Danijela Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ???? ?? ???????? ???? ???????. ?? ????? ?? ????????????, ????? ? ???? ???? ???? crvenilo prosle su godine a nista ne zaceljuje. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Ееее,никад не реци никад сестрице Данијела.Ти си млада,лепа зена у пуној снази.Дојахаће и твој принц 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> klapklap 0110_hahaha Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ????,????? ?? ???? ????? ???????? ????????.?? ?? ?????,???? ???? ? ????? ?????.???????? ? ???? ????? 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> klapklap 0110_hahaha ja sam realna osoba i tako gledam ljude. princevi ne postoje i nisam ja bas tako mlada kao sto izgledam (genetika) "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ??? ???????? ???? ?? ?????? ????????? ??? ????? ????? ?? ?????, ??? ??? ?? ?????????. ???? ??, ????? ?????, ??? ?????? ?????????, ??? ???? ?????, ???? ???? ????? ?? ?? ??????? ?? ??? ???. da, imamo pravo... ali zasto da je trazim od ljudi koji nisu u stanju da me prihvate sa svim ovim sto sam i sta sam prezivela nego okrecu glavu i sklanjaju decu od mene, koji kazu da nikad ne bi ozenili raspustenicu i da ne bi dali svom bratu da se ozeni raspustenicom...? ima i drugih stvari koje mogu da radim a da ne budem udata i da imam ljubavi. ????? ?? ?? ???????????. ? ???? ?? ??? ???????? ????? ??, ? ??? ??? ???? ???? ???? ?????? ???????, ?? ????? ??.?? ?????? ?? ??, ???????. ??? ????? ???? ????? ?? ?? ???? 0110_hahaha ??? ??? ?? ?????? ??????? ?? ?????? ????????? ? ???????? crvenilo ako bude..zovem vas na vencanje taman da se vidimo sa NASIM duhovnikom, Maso :smiley: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Ма и и јеси стара када те мало боље погледам имаш преко 60 година само си се фарбала crvenilo Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ????,????? ?? ???? ????? ???????? ????????.?? ?? ?????,???? ???? ? ????? ?????.???????? ? ???? ????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> srcee 0911_sport ja sam realna osoba i tako gledam ljude. princevi ne postoje i nisam ja bas tako mlada kao sto izgledam (genetika) ???? ?? ??????? ?????? ?? ?????? ??????,? ???????? ? ???????? ??????? ???? ?????? ???? ?? ?? ?????????. ma meni bi koristio neki koji zna da majstorise i otvara tegle ajvara, ko sisa princeve 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ?? ? ? ???? ????? ???? ?? ???? ???? ???????? ???? ????? 60 ?????? ???? ?? ?? ??????? 1312_womensbato, to je samo dobro svetlo i fotograf :smiley:a danas sam resila da se ofarbam posle X godina, bas me zanima na sta cu da licim 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Ха, шалиш се?? 1312_womens JoCk ja "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 И мени би требала жена која зна да мајсторише и да зна да спрема ајвар,ја ћу да отварам. 1312_womens ja sam dobra sa strujom u svakom obliku i spremam strasan ajvar 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Јер видиш да принчеви постоје макар виртуелно.Е,сада да утаначимо још неке твоје и моје способности и после неколико хиљада порука проблем решен.Молим те да ми пошаљеш слику са том новом бојом косе како не бих живео у заблуди да си црнка,а оно нешто шућмурасто. 1312_womens Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Само пожурите док не долети партибрејкер Мах. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ???? ???????? ??? ?? ?????? ???????????? ???. on bi bio dobar kum... trpa se svuda 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ?? ????? ?? ??????????? ?? ??? ??????? ? ????????, ??? ????? ?? ?? ?????????, ?????, ? ???? ? ??????? 1312_womens ?? ?? ??????? ???? ??????????? ????????????? Nisam razocarana ni najmanje jer ni ne smatram da tebi nesto fali. Bar ne nista vise nego svakom od nas. Feminizam mi nije blizak,ali ako treba da imam neku etikektu nije problem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ?? ????? ?? ??????????? ?? ??? ??????? ? ????????, ??? ????? ?? ?? ?????????, ?????, ? ???? ? ??????? 0911_sport ?? ?? ??????? ???? ??????????? ????????????? Nisam razocarana ni najmanje jer ni ne smatram da tebi nesto fali. Bar ne nista vise nego svakom od nas. Feminizam mi nije blizak,ali ako treba da imam neku etikektu nije problem. Onda je sve u redu, zar ne? 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Naravno da je u redu. Iznosim samo neka moja razmisljanja na osnovu onoga sto cujem od vas koje ste sve to osetile na svojoj kozi, i na osnovu onoga sto vidim da se oko mene desava. Sve je to komlikovano i tesko, narocito da se ovako suvim slovima kristalise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука