле ''ћурани''), како то о Василију не говори неко други осима вл. Григорија... мислим ..како и њему рецимо ''не досади'' да стално о томе даје изјаве... што рецимо не питају нешто владику Игнатија, или неког од старијих Амфилохија .. било кога.. Неко је овде већ поменуо неке битне ствари у вези НАШЕ и ЛИЧНЕ одговорности о свему у свету - као хришћана пре свега .. а мени не избија из главе мисао и питање - а у вези синоћњег наступа... како би изгледало када би блажене успомене Патријарх Паја говорио о свему ономе .. да ли би остао овако кисело - горак укус после изречене ИСТИНЕ... или би то био још један допринос медијском-уцрковљењу и мисији, као и афирмације цркве у народу ... овако .. оста та, горко кисела истина... .. наравно са малим И на почетку ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Kačaviti nisu postojali i neće postojati !!! Ali šta će da se dešava u eparhiji zvornićko tuzlanskoj posle svega zna samo Gospod , ono što se ne može poreći da je ona blistava i sva u spomenu na Gospoda zahvaljući ep Vasiliju u miru...Podmecu se tu priče o bleštavilu , luksuzu ja naprotiv kažem video sam bljestavije manastirske konake u Srbiji , video sam još vladičanskih dvorova , bio sam poniosan posel svih dešavanja na raskrsnici sam i pitam kamo ...Odgovor će verovatno pristići veoma brzo! Ne pretjeruje se sine Ozrena. Ja sam licno bio u manastiru Sase kod Srebrenice i vidio sam manastirsku zgradu ciji je enterijer uradjen u luksuznom stilu, gotovo kopija vladicanskog dvora u Bijeljini. Skupocijeni namjestaj, skupocijena stolarija, pozlate na zidovima i inventaru, skupi mozaici po hodniku i sobama.....Zbog cega sve to treba ako je to manastir i nije centar vladicanskih aktivnosti? Kome je to napravljeno, da se suspendovani vladika Vasilije povremeno odmori tamo, u onom luksuzu? Manastir Sase je ruglo manastira. Takozvano monastvo tamo koje boravi nema nikakve kodekse monaskog ponasanja. Ne poste, puse, gledaju televiziju satima, ustaju kad hoce, ne nose mantije osim kad je liturgija, nema nikakvog reda ponasanja, kako bi trebalo da bude u manastiru. Sjedio sam pored jednog "monaha" dok je pricao sa nekom zenom i onda se zena dotakla obavljanja krstenja od strane vladike Vasilija. Takozvani monah je onda izustio, da vladika kada krsti, krsti sa najmanjom tarifom koja iznosi 5000 evra. Objasnjenje zeni je bilo, znate...i Crkva mora od necega da zivi. Jos neke stvari sam cuo koje ne mogu ovdje da iznosim, jer nije za javnost. Tako da nista se ne podmce, ima mnooogo prljavstine koju treba ispitati i ukloniti. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 ...šta mislite, kako se snašo Доста добро, с обзиром међу какве је отишао, мора се рећи да је био сабран и да је мерио пажљиво све што говори. Није то мени био утисак вечери јер сам тако нешто очекивао, већ чињеница и запрепашћење на шта личи водитељка (не пратим то јако дуго), како се сва искривила и згрчила у тој својој неблагодарној улози коју има годинама; лице препуно недовршених осмеха, уста искривљена небројеним цинизмима, сама кожа и жиле ужагрених, готово насилних очију. Мени је то било најпотресније од свега. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Ajde stavi ti svoju sliku ili snimak na forum pa da te izanaliziramo i nabijemo mane na nos... samo mislim da to niko ne bi ni radio Sto se tice teme, mislim da je vladika Grigorije dosta pricao i nista novo nije rekao, ali opet je sasvim dovoljno rekao Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 на шта личи водитељка (не пратим то јако дуго), како се сва искривила и згрчила у тој својој неблагодарној улози коју има годинама; лице препуно недовршених осмеха, уста искривљена небројеним цинизмима, сама кожа и жиле ужагрених, готово насилних очију. Мени је то било најпотресније од свега. likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Ajde stavi ti svoju sliku ili snimak na forum pa da te izanaliziramo i nabijemo mane na nos... samo mislim da to niko ne bi ni radio Sto se tice teme, mislim da je vladika Grigorije dosta pricao i nista novo nije rekao, ali opet je sasvim dovoljno rekao U cemu je problem, svrbi te nesto? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sinčasnog Ozrena Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Ne pretjeruje se sine Ozrena. Ja sam licno bio u manastiru Sase kod Srebrenice i vidio sam manastirsku zgradu ciji je enterijer uradjen u luksuznom stilu, gotovo kopija vladicanskog dvora u Bijeljini. Skupocijeni namjestaj, skupocijena stolarija, pozlate na zidovima i inventaru, skupi mozaici po hodniku i sobama.....Zbog cega sve to treba ako je to manastir i nije centar vladicanskih aktivnosti? Kome je to napravljeno, da se suspendovani vladika Vasilije povremeno odmori tamo, u onom luksuzu? Manastir Sase je ruglo manastira. Takozvano monastvo tamo koje boravi nema nikakve kodekse monaskog ponasanja. Ne poste, puse, gledaju televiziju satima, ustaju kad hoce, ne nose mantije osim kad je liturgija, nema nikakvog reda ponasanja, kako bi trebalo da bude u manastiru. Sjedio sam pored jednog "monaha" dok je pricao sa nekom zenom i onda se zena dotakla obavljanja krstenja od strane vladike Vasilija. Takozvani monah je onda izustio, da vladika kada krsti, krsti sa najmanjom tarifom koja iznosi 5000 evra. Objasnjenje zeni je bilo, znate...i Crkva mora od necega da zivi. Jos neke stvari sam cuo koje ne mogu ovdje da iznosim, jer nije za javnost. Tako da nista se ne podmce, ima mnooogo prljavstine koju treba ispitati i ukloniti. Mislim da preterujete , manastir je iznikao na temeljima srednjovjekovnog manastira Sase a tu cifru o sumi na krstenju neću da komentarišem niko nije sisao vesla da sad posle ove citave medijske halabuke proguta jos i tu laz. zanimljivo monastvo sasa koje pricate nije po vasoj meri a ocigledno Vam po meri monah koji je podigao halabujku kao prodaje nepostojeci snimak od 1,5 sati pa ga MUP privede i nigde nema filma nije kriv i sluzi za ove praznike ,,,,,Pustite malo vremenu , sad opravdavam ep davida kad je dao zabranu pisanja do dakljneg o ep vasiliju!!!Manastiri u ep zvornicko tuzlanskoj su u skladu sa vremenom i prostorom i bas na netu imate podataka kome smeta taj manastir sase pa se table skidaju a mozete pronaci i podatke stradanja da ne bude da navlacim na jednu stranu.Ovdje je bilo govora o izlaganju ep Grigorija a kad smo vec kod njega sta on ima reci na vikiliks depese o sebi??? pa i broj depese Tek vrijeme ima da pokaze ko je ko ......Vrbovan u sluzbu kompromitujicim materijalom .Znate li koji je kompromitujuci materijal bio koji su mogli imati u tom vremenu ? Besjeda puna kazu nacionalizma i podrivanja sistema !!!! greh je sto je bio Srbin a kad su vec svi ovakvi daj da se onda oni malo odreknu luksuza kojeg pripisivase ep Vasiliju ..dajte ljudi pa i u vremenima jednog konja u selu ep je isao kocijama !!! Кад се опорави епископ Василије многима ће болест узнапредовати , живи били па видели ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Vidi sine Ozrene, nisam ocjenjivao monaha kojeg pominjes, niti sam sta dobro rekao za njega. Prepricavao sam iskustvo iz manastira Sase u koje se moze svako uvjeriti ako ode tamo. Nikakve veze nema to sto je to srednjevjekovni manastir. Luksuz je luksuz, izgradjen na novo, ili preko srednjovjekovnih rusevina. To za cifru prenosim ono sto sam sopstvenim usima cuo. Lijepo covjek je sjedio pored mene i razgovarao sa zenom. Nije dakle prenosenje nikakvih prica iz desete ruke. I nisam iznio jos neke pojedinosti koje sam tamo cuo, jer nije za javno. Dosta je i ovo sto sam rekao, cisto da se vidi da ima o cemu da se razmislja kada je u pitanju slucaj vladike Vasilija. I da nije sve crno bijelo. Po onoj narodnoj, gdje ima dima ima i vatre. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 prodaje nepostojeci snimak od 1,5 sati pa ga MUP privede inigde nema filma nije kriv i sluzi za ove praznike Штити Служба своје људе...Препорука МУП-а је да се нагодите. Јовановић је луд је и спреман на све, и могли би сте поново доживети нове непријатности. Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sinčasnog Ozrena Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Vidi sine Ozrene, nisam ocjenjivao monaha kojeg pominjes, niti sam sta dobro rekao za njega. Prepricavao sam iskustvo iz manastira Sase u koje se moze svako uvjeriti ako ode tamo. Nikakve veze nema to sto je to srednjevjekovni manastir. Luksuz je luksuz, izgradjen na novo, ili preko srednjovjekovnih rusevina. To za cifru prenosim ono sto sam sopstvenim usima cuo. Lijepo covjek je sjedio pored mene i razgovarao sa zenom. Nije dakle prenosenje nikakvih prica iz desete ruke. I nisam iznio jos neke pojedinosti koje sam tamo cuo, jer nije za javno. Dosta je i ovo sto sam rekao, cisto da se vidi da ima o cemu da se razmislja kada je u pitanju slucaj vladike Vasilija. I da nije sve crno bijelo. Po onoj narodnoj, gdje ima dima ima i vatre. nista onda da se vratimo u otvorene cadore .....A cuti , ponekad mi puno slusamo o svestenicima i episkopima , ne pitajuci ko i zasto tako govori!!!! Svega ima , nigdje nije crno ili bijelo i nema bezgresna ...Mislim da je najtezi greh napadati episkopa , svestenika , ja naprimer nikad nisam upoznao ep Jovana , imam sasvim drugaciji stav o makedonskom pitanju ali niakda se nisam uplitao u odgovornost ili neodgovornost i saglasan sam jednosglasnom stavu SPC o istom! Кад се опорави епископ Василије многима ће болест узнапредовати , живи били па видели ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука