Зосима Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Опрости Лазарева,ипак је твој разлог најбаналнији и готово без оправдања... Најгора си од све деце... klapklap "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Max da bi čovek imao šta opraštati mora prvo i zameriti Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 krpa zakrpu nadje uvijek klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Да, смешно заиста... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 хехе,ево их ,све на окупу... Да знате да сам хтео да вас возим у Дубоку ,и таман кад сам хтео то и написати,укапирам да је св Јаков,радни дан... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Извини, које? Одавно сам на овој теми, од почетка. И опиши по чему сам другачија од осталих? Лично, не мислим ништа лоше о теби, имамо само различита мишљења, то је све. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 krpa zakrpu nadje uvijek dada A je l'?A ja se sve pitala kako tebe trpi tvoj muz? Ono ti nasla sebi zakrpu. 1414_feel Zapitaj se,majko i suprugo,kako si se predstavila sta si ovde i kome porucila!I pokaj se i zaplaci nad svojom gresnom dusom,ne bi li ti Bog oprostio ovu recenicu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 Испричаћу вам једну истиниту причу са тужним епилогом Петар и Светлана, љубав из гимназије, венчали се одмах после гимназије, добили Богу хвала дивног сина, завршили факултете, он постао директор, она професор, једно јутро, дете је имало 10 година, крену на посао, дете изађе у двориште, сачека мало, види мајак и отац не излазе, уђе у кућу а он стоји над њеним лешом са ножем у руци (заклао ју је) Цео град, сви рођаци, пријатељи , колеге сви су били запањени.Мој град је мали град, углавном се све зна као у свим малим срединама Никаквих проблема нису имали...но у психијатријској болници се отктри да еј Петар имао шизофренију, не зна се тачно када је болест настала ко има уши да чује чуће Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 Hajde malo da spustimo loptu Ono čemu se danas rugamo već sutra može pokucati na naša vrata niko ne zna šta će učiniti dok s ene nađe u datoj situaciji I ne daj Bože nikome da mora da se nađe, ali ima Bog razloga zašto nas je sve stavio u različita životna iskušenja nekada naše srce vara razum, nekada razum naše srce Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 Brate ukoliko ti je tolika zelja da budes banovan bices banovan nema problema,ali po meni samo trebamo da spustimo loptu.Sve ovo moze da se pise i na neki civilizovaniji nacin.Potrudimo se da tako radimo u buducnosti i bice sve u redu. Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 макс, већ је ова тема отишла предалеко са овим спамовањем. молим те да не вређаш друге кориснике, за мене ми је ситно да ли ћеш ми рећи ово или оно да покушаш да ме испровоцираш. од почетка ниси покушао да успоставиш дијалог већ си све подигао на ноге са својим безосећајним ставом, како си сам навео, и тврдом осудом. дакле ако немаш помоћ, решење у стилу назива теме, већ само осуду, молим те да одустанеш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 У праву си,одустајем,не само од ове теме,већ и од форума... Мислим,не иде,не капирамо се,а брате мили и матор сам да се овде натежем,шта ће ми то... ћаос... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 ? ????? ??,?????????,?? ???? ?? ??? ????,??? ? ?? ??????... ??????,?? ???,?? ???????? ??,? ????? ???? ? ????? ??? ?? ?? ???? ???????,??? ?? ?? ??... ????... Meni se svidja kako razmisljas... Kazes to sto mozda malo grublje,ali si bar iskren.Ni u realnom zivotu nas niko ne mazi. Mislim nije ovo udvaranje niti ista slicno tome, ali mislim da ne treba da odes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 ? ????? ??,?????????,?? ???? ?? ??? ????,??? ? ?? ??????... ??????,?? ???,?? ???????? ??,? ????? ???? ? ????? ??? ?? ?? ???? ???????,??? ?? ?? ??... ????... Meni se svidja kako razmisljas... Kazes to sto mozda malo grublje,ali si bar iskren.Ni u realnom zivotu nas niko ne mazi. Mislim nije ovo udvaranje niti ista slicno tome, ali mislim da ne treba da odes. Ja mislim da treba da ode, zato sto vredja bez osnova, a ovde ljudima treba pomoc, savet, reci utehe a to sta on misli o razvodu nema blage veze sa zivotom. To sta je razvod, i kako on utice na partnere, na porodicu, decu, rodbinu, prijatelje, e to znaju samo oni koji su sve to prosli i imaju pravu sliku svega toga i njihovi komentari imaju smisla, a ne misljenje nekog ko je izgleda mator a nije se ni zenio, pa sad takva osoba da nam soli pamet ko smo i sta smo?? Mislim stvarno.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 Nikome se nijesam rugala ,prochitajte shta sam napisala. Ako je forum otvoren za diskusija,neka bude tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука