zlaja Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ipak Srđan Verbić. Ateista, ako to nešto znači. U blogu od 14. marta 2013. http://verbic.wordpress.com/ iznosi nešto od onih klasičnih predrasuda o religiji. Naravno ne mislim da njegova lična ubeđenja mogu da utiču na odnos države prema veskoj nastavi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 E Zlajo, hvala ti na linku. Ministrov proslogodisnji blog je vrrrlo dobar. http://verbic.wordpress.com/2013/03/14/najopasnija-religija-na-svetu-i-drustvene-mreze/ Nadam se da ministar prosvete neće dozvoliti da veroučitelji dobiju ugovor "za stalno". Ipak je to previše za jedan izborni predmet nesrećno ubačen u drž.buđzet. Veroučitelji bi mogli da organizuju nastavu privatno, a i uz pomoć crkve. Već vidim hiljade vernika koji su spremni da plate indoktrinaciju svoje dece! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 E Zlajo, hvala ti na linku. Ministrov proslogodisnji blog je vrrrlo dobar. http://verbic.wordpr...rustvene-mreze/ Nadam se da ministar prosvete neće dozvoliti da veroučitelji dobiju ugovor "za stalno". Ipak je to previše za jedan izborni predmet nesrećno ubačen u drž.buđzet. Veroučitelji bi mogli da organizuju nastavu privatno, a i uz pomoć crkve. Već vidim hiljade vernika koji su spremni da plate indoktrinaciju svoje dece! Хоћеш ли да те банујем до есхатона? Питам се само како те више није срамота? ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 А министар лупета глупости, као што смо и навикли да буде када је тај ресор (просвете) у питању. Али, битно је да му је мЕнђуша у увету. Из ког ли су га нафталина само извадили да ми је знати? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Ipak Srđan Verbić. Ateista, ako to nešto znači. U blogu od 14. marta 2013. http://verbic.wordpress.com/ iznosi nešto od onih klasičnih predrasuda o religiji. Naravno ne mislim da njegova lična ubeđenja mogu da utiču na odnos države prema veskoj nastavi. Лик делује потпуно погубљено и мислим да ће се о свом ресору питати таман колико и ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 А предрасуде су показатељ необразованости и затуцаности. Нажалост, докторска титула данас више није показатељ супротног. zlaja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Naravno ne mislim da njegova lična ubeđenja mogu da utiču na odnos države prema veskoj nastavi. Наравно. Зна се ко одлучује, а тај је био код Патријарха по савет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 E Zlajo, hvala ti na linku. Ministrov proslogodisnji blog je vrrrlo dobar. http://verbic.wordpress.com/2013/03/14/najopasnija-religija-na-svetu-i-drustvene-mreze/ Nadam se da ministar prosvete neće dozvoliti da veroučitelji dobiju ugovor "za stalno". Ipak je to previše za jedan izborni predmet nesrećno ubačen u drž.buđzet. Veroučitelji bi mogli da organizuju nastavu privatno, a i uz pomoć crkve. Već vidim hiljade vernika koji su spremni da plate indoktrinaciju svoje dece! Sram te bilo! Ovoliki si post napisala a nikom nisi rekla da je nakaza ili bolesnik... I treba da te banuju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Александре, изгубио си компас потпуно. Само кажем... cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 А министар лупета глупости, као што смо и навикли да буде када је тај ресор (просвете) у питању. Али, битно је да му је мЕнђуша у увету. Из ког ли су га нафталина само извадили да ми је знати? I Đinđić je nosio minđušu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Александре, изгубио си компас потпуно. Само кажем... Могуће је. Нећу да ја банујем, али је стварно више досадна са тим третирањем вероучотеља као стоке. Људи, па јел вама јасно да су вероучитељи дискриминисани? Јел ви знате да више од деценије раде на одређено време јер постоји ДИСКРИМИНАТОРСКИ ЗАКОН који не допушта њихово стално запослење због предмета који предају? Јел ви знате да ти људи не могу да подигну кредит ни за куповину ципела а камоли стана, као што могу све њихове остале колеге? Став да неко не може да буде запослен за стално само због тога што предаје верску наставу - људи моји, то је ДИСКРИМИНАЦИЈА. Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 I Đinđić je nosio minđušu. Од нас у школи захтевају одређени кодекс облачења. Било би добро да министар просвете својим примером то подржи. Само сам то мислио. Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Цецо, извини претерао сам. CecaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Могуће је. Нећу да ја банујем, али је стварно више досадна са тим третирањем вероучотеља као стоке. Људи, па јел вама јасно да су вероучитељи дискриминисани? Јел ви знате да више од деценије раде на одређено време јер постоји ДИСКРИМИНАТОРСКИ ЗАКОН који не допушта њихово стално запослење због предмета који предају? Јел ви знате да ти људи не могу да подигну кредит ни за куповину ципела а камоли стана, као што могу све њихове остале колеге? Став да неко не може да буде запослен за стално само због тога што предаје верску наставу - људи моји, то је ДИСКРИМИНАЦИЈА. Izvini sto se mesam ali mislim da juan nije mislio damo na to nego da su ti usta anti diskriminatorskih poruka kad su veroucitelji u pitanju ali si na drugoj temi jednu osobu o kojoj ne znas nista proglasio nakazom i bolesnikom samo zbog njenog izgleda... Primera radi, uzmi post koji sam ovde citirao i primeni ga na gej osobe (kojima inace ne priznajes diskriminisanost) A inace, ovo sto si napisao za veroucitelje je cista kuknjava jer se sve to odnosi i na honorarne saradnike, stipendiste, staziste... Moja supruga je asistent na fakultetu i takodje nema nista od tih prava koja si nabrojao pa ja ne otvaram kukumavka teme po forumu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Aco, meni negde u malom mozgu stoji da veroučitelje biraju verske zajednice... dal one naprave spisak pa Ministarstvo odobri ili tako nešto... u svakom slučaju, da preformulišem ovo u pitanje: ako bi sutra SPC rekla da ti ne možeš više da budeš veroučitelj, da li bi ti mogao da nastaviš da predaješ? Ne tvrdim da tako funkcioniše, ali ako jeste tako, onda je taj neprirodan (i po mom mišljenju neustavan) odnos krivac za to što nemate ugovore za stalno. Kako Ministarstvo da te primi za stalno ako ti sutra ne možeš da predaješ taj predmet nevezano od volje Ministarstva i tvoje volje? verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука