Благовесник Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Kako rece nadbiskup beogradski Stanislav Hočevar da cak i "oni koji su učinili zlo Srbiji dolaze i bivaju docekani", a papa Benedikt da ne bude pozvan na jedan ovakav jubilej stvarno ce biti veliki propust, i prst u oko milijardi katolika u svetu, a tim pre poziv njemu nije za osudu sto je papa Benedikt, kako rece vladika zahumsko-hercegovački, takva ličnost kakva je uvek Srbiji dobrodosla. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resistance is futile Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Sasvim je moguće da sam u krivu, razgnjevio sam se, a i pad je moje konstantno stanje. Neka neko razumniji prodiskutuje, ja odoh da potražim razum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Bravo za vladiku Grigorija i njegove stavove, uvek se setim da je on bio medju prva tri za izbor novog patrijarha! Elem, kad je mogao Sv. Marko Efeski najveci ekumenista medju svetim ocima, da se sastaje i razgovara sa tadasnjim papom nece ni nama pasti kruna s glave ako ga vidimo u Srbiji. Марио Токовић, Милан Меденица :) and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Svakako, ali je "pet do dvanaest" ... skoro je vec kasno za poziv, treba pozuriti, ili im jednostavno na vreme povrditi - predstojatelj vaseg sabranje nece biti pozvan u Niš na hriscanski jubilej 2013 godine, i tačka. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resistance is futile Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Smirio sam se ali mišljenje i stav nisam promijenio. Što bi Negoš rekao "Neka papa ide svojim putem, a mi ćemo svojim" Mogao bi samo da dopunim stav sa prijedlogom da pozovete i Dalaj Lamu jer mislim da čovjek ima više veze sa hrišćanstvom i pravoslavljem od pape, također bi trebali pozvati i makedonsku pravoslavnu crkvu, crnogorsku, i Artemija, jer svi oni imaju više veze i bliži su sa pravoslavljem od pape. Jedan papa se porodio na trgu u Rimu, mislim da ni dan danas u njima nije ništa bolji duh. Također treba se uzeti u obzir da je Dalaj Lama jako uticajna ličnost u svijetu, i mislim da bi mnogi pozdravili taj čin i obradovali se istom. Ako bude istina ono što ste ovde spomenuli da je Rus rekao da neće doći ako papu pozovete, a tako i bude, možda nekima i padne kruna sa glave. Priznajem, prkosno neću da se ližem sa neprijateljima svoga naroda i ako je cijena život ovozemaljski, i nema moju podršku niko da ga pozove, taman i krila imao na sebi. http://www.eparhija-gornjokarlovacka.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=464:vatikan-blagoslovio-bombardovanje-srbije&catid=17:novosti&Itemid=13〈=hr Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Zamisli sada - veliki hriscanski jubilej 2013. godine u Nisu, u Srbiji, na kome SPC salje poruku milijardi katolka u svetu da njihovom predstojatelju tu nema mesta. Sta mislis kakav ce njihov stav u buduce biiti prema SPC (a mnogi i premnogi katolici su danas na veoma vaznim mestima od ogromnog znacaja i za nase licno srpske nacionalne i kulturne interese)? Ta milijada nece znati ni za Nis ni za nasu proslavu jubileja. A na kraju krajeva i njima je poznato da postoji raskol hiljadu godina. Neka se potrude da isprave svoje greske kao i mi svoje. A proslava u Nisu je za to nebitna. Ignjatije, N.Petrovic and feeble је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Poznato je njima da postoji raskol i sa drugima pa su svejedno pozvani. I ta milijarda ce itekako saznati za Nis nakon proslavljenog jubileja, i pojacati svoj negativan stav prema Srbima - vidi, a nema naseg predstojatelja.. logično, pa to oni Srbi organizovali! Nema sanse da ce nepozivanje predstojatelja njihovog sabranja na sveopsti hriscanski jubilej u Niš shvatiti drugacije nego kao prezir prema papi i katolicima. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 24. јун 2012. ТВ емисија на ХРТ1 „Недјељом у два“ – гост Епископ ЗхиП Г. Григорије Епископ ЗХиП Г. Григорије учествовао је у тв емисији „Недјељом у два“, која се емитовала на ХРТ 1 24. јуна 2012. г. видео запис: http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=186&cHash=0432f339cb Биљана and marko_13 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 VIDEO http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=186&cHash=0432f339cb upravo gledam ova dva Srbina .smesko. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Гледала сам данас емисију, и још једном се осведочила да је +вледика Григорије велики човек. Бог га чувао. Mamica Forumska, JESSY, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Гледала сам данас емисију, и још једном се осведочила да је +вледика Григорије велики човек. Бог га чувао. И велики и много мудар човјек! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Управо сам одгледао и само ово имама да кажем, жив и здрав нам био на многаја љета Владико! Mamica Forumska and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djakon Vladislav Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Vladika Grigorije!!! http://www.youtube.com/watch?v=HgEQqSFqRqc algabacaju pravopop 170fs799081 amen 138999 dance67890 Драшко, Биљана, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Сањао сам тај смијешан сан како се борим за Првака Европе у боксу у Сава центру, самим тим се види да ту нешто није у реду... Како је драг. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Шта тачно вам се свиђа у емсији.. јел има неки посебан моменат ... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука