Jump to content

Недостатак инспирације однео део чланова ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

A šta ti misliš je li besplodno? Ti si ipak ovdje dosta dugo, mogao si vidjeti da li je tako. 1000000001010

Драга сестро Овде сам још од времена када нас је било пар стотина. Сигурно је да

има ствари које могу да се раде а да буду корисније од писања и читања по форумима.

Мишљења сам да за сваког има по нешто. Сваки члан је прича за себе што не значи

да свако мора да фура свој фазон. Имао сам и ја пуно проблема са појединим мод.

али сам заборавио који су (веруј ми).

...

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Одговори 30
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Многи очекују да ћемо до бесвести расправљати о бесмртности душе, о "новотаријама и старотаријама", о Артемију и Виловском, о Младићу и Сребрници... и они се наљуте када виде да многи о томе не желе да разговарају.

Форум је жива ствар, не може да се доведе у калуп. Чак мислим и да нема потребе за тим, али је и битно да се после две године неке ствари искристалишу. Да се не би одвише спамовало, увели смо профи чет на сајту и многи људи се ту дописују. Посећеност сајта није ни за длаку опала. Напротив, сваког дана расте.

Веруј брате, ствари држим под контролом и ово може да буде једино затишје пред буру.  1000000001010

А ти, уместо да овде паметујеш, боље да напишеш неки десетерац на оној нашој теми  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Лето је.

1000000001010

То углавном на свим форумима значи автоматско смањење чланства.

Што би неко дреждо на форуму кад може да оде до кафића, или на пикник или на море, или на базен или у неки намастир, или већ било где кад је лепо време и нису путеви клизави или залеђени.

То је правило свих форума за летњу сезону.

Што се тиче одласка са форума, хм ту имам једно своје мишљење које ћу радије задржати за себе, а оно што ћу да речем јесте многи који оду дођу под другим именом( то знам из поузданих извора блиских врху уредништва многих форума) а неки једноставно уђу неку другу животну фазу тада им најчешће није до форумашења( посо ,проблеми, болест или тако нешто)...најређи су они који занавек напусте ворум зато што им се нем свиџа, то се заправо дешава одмах на почетку човек дође ошацује не свиђа му се оде.

Ко год остане јако тешко одлази.

Подели на овим сајтовима

Заиста се надам да ће форум опет оживети и бити још бољи  1000000001010

Форум је жив да живљи не може бити. А увек има места за боље

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости

Заиста се надам да ће форум опет оживети и бити још бољи  1000000001010

Форум је жив да живљи не може бити. А увек има места за боље

То је сасвим нормална ствар. Може да буде толико боље да и сами не можемо да појмимо. Но, за то сви треба да се потрудимо. Администрација ће се потрудити, као што се и труди да све личне свађе на форуму сузбије и санкционише. Ако неко има са неким лична препуцавања, нека искористи чет, али је најбоље да се измире и да се не каче на тим темама. То квари један општи утисак о великом труду и раду већине чланова.
Подели на овим сајтовима

Не зависи баш све од администрације. Никада у животу нисам подносио никакве ауторитете.

Када већ мешате администрацију у ову тему која исте не обухвата, морам да кажем да ја, лично,

наступам сам и пишем само оно што ми срце хоће. Не мешам се у теме које ме не занимају и

недам да ме нико жигоше, кречи и бележи.

Хтео сам само да овом темом помогнем, без обзира на то колико ко има времена за форум,

људима који овде пишу. Тачније, хтео сам да изазовем размишљања других људи на тему

инспирације...

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Хтео сам само да овом темом помогнем, без обзира на то колико ко има времена за форум,

људима који овде пишу. Тачније, хтео сам да изазовем размишљања других људи на тему

инспирације...

facenew22222222 sFun_bat

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

једва чекам...већ сам постала нестрпљива... amin-nas

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Mozda je raspust, leto, lepo vreme, odmori ....

Причам за период од око годину и нешто дана. Не тренутно  amin-nas

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог добри људи !

Мислим да је упитању лепо време и слободне активности , мада и мени се чини да је све некако утихло . Ја сам све мање на ЖРУ из простог разлога што су дани дужи (летњи) и једва дочекам да се вратим спосла да се видим са унуцима и проводим вала пуно времена са њима тако ми напуне батерије па сам спреман за сутрашње напоре на послу . Стигнем од њих кући мало се накачим на  amin-nas и уморан а истовремено и задовољан одем да прилегнем јел је сутра нови дан . Од мене толико на ову тему и све вас поздрављам

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Причам за период од око годину и нешто дана. Не тренутно  :nene:

pa i pitala sam se sto se zalite,odkad stigoh ne primjecujem nikakve promjene...kad ono nekad prije bilo puno bolje dada  ko vam je kriv sto se niste registrovali u pravo vrijeme,najgore je imati,pa nemati amin-nas

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

можда је ово само затишје пред буру... amin-nas

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Причам за период од око годину и нешто дана. Не тренутно  :nene:

pa i pitala sam se sto se zalite,odkad stigoh ne primjecujem nikakve promjene...kad ono nekad prije bilo puno bolje ;)   ko vam je kriv sto se niste registrovali u pravo vrijeme,najgore je imati,pa nemati ;)

Није пре било пуно боље него су се многи испуцали па чекају да прође, што рече ЈЕССИ,

затишје пред буру. :bla:

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...