cloudking Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Овај човек што је направио рачунаре за сиротињу је имао јасан и реалан циљ. Онда је на основу тога направио лаптоп који може да задовољи постављена ограничења. Тачно је знао шта хоће и то остварио. Тако се то ради. To tako pricas zato sto nije "nas"... jer da jeste, verovatno bi opet bila prica "brukamo se pred svetom aparatima na kurblu. Na zapadu koriste solarne baterije a mi pokusavamo nekog da impresioniramo kurblom"... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Не, нема никакве везе "ко је чији". Имамо ми пуно озбиљних људи на које можемо да будемо поносни, нема потребе да се заваравамо оваквим причама. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Znaci kad neko osvoji prvenstvo evrope u sahu, to je za posmeh i osudu jer je djokovic prvak sveta u tenisu (uslovno receno, samo sto nije greengrin ) I ako bi neko napravio reportazu na BBC-ju o tom sahovskom podvigu mi bi trebalo da se popljujemo na to recima "ima srbija cime da se podici, a ovo je totalna glupost.." ? ? ? Nikad nisam razumeo ljudsku potrebu da se po*eru na tudji uspeh... kakav god da je... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Ja mislim da vecini ovde najvise smeta da su momci osvojili nagradu na takmicenju evropske unije... samo sto niko od njih nije otvoreno rekao.... greengrin omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Nikad nisam razumeo ljudsku potrebu da se po*eru na tudji uspeh... kakav god da je... У овом случају је та потреба врло специфична - *ере се на било какав успех који није у потпуном складу са логиком, етиком и естетиком капитализма, тржишне економије, потрошачког друштва... Све се мери тиме. Врховни судија и једини апсолут је једна посебна врста божанства која се зове $долар$. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Samo da kazem koju. Nebitno da li ce izum srpskih studenata doziveti trzisni uspeh ili ne, uspeh je sama cinjenica da se na BBC govorilo pozitivno o necemu sto ima predznak SRPSKI i SRBIJA. To mnogo vredi... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Samo da kazem koju. Nebitno da li ce izum srpskih studenata doziveti trzisni uspeh ili ne, uspeh je sama cinjenica da se na BBC govorilo pozitivno o necemu sto ima predznak SRPSKI i SRBIJA. To mnogo vredi... To vredi vrlo malo. Tu vest je videlo mozda nekoliko hiljada ljudi, u zavisnosti od termina.I to je jedna od milion vesti koje oni svakodnevno primaju. I onaj koji je napravio taj prilog je vec zaboravio na njega. Mi smo verovatno jedini koji pridajemo tome neki znacaj i jos pricamo o tome. Zapad je brzi voz, nije to Srbija u kojoj ce ljudi uz kafu po kaficima diskutovati o ovom novitetu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Staro je koliko i čovek ali se vremenom zaboravilo, tako da sam došao na ideju da ponovo patentiram LJUBAV. Volite i volite da volite. Prednosti ljubavi... - besplatna - ne traži nikakve izvore energije - ne zagađuje okolinu - poboljšava zdravlje bez korišćenja hemijskih i drugih sredstava - dodaje nebeske cigle u vašu kuću na Nebu ŽRU je prvo mesto gde sam prijavio svoj patent, i dajem mu za pravo da se koristi rečju ljubav bez ikakvih duhovnih ili materijalnih nadoknada. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Samo da kazem koju. Nebitno da li ce izum srpskih studenata doziveti trzisni uspeh ili ne, uspeh je sama cinjenica da se na BBC govorilo pozitivno o necemu sto ima predznak SRPSKI i SRBIJA. To mnogo vredi... To vredi vrlo malo. Tu vest je videlo mozda nekoliko hiljada ljudi, u zavisnosti od termina.I to je jedna od milion vesti koje oni svakodnevno primaju. I onaj koji je napravio taj prilog je vec zaboravio na njega. Mi smo verovatno jedini koji pridajemo tome neki znacaj i jos pricamo o tome. Zapad je brzi voz, nije to Srbija u kojoj ce ljudi uz kafu po kaficima diskutovati o ovom novitetu. Opet vise vredi nego da vesti uopste nije bilo ili da je vest bila nesto lose... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Nema nikakve veze to sa dolarima i kapitalizmom (mada je sasvim normalno da kad je nesto dobro ljudi to zele da kupe). Ovo jednostavno nije nesto cime mozemo da se pohvalimo, niti ce nam popraviti ugled u svetu. Naprotiv, samo smo jos jednom ispali neozbiljni. Zao mi je sto sam surovo realan pa kvarim veselje, ali to nam treba vise od svega. Fantazije su bile puno surovije prema nama nego realnost. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Nema nikakve veze to sa dolarima i kapitalizmom (mada je sasvim normalno da kad je nesto dobro ljudi to zele da kupe). Ovo jednostavno nije nesto cime mozemo da se pohvalimo, niti ce nam popraviti ugled u svetu. Naprotiv, samo smo jos jednom ispali neozbiljni. Zao mi je sto sam surovo realan pa kvarim veselje, ali to nam treba vise od svega. Fantazije su bile puno surovije prema nama nego realnost. Па стингова пјесма "Englishman in New York" је била добра, али никад није доживјела успјех нити се добро продавала... Али полако, овај соларни пуњач не мора бити пласиран на запад. Може бити пласиран у земље трећег свијета, не зато што је много добар, па људи хоће да га купују као IPAD, него просто што би био потребан и користан у подручијима са покривеним сигналом мобилне телефоније, а непокривеном елекетричном енергијом. На крају крајева, да ово остане само експонат, људи су представили Србију у добром свијетлу и то је то. Уопште није тачно да ће се неко смијати на западу због овога. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Nema nikakve veze to sa dolarima i kapitalizmom (mada je sasvim normalno da kad je nesto dobro ljudi to zele da kupe). Ovo jednostavno nije nesto cime mozemo da se pohvalimo, niti ce nam popraviti ugled u svetu. Naprotiv, samo smo jos jednom ispali neozbiljni. Zao mi je sto sam surovo realan pa kvarim veselje, ali to nam treba vise od svega. Fantazije su bile puno surovije prema nama nego realnost. Niko ovde nije reko da je to najveci izum svih vremena koji ce da preokrene izlged citave planete... Za pohalu je to sto su dobili nagradu i sto su objavljeni na BBC-ju... nista vise... sve i da je ta prilog videlo 6-oro ljudi... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Ok, izasli smo u novine... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Ok, izasli smo u novine... Mislim da bi ti umro od srece kad bi izasao u novine, poput onih seljaka u Egiptu koji su umirali na dodir faraona nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 E sad me nasekira... kakav balavac... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука