Михајло Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Једини концепт је да користе пуњаче за потрошњу ускладиштене енергије .mislise. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Sada su počeli i sa velikim slovima da pišu .... biće srče do kolena .... Ово је форумашки рај нема модерације. .mislise. 319.gif У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Ево примера једног финског пројекта. Нигде ни ”н” од нових технологија. http://www.guardian.co.uk/environment/2010/jul/20/helsinki-data-centre-heat-homes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Obrisane su sve poruke prepucavanja AVE SERBIA i Zeebedee-a. Nastavimo sa temom da ne padaju opomene i banovi. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Obrisane su sve poruke prepucavanja AVE SERBIA i Zeebedee-a. Nastavimo sa temom da ne padaju opomene i banovi. .mislise. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Obrisane su sve poruke prepucavanja AVE SERBIA i Zeebedee-a. Nastavimo sa temom da ne padaju opomene i banovi. За ове лажи и вређање није добио ншта? А омашио си једну поруку мислим.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Овдје неки стварно претјерују. Ово што су направили српски студенти, не мора бити ништа револуционарно. Читам мало коментаре и на блицу и пола их коментарише како је искориштавање соларне енергије одавно измишљено...еј добро јутро, нико није имао намјеру да изуми искориштавање соларне енергије, него да понуди један концепт искориштавања соларне енергије који до сад није употребљен. Друга ствар је да то што су радили три године ништа није страшно у каквој земљи живимо. Осиромашеној и колективно залуђеној, гдје мноштво ако не и већина нема слуха за научни рад, студије и истраживање. Данас сам баш коментарисао на послу са једним представником једне општине, и баш смо закључили као је код нас шпанско село истраживања и прикупљање података за реализацију неког инжењерског пројекта. Код нас је битно само багер и булдозер да се виде како роваре, а са каквим подлогама, пројектима и колико је уложено у истраживање које је од сусштинског значаја да се неки посао макар и са багерима одради, то код нас не пије воду. Тако је и са научим радовима, или уопште када неко покушава да се бави ма каквим иновативним радом. Трећа ствар, узимајући у обзир речено под два, добивши европску награду, и заслуживши пажњу ББЦ, ови момци су направили успјех. Свакако не мора успјех бити нешто што ће направити револуцију и донијети инвенторима милионсе зараде. ББЦ је врхунска медијска кућа, и познати су не само по информативним садржајем него и по понајбољим документарним филмовима са научном позадином. Тако да ако ББЦ није добро оцијенио да напор ових момака са београдског факултета заслужује њихов медијски простор, онда стварно или је неко потплатио редакцију или просто нема се шта глупље одвалити. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Upravo to; projekat ce im posluziti da imaju dobar rezime za postdiplomske ; nadam se podaleko od Srbije gde ce im propali studenti koji diplomiraju sa 32 da sole pamet. A mozda ideju i prodaju; recimo nacionalni parkovi mi padaju kao ideje gde bi se moglo iskoristiti sem trgova. A Zvonko izbeze da odgovori; sta je on uradio za svoj community kao student; i da li nesto sto je besplatno odmah u startu ne vredi. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Obrisane su sve poruke prepucavanja AVE SERBIA i Zeebedee-a. Nastavimo sa temom da ne padaju opomene i banovi. За ове лажи и вређање није добио ншта? А омашио си једну поруку мислим.. Па ниси ни ти остао дужан. Предложићу администрацији шта сте писали, па нек одлуче шта ће са вама. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Predlazem ban samom sebi ako se pokaze da sam rekao jednu psovku premna njemu ili slagao jednu stvar koju sam rekao. Ovako mi deluje komunisticki " on te je nazvao psetom i djubretom; ali ti si ga podsetio da je tuzibaba i da je dezerter nije bitno sto je istina". Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Овдје неки стварно претјерују. Ово што су направили српски студенти, не мора бити ништа револуционарно. Читам мало коментаре и на блицу и пола их коментарише како је искориштавање соларне енергије одавно измишљено...еј добро јутро, нико није имао намјеру да изуми искориштавање соларне енергије, него да понуди један концепт искориштавања соларне енергије који до сад није употребљен. Друга ствар је да то што су радили три године ништа није страшно у каквој земљи живимо. Осиромашеној и колективно залуђеној, гдје мноштво ако не и већина нема слуха за научни рад, студије и истраживање. Данас сам баш коментарисао на послу са једним представником једне општине, и баш смо закључили као је код нас шпанско село истраживања и прикупљање података за реализацију неког инжењерског пројекта. Код нас је битно само багер и булдозер да се виде како роваре, а са каквим подлогама, пројектима и колико је уложено у истраживање које је од сусштинског значаја да се неки посао макар и са багерима одради, то код нас не пије воду. Тако је и са научим радовима, или уопште када неко покушава да се бави ма каквим иновативним радом. Трећа ствар, узимајући у обзир речено под два, добивши европску награду, и заслуживши пажњу ББЦ, ови момци су направили успјех. Свакако не мора успјех бити нешто што ће направити револуцију и донијети инвенторима милионсе зараде. ББЦ је врхунска медијска кућа, и познати су не само по информативним садржајем него и по понајбољим документарним филмовима са научном позадином. Тако да ако ББЦ није добро оцијенио да напор ових момака са београдског факултета заслужује њихов медијски простор, онда стварно или је неко потплатио редакцију или просто нема се шта глупље одвалити. .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 “Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it.” — Richard Feynman .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Ma pusti Feynmana; oni razumeju samo jednu srpsku radi koje im se projekat i ne svidja " da komsiji crkne krava"... Ne mogu da verujem kakav smo mi narod, a sa kakvim probisvetima se isti ponose. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 http://www.componentart.com. Ovo su nasi ljudi napravili ili ucestvovali u pravljenju? Alal vera. Власник је наш човек - Миљан Братичевић: http://www.componentart.com/community/blogs/miljan/default.aspx Директор развоја Милош Глишић: http://www.componentart.com/community/blogs/milos/default.aspx Иначе је конкуренција у тој области веома јака. Уопште није лако прво направити такве компоненте, а затим бити и успешан на тржишту. Захтева изузетну стручност и још већи рад. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Predlazem ban samom sebi ako se pokaze da sam rekao jednu psovku premna njemu ili slagao jednu stvar koju sam rekao. Ovako mi deluje komunisticki " on te je nazvao psetom i djubretom; ali ti si ga podsetio da je tuzibaba i da je dezerter nije bitno sto je istina". Ниси псовао, али си износио квалификације да је фашиста, износио си личне инсинуације Аве-у шта је радио за вријеме рата, и сложићеш се са мном макар и да имаш све доказе црно на бијело, ово није мјесто гдје ћеш му ово рећи него на ПП, а ниси никакве ни доказе дао него само наводио шта је он радио. Тако да се то може схватити као лажна оптужба. Тако да сам био изузетно благ према обојици, не опоменувши ни једног и сад то треба уважити и престати са изговарањима и наставити са темом. А остало ће да одлучи администрација, око евентуалних санкција, или упозорења пред санкције. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука